ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kik
1801
11.2.07 18:39

Ame, jak funguje ta aukce na ebay? Posilaji to i do Cech? Na kolik tak prijde postovne? Plati se to dopredu nebo na dobirku. Nebojis se, ze ti to treba prijde poskozene, ze by mohl byt problem s vracenim penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
11.2.07 19:15

Tak jsem taky pridala svyho pupika do galerky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
11.2.07 19:41

Kik: do Cech se posila, jen kdyz je k tomu prodavajici ochotny (vetsinou tam pisou bud ten stat, odkud pochazeji, nebo treba cela EU), ale do zahranici neni postovny laciny - ted jsem se podivala treba na fusak, po Rakousku stoji postovne 5 euro, po EU 9 euro. Postovne plati kupujici, provizi pro ebay za prodej plati prodavaji. Prodavajici si stanovi bud konecnou cenu, o te se pak neda smlouvat nebo drazit, nebo da minimalni cenu, od ktere zacina drazba. Ten muj kocarek se vyvolaval za 1,99 eur. Pak je stanoveny termin drazby, nejcasteji 10 dni, ale muze byt i kratsi, 7 nebo 3 dny. Zpusob platby je bud bankovni prevod, pak teprve se posle zbozi, nebo na dobirku (ale to malokdy), nebo pri prevzeti, kdyz se pro vec jede. Posledni moznost je „PayPal“, to je takovy imaginarni ucet, na ktery ze sveho bankovniho uctu posles castku na zapalceni a prodavajicimu posles pristupovy kod a on si to z tohohle stahne. Ale nemuze si nekdy jindy stahnout jinou castku a nema pristup na Tvuj skutecny bankovni ucet. Na ebay se musis nejdriv zaregistrovat, dostanes postou pristupovy kod (nejake overeni skutecnosti toho cloveka). K obecnym podminkam patri, ze se nesmi davat do drazby poskozene zbozi, leda ze by to bylo vyslovne napsano, vada poopsana a treba taky nafoceno. Jinak se muze drazit jenom zbozi v beznem stupni opotrebovani, pokud by stav neodpovidal, muzes zbozi vratit a prodavajici Ti musi vratit penize. navic o kazdem obchodu pise na sebe kupujici a prodavajici hodnoceni, na ktere se muze kazdy podivat.

Musim se nejak dostat k tomu fotaku, at se k Vam do galerky konecne oba s vurmickem pridame :)

ame a vurmicek.

• Citovat
  • Upravit
6365
11.2.07 19:41

Kik : Hezké bříško!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
11.2.07 19:49

Holky strasne me picha v brichu, nemuzu pomalu ani dychat…spis tak nekde u trojuhelniku..Myslite,ze mam jit zitra radeji k doktorovi?? Nevite co to muze byt? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.2.07 20:03

Summer : Já bych ráno zkusila zavolat gynekologovi a zeptala se ho… Snad to přejde samo… Našla jsem diskusi k píchání v podbříšku, ale nevím, jestli to je přesně to, co cítíš ty… Kdyžtak se koukni…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
11.2.07 20:06

mirka82:
jinak to nevidim… Drzte mi palce.. mam z toho strach… jsem zvedava, jak preziju noc… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
11.2.07 20:08

Summer : Zkus se podívat ještě na tu diskusi, přidala jsem odkaz k minulému přízpěvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
11.2.07 20:09

Mirko, diky :)

Summer, me taky dneska bolelo bricho, ale dole. Zrovna kdyz jsme byli na nakupech. Ale pak kdyz jsem si sedla, tak to asi po deseti minutach preslo. Tak uvidis, jak ti bude rano, kdyztak zajdi k doktorce a nebo aspon zavolej, za zeptani nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
11.2.07 20:17

Summer: taky uz me obcas pichlo, ale jenom, kdyz jsem to prehnala s fyzickou namahou. Ale bylo to jenom chvilicku a ja si hned (hoooodne dlouho) odpocinula. Ale doktorovi zitra urco zavolej. Na pohotovost ani nechod, ani tehotny snad nesmej osetrovat, se vsim se musi do nemocnice.
 ame.

• Citovat
  • Upravit
503
11.2.07 20:25

Summer, určitě bych k doktorovi zašla, kdyby tě to do rána nepřešlo.
Kik, krásné bříško.
Jinak s tím oblečením vel. 56 jsem to asi přehnala, nějak jsem se teď za pár dní rozjela v nákupech.
Takže se zaměřím na 62, 68 a 74.
Nebude ta velikost 74 na zimu už malá? Švagrová má holčičku od začátku prosince a už ji je teď velikost 62 malá.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
11.2.07 20:28

Tak já si zrovna dávám rakvičku se šlehačkou, Mňam!!!

Ame ten kočárek je moc hezkej. Já chci tu samou korbičku,akorát ji dám na Speedy. Chci taky sehnat starší,ale nikde ji tady nemají. Každý prodává black reflection, a ta se mi tak nelíbí :(

Kik máš moc hezké bříško a určitě zítra zavolej k doktorovi!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
11.2.07 20:29

To volání k doktorovi patřilo summer!!!!!!!

Ach jo, těhu demence je už znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
11.2.07 20:37

KIK, pokud dobře vím a správně jsem pochopila tvůj příspěvek, tak z důvodů bezpečnosti se úplně malé mimčo cca 0-3 měsíce vozí v autě v sedačce v protisměru, nebo pokud mu nečouhají nožičky z autosedačky ven, aspoň tak mi to všechny kamarádky říkaly, i jsem o tom četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
11.2.07 20:38

Holky diky moc, trochu se mi ulevilo… zitra tam zavolam a dam vedet…jeste musimk zubari :cry:

Ach jo…pujdu se asi natahnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital