Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Kim , nestresuj se zbytečně, držím ti pěsti, ať to zvládneš bez úhony ![]()
Holky, s těmi rozměry pánve jste mě trochu vyděsily! Já tam mám napsáno jen 24,23,30,16. Takže teď nevím, co si z toho mám vyvodit. Snad se to v průběhu těhotenství ještě nějak roztáhne…
Hezký víkend,
Martina
Mabu: Neboj, do porodu to určitě bude O.K. Myslím, že se to nejvíce mění v tom III. trimestru.
23,29,31,19 Nechapu ty rozmery panve…myslite, ze je mam v poradku?
http://www.tehulka.cz/view.php?…
Tady ve článek o měření pánve. Ale směrodatné to je až ve III. trimestru.
Diky.Si tady pripadam, jak tele…Na vsechno se ptam ![]()
KIM!!! Hodne stesti, zvladnes to!!! Budu na Tebe myslet.Vecer se pripoj na ICQ…
koukam, ze nas tady on-line moc neni,co? Bude to asi tim vikendem…To jen ja se nudim ![]()
Ono přes víkend je tady dost mrtvo, většinou… Já jsem on.line pořád. Jestli si chceš pokecat, tak můžeme i přes ICQ…
Ahoj holky,já jsem taky on-line téměř pořád…hehe,tedy pokud u PC nesedí má drahá polovička,což teď nee,je v práci,myslím,že tu mám taky icq,pokud ne,dodám.
Jinak vítám Summer,jen se přidej a ptej se na cokoli
-určitě se brzy odpovědi dočkáš.
Summer a psala jsi odkud jsi,jak jsi strará,kolikáté mimi a taaak?Nějak jsem to přehlédla,pokud ano.
Jinak prďolkové odjeli s tatínkem do Brna na víkend,což je 1×za 14 dní,takže si to snad s přítelem užijeme a odpočineme si,uvažuju ,zda mám sjet zítra do té Ovy do Promi,kouknout na nějaký těhu kalhoty,nějak se mi už do těch mých nechce vlézt břicho.
Dnes jsem si koupila nové spodní kalhotky-bezešvé/jupí,Irča objevila „novinku“/,tak jsem si udělala radost a jsem tak nějak dobře naladěná…hehe,jak málo stačí ke štěstí
.
Přeji pěkný podvečer a budu tady…jdu sice uklízet,mám nastříkanou troubu nějakým sajrajtem,ale budu nakukovat-Summer
.
Rozaro: Tak to si užij klidný víkend… A s tím uklízením to nepřeháněj…
Já se nějak do uklízení nemůžu donuti… buď sedím na netu nebo zkoumám můj nový telefon…
Mirko,ještě jsem se od PC nezvedla
,ale musím,umím lenošit,ale ten mrník,co tu zbyl po synátorech mě točí,takže si to tu načančám a pak snad vypnu.Dala jsem tu mé číslo icq…tak klidně pište ![]()