Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko, ta je moc pěkná! Myslím, že Kim ji už taky někde objevila, ale já si podprdu musím vždycky zkusit
Mám strach ji objednat přes web a hlavně pořád čekám, že se ještě zvětší
Jinak oblečky jsou pro Martínka, jasná věc, včera večer jsem mu ještě objednala za další litr na mimibazaru pár značkových kousků, ale už použitých od paní, kterou už mám vyzkoušenou a má super nezničené oblečky, ale už má jen na holčičku, neutrální už jsem vykoupila
![]()
tterko, odkud jsi? S těma kilama ti závidím, doktorka mi sice včera říkala, že 3kg ve 21tt jsou úplně v poho a že si myslí, že víc než 8kg nepřiberu, ale i tak se bojím, jsem malinká
Až budeš mít čas, tak nám přihoď fotku do galerky ![]()
Jo a ještě k tomu hořčíku. Jak mě furt bolel ten slepák jo, tak jsem se ptala toho známého co nám „pomohl“ k miminku a ten mi řekl, že to slepák nebude, ale že by mi měl pomoct právě hořčík.
No a beru teprve od pondělka 2tabl denně a bolesti jsou fuč!!! Hořčík je významný prvek podporující růst miminka, svaloviny apod.
Takže žádný slepááák ![]()
Jo a ještě k tomu hořčíku. Jak mě furt bolel ten slepák jo, tak jsem se ptala toho známého co nám „pomohl“ k miminku a ten mi řekl, že to slepák nebude, ale že by mi měl pomoct právě hořčík.
No a beru teprve od pondělka 2tabl denně a bolesti jsou fuč!!! Hořčík je významný prvek podporující růst miminka, svaloviny apod.
Takže žádný slepááák ![]()
Pajk, taky jsem závislá na emiminu ![]()
Já pobyhy zatím tak silně necítím, jen takové to „stěhování“ zleva doprava a doktorka říkala, že mám ještě 10-12 dní čas. ALe už čekám na pořádnej kopaneček:-) Jsem taky v práci, ale po včerejší kontrole, kdy mě doktorka sama od sebe řekla, jestli bych raději nechtěla už zůstat doma, že každej stres a ranní vstávání mě zbytečně oslabuje, tak jsem se rozhodla, že to předám a počítám, že tak od poloviny března zůstala doma natrvalo
V práci mám fakt cvrkot, ale dneska se štvát nebudu, novej kolega to nehrotí, tak proč já ![]()
Ahoj těhulky,
i já všem přeji krásné ráno - nebo spíš dopoledne ![]()
Vítám TTerku
Pajk - taky Valentýna neslavíme…jen jsem doufala, že včera manžel s ničím nepřijde, protože jsem taky pro něj nic neměla. A pak sám večer říkal, že si uděláme krásný 1. květen. Tak uvidíme ![]()
Jinak po obědě vyrážím na velký UTZ. Včera se prcek tak nějak otočil, až mě celá levá strana bříška bolela…ale dneska to vypadá, že je zase někde napravo. Tak jsem zvědavá, co z něj bude na UTZ vidět - jestli bude vše v pořádku a jestli se nebude stydět a ukáže nám, co je zač ![]()
Bříška i oblečky v galerce jsou super!
Tak hezký den všem.
Holky, já neberu vůbec nic, jen mi doktorka včera doporučila ztrojnásobit dávku vitaminu C, ale jinak nic jiného prý nepotřebuju, na druhou stranu jsem ráda, že nic brát nemusím. Denně si dělám čerstvé ovocné a zeleninové šťávy tak si myslím, že mám přísun vitaminů dobrý.
Handi, tak držím pěsti, ať je malý hezky vidět a ať je všechno v pořádku, potom hned napiš! Už jsem zvědavá!
Necháš si to říct?
Já mám - jak už jsem psala - od Dr. předepsaný taky ten hořčík - 2× denně…a na bolesti opravdu pomáhá.
Jinak Barčo trochu Ti závidím tu nemocenskou - poslední týden pořád přemýšlím, že se zkusím dohodnout s obvoďačkou, aby mě nechala alespoň týden nebo 14 dnů doma. Jsem děsně unavená, neustále mě bolí hlava, v noci se převaluju a tu hlavu pořád cítím a pak jsem ráno nevyspalá a unavená…pořád dokola. Hrůza! Na práci nemám ani pomyšlení…ale hrne se to na mě…
Jo, to moje mrně kope jako o život hlavně cestou ráno v autobuse a pak celé dopoledne v práci…odpoledne a večer už je asi vyřáděné a je o pznání klidnější. Takže už sice kope asi 14 dnů, ale manžel ho ještě necítil…vždycky když dá ruku na břicho - tak nic. ![]()
Handi, myslím, že když jí řekneš, tak ti to určitě napíše! Já to chci vydržet ještě aspoň měsíc, ale musím říct, že jsem 3 den v práci a jsem z toho pěkně utahaná, tak to možná taky zapíchnu dřív.
Hlavně aby bylo vše OK. nechám si to říct…já jsem sice nejdřív váhala, ale manžel je jesně pro. Prý přece se nebudeme móóóc zabývat dvěma jmény
Ráno už mě nedočkavě psala mamka i ségra, kdy tam jdu a že musím dát vědět
Jsou snad víc zvědavé než já........ I když já jsem taky děsně zvědavá. Jestli to bude další holka do naší dlouhé řady v rodině a nebo první kluk ![]()
Handi já to včera stejně nevydržela a koupila manželovi dárek- Kinder vejce
On pořád totiž tvrdí, že já jsem takové vajíčko s překvapením
Handi, já už jsem taky hrozně zvědavá, až ti řeknou, co to bude.
Naše červencová statistika je zatím 1 holčička, 1 chlapeček. ![]()
Taky už jsem nedočkavá co nám Handi povypráví po UTZ. Ame by měla aktualizovat seznámek a přidat pohlaví miminek. Chudák, má toho holka moc ![]()