ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
13.2.07 12:25

Už se těch nákupů nemůžu dočkat. Sem uplně šílená. Kámoši si ze mě dělaj srandu, že těhotenství je asi fakt jinej stav :lol:

Jo a hledala sem webovky tý Puntanely a našla sem mimo jiné tohle: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Ale každopádně se tam stejně zastavim. Tak děkuju za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.2.07 13:15

Eště se chci zeptat, jak to vidíte s kojícíma podpsenkama. Budete je nosit?
Já nejradši nosim takový ty sportovní podprsenky od Unna, ale to asi po porodu nepude, asi by tam byly vidět ty prsní vložky, když budu mít těsný tričko, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
13.2.07 13:28

Majuško : Já půjdu do kojících podprsenek určitě, dají se pohodlně odepnout na kojení a zase zapnout. A taky si myslím, že jak se budou prsa nalívat mlékem, tak budou pohodlnější…
Tady je nějaká diskuse ke kojícím podprsenkám:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.2.07 13:48

Mirko, já ty diskuze už četla předtim. Mě jen zajímalo, jak to vidíte vy.
Já si nějakou zkusim v krámu a pak uvidim, mají dost příšernej tvar ty podprďy, takový špičatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
13.2.07 13:50

Mirko, díky za odkaz, přesně jsem řešila, jakou velikost si mám potom do porodnice koupit, když dopředu nemůžu odhadnout, jaký budu mít prsa po porodu. Ta diskuze mi pomohla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
13.2.07 14:14

Já abych pravdu řekla, tak kojící podprdu nosím už teď. Mám prsa 4 a hned na začátku mě hrozně bolely a myslím, že se i nalely. Měla jsem samé vyztužené zvedačky, nebo krajkové a když jsem je večer svlékla tak jsem sykala bolestí. Teď v té kojící jsou jak v bavlnce a vypadá to taky dobře, takže já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
13.2.07 14:38

Ahojky, tak jsem z nakupu doma :D Nejak me to unavilo. Kamaradka si koupila pekne dziny v mamashopu, meli je v akci, ale uz nem nejmensi velikosti. Ja jsem to tak spis okukovala, kalhoty zatim nepotrebuji. Meli tam moc hezke veci, na muj vkus trosku drazsi, ale hezke. Maji myslim taky internetovy obchod www.mamashop.cz. Zastavily jsme se i v CaA na Andelu a taky to nebylo tak hrozne. Vic jsem se, ale kochala miminkovskyma hadrikama.

Majusko: Pokud jedes pro neco konkretniho do Ikei, tak bych nejdriv zkontrolovala jestli to naji na sklade. Obcas se stava, ze neco maji na Zlicine a na Cernaku ne.

A podprsenku taky asi jedine kojici, je to prakticke a dnes se daji sehnat z ruznych materialu, takze muze byt i esteticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
13.2.07 14:40

Pajk : Jakou značku té podprsenky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
13.2.07 14:56

Holky, tak je to Martínek… 24cm, 350g a když jsem se ptala, jestli to není omyl, tak prý vyloučeno, šulínek je prý naprosto zřetelně vidět. Přítel skákal 2m vysoko a je happy, já jsem taky ráda, protože je úplně zdravej, ale už jsem se těšila, jak si budu strojit Emičku :-( Tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.2.07 14:57

Dančo, my pojedem s kámoškou jen tak, teda já chci nakupovat ňáký drobnosti na mimi a ona chce omrknout ňákou sedačku.
A taky si předvyberu komodu a velkou postel do dětskýho pokojíčku. Pak tam teprv někdy v květnu dotáhnu manžela a koupíme to. Nepřežil by moje 3hodinový rozplývání v Ikee.

A s těma podprsenkama: asi si koupim ty vložky do podprsenky a budu zkoušet a zkoušet. Přeci jenom chci kojit rok, takže ji využiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
13.2.07 15:01

Jééé, Barčo, tak příroda si to zařídila po svém :D
No chtít můžeme - já bych taky radši holčičku - tak ve čtvrtek uvidim - možná.

Jinak moc gratuluji, že je Martínek v pořádku. A je teda už pěkně velikej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
13.2.07 15:04

Báro : Příště Ti ta Emička snad výjde… Blahopřeji ke zdravému miminku! Přírodu asi neukecáš :D Já bych taky raději holčičku, už kvůli tomu čančání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.2.07 15:04

Jé Báro, kluk je taky super. Hlavně, že je zdravej. Já tak nějak taky počítam, že budu mít kluka, i když bych možná radši holčičku. S těma šulínkama je práce a vždycky začnou čůrat, když jim rozepneš plenku… :twisted:

Takže teď je to 1 : 1 (kluci : holky)

Já už bych to taky chtěla vědět. Snad nás bude brzo víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
13.2.07 15:07

Báro to je fajn, že je Martínek zdravej… gratuluju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
13.2.07 15:11

No právě, ale hlavně, že je klučina zdravej, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí