ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
12.2.07 19:59

Oli - moc gratuluji k holčičce. My máme první taky hočičku je super jen trochu moc upovídaná - no ženská ! Ale první holku si nemůžu vynachválit bude z ní super máma a starší sestřička :D

Kim - Já bych raději taky do toho většího. My bydlíme skoro ve 3 patře bez výtahu a dá se to. Je to o zvyku a o tělocviku. Základ je ale ten, abys měla kam dát dole kočárek.

Báro - jsme na tom s kg stejne a s výškou taky až na to, že jsi o nějaký ten týden předemnou. Já to typuji, že dosáhnu alespoň 72 kg. Problém je, že na nás malých je to hrozně vidět. Začala jsem chodit cvičit snažím se 2× týdně, ale uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Chodím do posilovny (kolo, šlapadlo, ruce, stehna) a pak si cvičím na pánevní dno a zadek ty těhotenský cviky. Bohužel jsem v období, kdy mám dost hlad :cry:

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.2.07 20:02

Holky koukaly jste na galerku duben 2007? To je odvaha co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 20:05

**PAJK, vím, je to děsný, teď jsem to viděla na Nově! Pokud se rozhodnu pro Obilňák, kamarádka mi tam zajistí protekci, i v kurzu nám říkali, že když máte někoho známýho a navíc doktora, tak je to úplně o něčem jiném.

Vajo,** taky se snažím cvičit 2× týdně, pokud zorvna nejsem nemocná :-) Ale je to jen těhu cvičení a plavání + cvičení ve vodě, ale lepší než nic, nic jinýho bych asi nedala, začínám být rychle unavená a zadýchaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.2.07 20:06

Já to chápu Báro, je to ojedinělý případ, který se může stát ve kterékoliv jiné porodnici. Já jsem si jen okamžitě vzpoměla na Tebe, když tu reportáž dávali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 20:06

Pajk, myslíš tam tu lehce erotickou? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.2.07 20:09

Přesně tu :lol:
Necháme se inspirovat? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 20:10

No já mám někdy pocit, že těch ojedinělých případů je poslední dobou nějak moc! V dnešní době by se to snad ani stávat nemělo, ne? Jsem z toho úplně znechucená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 20:12

Pajk, já to raději přenechám těm s lepší figurou, ať nestraším lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.2.07 20:13

Já se přiznám, že nad tím raději moc nepřemýšlím. Ještě bych chytla nějakou depku. Samozřejmě je mi hrozně líto rodičů, kteří přišli o miminko, ale raději se tím nezabývám, je to tak lepší pro mě i pro mimíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 20:19

Já taky ne, ale vždycky, když něco takovýho slyším, tak mě to hne žlučí. Člověk by tak nedělal nic jinýho, než že se stresoval.
Mimochodem dneska už jsem tu málem nebyla, jela jsem autem cca 90km/hod. a v jedné zatáčce se proti mě vyřítilo s prominutím hovado, ta zatáčka ho vynesla a jel přímo proti mě, velký štěstí bylo, že tam byla široká silnice a měla jsem kam uhnout, ale bylo to fakt o fous. Tak strašně jsem se lekla, že jsem nebyla schopna jet vůbec dál a musela jsem to rozdýchat.
Co jsem těhotná, snažím se jezdit opatrně, ale co je to platný, když se na silnicích jezdí jak prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.2.07 20:28

Uff tak tos měla štěstí!!
Moje řeč, můžeš jezdit opatrně jak chceš, ale to ti nezaručí, že taky vpořádku dojedeš. Taky už jsem na to za volantem myslela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
12.2.07 21:19

ahoj holky, gratuluju vsem k dobrym vysledkum :!

Baro, mohla bys pak hodit fotku tech satu z Promodu do galerky?

Dneska jsem se zaregistrovala v mimibazaru a objednala malej roztomilej zupanek s medvidkem Pu :) I kdyz nevim jak moc ho upotrebim, ale nemohla jsem odolat…
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
12.2.07 21:28

Kik, pokusím se zítra, doma dneska nejede internet, tak jsem připojená přes mobil, což je strašně pomalé a stahovat fotky je skoro nemožné :-( Jinak ten župánek je slaďoučkej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
13.2.07 08:18

Krásné ráno, holky,

Mirko - gratuluji k výsledkům.
A Barčo, kdy jdeš dneska na ten UTZ, jsem zvědavá :lol:

Jinak přeji pěkný den. Tady u nás to vypadá, že bude krásně, škoda jen, že člověk musí dřepět v práci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
13.2.07 08:43

Ahoj holky,
preji krasny den.
Barco at je mrnous spravne otoceny! a vse je v poradku.

Ja jdu s kamaradkou na nakupy tehotenskeho obleceni, tak jsem zvedava jak dopadneme :)

Zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital