ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
10.2.07 10:34

Ahojky těhulky…
Summer: S tím spaním jsme na tom stejně, a k tomu ještě ty sny 8O

Jinak, zatím to vypadá, že Kim to počasí jakž takž vychází. Sluníčko se dere přes mráčky ven, ale kdoví, jak bude odpoledne…

Pajk: Té nemoci se u Tebe nějak líbí, tak s ní brzy zatoč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.2.07 10:38

Teda PAJK, ty už vypadáš hezky těhotně! Já si připadám, že mám spíše faldíky než těhu bříško :oops: A to jsem už taky v 17tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.2.07 10:48

Holky, sedím u emimina skoro nepřetržitě celý týden, takže dneska to raději vypnu a juknu sem až večer, protože chci jín na procházku a taky se chystáme ny výstavu ručně dělaných šperků a taky bych zašla na latéčko :-)

Tak se zatím mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.2.07 11:24

Holky to jsou super bříška.
To já vypadám, jako bych měla zaražené prdy. HAHA :lol: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.2.07 13:04

Mirko je to jen nachlazení, ale dává mi dost zabrat, dneska jsem neuměla vůbec spát, protože jsem myslela že se udusím. Pusou dýchat neumím a když ano, tak z toho dostanu tak angínu :( Chjo

U nás od rána nádherně svítí sluníčko a přes okna krásně hřeje, tak to Kim snad vyšlo :)

No a to mé bříško taky donedávna vypadalo jako jeden špek, ale naštěstí už si dalo říct a hezky se zakulatilo. Ale víte čeho jsem si všimla? že ho mám na pravé straně od pupíku větší 8O než na levé!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.2.07 13:08

Pajk: V Ostravě je už zamračeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
10.2.07 14:36

Přeji pěkné odpoledne spolutěhulky :-)

Taaaaaak a Kim už to má za sebou…myslím,že nejen za mě…teď už jen štěstíčko bez nervíků a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
10.2.07 15:08

pajk teď jsem objevila něco co i těhule mohou a mohlo by to pomoct při nachlazení.Jmenuje se to APIGLUKAN ,a je to pastový med smetanové barvy,doplněn účinnou látkou beta-glukan,která aktivuje vlastní imunitní systém.Apiglukan je určen pro ty,kteří mají sníženou imunitu a oslabený organismus infekcemi,je vhodný pro alergiky a těhotné.Cena cca 119 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
10.2.07 15:42

Rosaro díky, je k dostání běžně v lékárnách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
10.2.07 15:43

Proti nachlazeni v tehotenstvi:

Jitrocelový sirup s vitamínem C . zvýšený podíl účinných látek, usnadňuje vykašlávání, rozpouští hlen .Balení 325 gramů
Přípravek se zvýšeným podílem bylinných výtažků a zvýšeným obsahem vitamínu C. Jitrocelový výtažek při zánětech horních cest dýchacích usnadňuje vykašlávání, rozpouští hlen a zklidňuje podrážděné sliznice. Vitamín C zvyšuje odolnost a obranyschopnost organizmu hlavně při virových onemocněních. Sirup je použitelný k přípravě teplého posilujícího nápoje. Může se přidávat jako pří:,–(a do čajů, minerálních vod nebo ho lze podávat přímo na lžičku.

Cena:56,–Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
10.2.07 16:22

Kim: doufam, ze ani zatazena obloha Tvuj dnesni den a naladu nezkazila :!

Summer: zkus si u podpisu odmazat tu cast kodu, ktera se Ti zobrazuje jako text pred a za metirkem. takove nespaci obdobi jsem mela pred dvema tydny, ale my (i) kvuli tomu stehovali loznici :) Jasne se ozvu!

Pajk: nechod do prace, zvlast tatka by mel mit rozum a nemel by Te ted prohanet… Caj z oregana a kusu cele skorice s medem, taky super a navic dobrutka.

Bara: s tim kocarem jsem to uz pochopila… Jeste se musim divat na vysku luzka miminka, jsem dost vysoka (178), navic dlouhodobe problemy s bederni pateri, tak at se zbytecne neohybam :( K cestovni postylce mam stejnou filozofii, takze jsem akorat vybrala s Puickem…

Hezkou sobotu, treba mate nekde i slusne pocasi, tady je kousek nad nulou, zatazeno a vlezle mokro, nic moc.

papapa,

ame a vurmicek (co se dneska, lenoch, jeste poradne neozval - no vida, nez jsem si prekontrolovala nahled, tak o sobe dava nesmele vedet).

• Citovat
  • Upravit
782
10.2.07 16:52

Ahoj holky,

to nachlazení se mi taky pořád vrací, takže si opět vařím jitrocelový čaj a ten Apiglukan užívám taky. Koupila jsem ho v bylinkářství u nás v Pardubicích, takže nemůžu poradit, kde je běžně k dostání…

Summer: S tím jitrocelovým sirupem je to divné, lékárnice koukla do počítače a řekla mi, že žádný jitrocelový sirup není pro těhotné, že i pro děti je až od 3 let. Nabízela mi nějaký sirup Thymomel, že ten jediný je „nezávadný“, já to zatím zkouším čajíčkama a když tak bych si koupila ten doporučovaný sirup.

Mějte se krásně,

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
10.2.07 17:00

MAbu: Ty jitrocelové sirupy jsou dva druhy, co vím. Jeden se může a druhý ne. Mně dali ten Mucoplant jitrocelový sirup. Je na něm napsané, že není vhodný pro diabetiky. A přímo tam je v příbalovém letáku napsané, že je vhodný pro těhotné a kojící ženy. Stál 39 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.2.07 17:31

Ahoj holky,
k tomu nachlazení,, jitrocelový sirup jsem na radu Rozáry vyzkoušel a ja dobrý, můžu doporučit, mě to schválila doktorka i v lékárně a je určený přímo pro těhotné a kojící.

Apiglukan - to vůbec neznám, ale pokud to pomáhá zvyšovat imunitu a je i pro těhotné, tak to vyzkouším, protože mě se to vrací pořád :-( Poptám se v lékárně.

Jinak mě zaujal ten čaj z oregána, skořice a medu, ten vyzkouším a hlavně ho uvařím Martinovi, protože je pro změnu zase nechcípaný on, pořád si to předáváme :-(

A ještě jeden tip… ze všech věcí do nosa se mi nejvíc osvědčil Stérimar, používím ho 3 dny a výrazné zlepšení!

Už se těším, až se nám ozve mladá paní KIM, jsem zvědavá, jak si užila svůj velký den D a na fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
10.2.07 18:20

Ame: Taky uz jsem premislela nad prestehovanim pelisku :D

Zkusila jsem to u toho podpisu vymazat, tak jsem zvedava, snad mi nezmizel i metrik :( :D

Je tady dneska nejak mrtvo, co? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital