ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3501
9.2.07 18:41

Rozaro: Jsi jeste tady??? Navsteva uz mi odesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 18:44

Vítám Summer mezi námi. Já jsem taky pořád online, jen jsem byla na nákupech, no holky, úplně jsem zmagořila, už mám svůj vysněný kočárek Jané Nomád červený z kolekce 2006, nikde jsem ho nemohla sehnat, ale nakonec jsem měla štěstí! Jupíííííí, máme ho v plné výbavě vč. nánožníku za 20.501,–Kč, pak jsme objednali vaničku se stojánkem na vanu, doplňky od Bébéjou, kokosovou matraci, peřinky do postýlky, povlečení, no mraky věcí, ale budeme si to vyzvedávat až to budou mít komplet, aby jsme si to mohli vzít všechno naráz. Mám takovou radost :-)
Ještě nám majitelka nabídla, že se nám bude věnovat za 14dni v víkendu odpoledne a dořešíme s ní zbytek věciček.

Jsem se musela hned pochlubit, jsem hrozná, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 18:45

Summer, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.2.07 18:48

Báro: Tak to jsi se dneska pěkně činila… :D Já jsem dneska koupila jen :,-(u 7 bodýček v Tescu s motivem medvídka Pú… Ale hlavně, že už ten kočár mám vybraný a zbytek už bude v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
9.2.07 18:50

Z jizni Moravy… Jsem stastna za Tebe :) My budeme nakupovat, az nam tatinek prijede domu…Pracuje v Anglii…vydelava penizky, opravujeme si domek… tak Tobe ted jen „tise zavidim“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.2.07 18:50

Summer,jsem a nejsem…uklízela jsem a při tom psala s Mirkou na icq…
přeposílám,co už jsem psala Mirce,vážně mi je šoufl,tak si jdu lehnout.....

… jinak mi asi hráblo,syn tu sice vytíral,ale znáš chlapy a ještě k tomu 11 leté prcky …tak tu lezu po kolenách a vytírám tu plovoučku a lino v kuchyni znova a opět mi tvrdne břicho…
Tak jsem to vzala i s vysáváním /naštěstí máme kobereček jen pod nohama v obyváku a běhoun v chodbě/ a jelikož jsem i já prasula obouvala jsem se v chodbě a pak se po ní i prošla a pes domů natahla taky všelijaký binec ,tak jsem to musela dát dohromady…už mi z toho ležení totiž hrabe,jsem doma 4. rokem a to je vážně na mašli.A ten čistič stál-oprava 128 Kč a zvýšili nám mateřkou z 3500 na 7500 ,tak jsem dnes byla utrácet… a ty kalhotky mi vážně udělaly takovou radost,že jsem byla nějaká nabitá energií…ale „Rozárka“ už opět kope v tvrdnoucím břichu,tak ji jdu poslechnout,vezmu to ještě s hadrem přes wc a jdu si na chvíli lehnout.
Báro,gratuluji,to je takový jiný pocit,viď,když už máš aspoň něco doma na prcka…ale já to vážně zatím vůbec neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
9.2.07 18:57

Bara: Koukam, ze Ty jsi z Brna…Ja bydlim kousek od Hodonina… to nemame zase tak daleko, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
9.2.07 19:09

rozara:
Tak neblbni a jdi si hajnout..Na uklizeni casu dost.
Me uz mimi taky kope :lol:

Jinak se tady na tech strankach zatim nemuzu tak nejak zorientovat…Musim na to vsechno dojit, tak smejdim a prolizam :)

Pripada mi to dost takove nejake neusporadane…Vy uz jste asi zabehle,co? 8)

Tak jdu zase koukat. Hezky vecer MAMINKY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 19:13

Nejsem přímo z Brna, ale kousíček za Brnem, Moravský kras - Blansko. Ale v podstatě od Hodonína kousek :-) Odkud jsi přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 19:15

Ještě vám musím přihodit odkaz na ten můj kočárek :-)

http://www.vltava2000.cz/…dsDetail.asp?…

Je to ta červená 3kombinace vč. nánožníku, hlavně všude už nabízí jen novou kolekci a ta mě barevně naprosto zklamala.

Tak hezký víkend všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
9.2.07 19:16

Bara: Veseli nad Moravou… Nevim, jestli Ti to neco rika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
9.2.07 19:19

Bara:
Je uzasny… Vazne krasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 19:20

Ano, znám, služebně cestuju celkem hodně :-) Konečně někdo z blízka, je tu samá Ostrava nebo Praha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 19:22

Děkuji, byl to můj favorit od doby, co jsem zjistila, že jsem těhotná a jelikož jsem tyhle věci měla obhlídlé celkem brzo, bylo mi hned jasné, že jiný nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.2.07 19:24

Báro: Oni tu červeno-černou kombinaci zrušili? Ty letošní nové kombinace jsou dosti divoké :roll:
A byl i za docela dobrou cenu, někde jsem ho viděla za 22 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí