Poradna duly
Jana Čurdová
Oik gratuluju, tak teď už si budeš užívat klid a pohodu. Holčička je super. ![]()
Ahoj holky!
Bára: kočárek si vyzvednu někdy koncem týdne, nemůžu se už dočkat! S tím oregánem psali, že se nemá po 26. týdnu, udává se kvůli riziku předčasného porodu. Ale na druhou stranu jsem četla hlavně v zahraničí, že to, jestli bude předčasný porod nebo ne, se nedá ovlivnit, tak nevím
Obecne informace z Cech a odtud se hodne lisi, sleduju taky diskuse holek ze zahranici, takze se snazim vsechno brat s rezervou…
Oioik, obrovská gratulace!!!
http://www.blumenstrauss-express.de/…elb_main.jpg
Majuska: mam ji bez vylezu s medvidkem Puem, kamaradka (s holcickou 21 mes.) ji ma presne stejnou a nechava na te origos matraci malou spat pres den a udajne vsechno ok
papapa,
ame a vurmicek.
Holky,moc děkuju za gratulace!!!
Ame, díky za nádhernou kytici! ![]()
Teda holky, vy jste dneska pěkně ukecané!
Co se týká močového měchýře, tak jenom, co vytáhneme paty z domu, tak už se scháním po nejbližším WC.
Danco : Gratuluji k výsledkům!
Oioik : Gratuluji ke zdravé holčičce! Už jsem se bála, když jsi se neozývala…
Ahoj holky. Předně Danči gratuluji k výsledkům.
Oioik, taky velikánská gratulace a tichá závist
Manžel kdybychom měli holčilčku by se radostí zbláznil, dneska jsem mu řekla, že to nechci vědět, protože mu řeknou, že to bude kluk a ho to bude mrzet celý zbytek těhu, ale říkal, že je s tím smířený, tak snad..
Byla jsem u toho doktora, tak konstatoval, že jsou to natažené svaly, klid na lůžku a magnesium. Tak jsem hleděla, jak to může vědět a zeptala jsem se, jestli mi tam to malé žije, tak se smál, říkal, že jo a jestli chci, tak mi udělá UTZ
Jasně, že jsem malého chtěla vidět ![]()
Srdíčko a placenta v pořádku, viděla jsem i páteř, tuším..
V tom svatebním salonu se tvářila všelijak, ale že se musí domluvit s prodavačkama a do pátku že mi zavolá, jestli to nějak vyreklamuje..
Kim : Prosím Tě, mohla by jsi mi napsat, jak se ten salón jmenuje? Kdybych se chtěla vdávat, tak ať vím, kterému salónu se mám vyhnout…
Mirko, vyhni se Pronuptii.
Navíc mi nepůjčili ani závoj, musela bych si ho za 1000 koupit, neměli ani boty na prodej, nepůjčili nic do vlasů apod. Ve Svinově prý je salón Karin, veliká spokojenost, výběr a lidové ceny a půjčí naprosto vše, i do vlasů, cokoliv…
Holky, hodím do galerky břicho.Mám takový dojem, že už je i popraskané, těch 10 kilo se na něm podepsalo, vypadá to, jako bych byla spíš tlustá ![]()
Kim, máš krásné bříško. A kde máš těch 10 kg?????
Jsi děsně hubená ![]()
Kim, kde je těch 10kilo??? Máš moc hezké bříško, to jsi snad předtím musela bejt anorektička… ![]()
Hani, to myslíš vážně??????
Já mám teď 60 kg, o 10 víc, než před těhu..Ale děkuji, beru to jako kompliment
![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, holky na radu.
Mám na váběr ze 2 bytů:
1. je naproti přes chodbu, 3+1, po rekonstrukci, s parkováním ve dvoře, ale ve 4 patře bez výtahu…
2. je 2+1, luxusní s výtahem po rekonstrukci
Nájem je stejný, dostupnost MHD celem taky, oba v centru.
Je to cca na 2 roky, tak přemýšlím, zda ten výtah, zas tady bych to měla přes chodbu přestehované, znám sousedy, nejsou tady problémy, nevím…
Tuším, že někdo tady psal, že je taky ve 4p. bez výtahu…
Nechávala bych kočár dole a vždycky bych ho vzala nahoru ve vajíčku (sedačce)…
Kim, bříško je pěkný a nemáš vůbec žádnej zadek.
Já přibíram tak nějak celkově, i přes stehna a zadek sem tak velkej jako teď nikdy neměla. Budu muset po porodu dřít jako kůň
![]()
Kim : Máš moc hezounké bříško… Prozraď, kde shováváš těch 10 kg? To jsi musela být kost a kůže před těhu…
Kim: já myslim, že si přibrala těch 10kg proto, že 50kg neni pro těhotenství zrovna vhodná váha. Přeci jenom trošku tuku je zapotřebí
Každopádně seš pořád hodně hubená, neboj.
Mně se to taky rozložilo stejnoměrně, právě proto, něco stehna, něco zadek, paže, břicho a teď začíná jít většina do toho bříška…
Teď už tu váhu neřeším, svatba je za mnou, chlapa jsem ulovila, tak co
a do šatů jsem se vlezla..
Kim: pokud je to jen na 2 roky, tak bych se rozhodovala podle toho, jestli chceš mít mimi v ložnici celou tu dobu nebo jestli má mít už vlastní pokojíček, taky jestli ste zvyklí na víkendové návštěvy(pak by asi bylo lepší 3+1)… Taky ale stěhovat se přes chodbu by nebylo k zahození, zvlášť když seš těhotná a nemůžeš nic nosit. S tim 4.patrem tedy nevim.
Já budu nosit do 2.patra a kočárek nechávat ve sklepě, tak snad to pude. Ale to je jen půlka toho, co budeš nosit Ty…