Poradna duly
Jana Čurdová
Mametko, to šimrání mám opravdu od úterý každý den, takže to asi fakt nemám halucinace… ![]()
holky, teď mi kolega říkal, že to za chvilku už bude asi na „lacláče“ - tak jsem mu řekla, že žádný nemám a že se to dnesku už skoro nenosí
Nebo nosí????
Mametko, tak to bych ji úplně zabila. To je neuvěřitelný. Já jsem neštovice neměla, takže bych se asi zbláznila, kdyby mi tohle v těhotenství udělala… Ještě že jsi je už měla.
Hani, mě osobně se lacláče na těhu moc nelíbí, ženská má vypadat jako ženská, mě v těch lacláčích připadají jako pytel ![]()
Jinak mě doktorka neuschopnila
V úterý jdu na moč a na krev, prý se jí to nějak nelíbí, takže v úterý budu mít den lékařských vyšetření
Venku je dnes krásně, tak letím aspoň na skok do práce.
Zdravím všechny a přeju pěkný den!!
Co se týče tchýně, je docela v pohodě, tedy teď je docela v pohodě, dřív to byl děs, ale do ničeho se neplete, respektive ani ona ani tchán se nikdy nijak zvlášť nezajímali, jak se máme, co je u nás nového atd. Vždycky je spíš zajímala manželova sestra s rodinou, ty byli vždycky přednější.O tom, že by nám třeba něco koupili nebo jestli něco nepotřebujem jsme ještě nemluvili a tak to taky asi zůstane. No aspoň jim nemusíme být za nic vděčný.
Jinak krtkovský lacláče jsem řekla, že nikdy neobleču.Ale už je to docela bída, zkoušela jsem si letní šaty, co mi byly dřív o dost větší a najednou mi nejsou, spoléhala jsem se, že je v létě budu nosit. A úplně nejhůř jsou mi přes prsa. Cítím se jako koule. Mám 5 kilo nahoře a kvůli placentě nemůžu ani cvičit.Jsem z toho trochu špatná a děsím se, kolik ještě přiberu.Ale tak se asi cejtíme všechny, co??
Neštovice , teď u nás v okolí pěkně řádí. Mamka dělá ve školce a v pondělí volala, že jedna od nich z vesnice, která je ve 4. měsíci je prý dostala podruhé.
Takže holky bacha.
Zuzi, tak gratuluju k šimrání, máš docela štěstí, že to cítíš tak brzy. Kdybych to měla jako ty, už bych je příští týden taky cítila.
jeeee se těšímmm!!
To je docela síla s těma neštovicema, to bych asi nevěřila svým očím. Docela nezodpovědnost!!
Nevím jak u vás, ale tady je dnes docela hezky, svítí sluníčko a je docela teplo, nemůžu se už dočkat jara a léta. Těším se na teploučko!!! ![]()
Máme to stejně ale dobrý, vybraly jsme si to dobře, až budeme mít největší bříška, budeme moct chodit třeba jen tak v šatech a až budeme mít nateklý nohy, skočíme do pantoflíčků a bude nám fajn. A navíc je to lepší i pro naše Šmudlíky, až bude mrznout budou už starší a odolnější. Mít termín někdy zimě není asi nic moc.
Míšo, tak s tchýněma jsme na tom asi stejně.....tu mojí taky zajímá manželova ségra s rodinou daleko víc…a ještě je to umocnené tím, že s nima bydlej v jednom baráku a my jsme o 100km jinde.
No a za všechno asi mluví to, že už jsme skoro dva roky v novém (pronajatém) bytě - teda jako že bydlíme sami, bez rodičů - a tchýně ještě ani jednou nepřijela. Občas mě (ale hlavně manžela) to trochu mrzí, přece jen má člověk takovou radost, že se může tak trošku pochlubit tím, jak si to zařídil a jak si pěkně ten její synáček žije
No nic.
Ahoj holky, koukala jsem do galerky, to jsou ale krásné fotečky!! Handi ty už máš opravdu pěkné bříško!! Až tam hodí svoje bříško Bára, budu ji následovat ![]()
Gratuluji všem k prvním pohybům, já momentálně necítím nic, jen mě v břiše pořád píchá, ale to je asi tou nemocí. Miminku se to určitě vůbec nelíbí, že maminka neumí dýchat a pořád kašle ![]()
Ahoj Pajk, díky za pochvalu ![]()
Tak na Barču nečekej a hoď tam svou fotečku ![]()
Přeji všem hezké odpoledne…blahopřeji ke kontrolám,pohybům…
Mirko,pokud jsi nebyla ve Studénce,tak budeš bloudit.Studénka je velká „díra“ a hlavně roztáhlá a Promi je na opačném konci,ale pokud by jsi opravdu chtěla,tak ti můžu poslat číslo a navigovat tě po telefonu a nebo se klidně můžete stavit na čajík,kafe
.Promi je ve Studénce 1 a sekáč a to,kde bydlím je Studénka 2 Butovice.taky by asi nebylo od věcoi se zajít za Romanou(majitelkou sekáče) zeptat,kdy dostane nové věcičky.Tak písni a nějak to spácháme ![]()
Jinak Promi je i v centru v Lasu,chystám se do Ovy v sobotu,tak asi zajdu do Promi tam,protože přece jen ve Studénce to mám dost z ruky…to je paradox
,ty do Studénky z Ovy ,já do Ovy ze Studénky
.
Jééééééé,Rozáro ty máš hezký bříško!!!! Já tam tan svůj baťoh dám o víkendu až mě manža vyfotí!
Jiak ráno jsem se tady kasala, jak začnu hned nakupovat a zatím jen brouzdám po netu a hledám a hledám. Ani nevím od čeho začnu, je toho tolik. Kdyby měli aspoň všechno, co se mi líbí v jednom obchodě!
jejda jsem trochu ujela, jsem chtěla napsat že už mám taky 19
a ono je to teprve 18 ![]()
Handi, u nás to hodně dlouho probíhalo stejně jako u vás. Koupili jsme si byteček a oni fakt neměli zájem o to, co máme novýho, ani jak to u nás vypadá. Původně jsme mysleli, že bysme žili i nich v baráku, ale pak jsem se nepohodla s manželovou sestrou, tak to naštěstí padlo. Stejně je nejlepší žít sami, mít své soukromí, s rodiči bych nechtěla a to ani s vlastníma. ![]()