ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
8.2.07 09:30

Evco: Přidávám se ke gratulacím! Užij si nakupování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
8.2.07 09:33

Evco, já taky moc gratuluju!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.2.07 09:34

Evčo, taky gratuluji a užij si ty nákupy.
Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.2.07 09:48

Taky se připojuji ke všem gratulacím Evi a vzhůru na nákupy :-) My jdeme v sobotu konečně rozseknout ten kočárek.

MIRKO, ten Woolite je s nějakým označením, že je pro děti nebo se to může pro ně použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.2.07 09:50

DĚKUJU MOC ZA VŠECHNY GRATULACE , JSTE HODNÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.2.07 10:02

Báro: Ten Woolite má na sobě velký modrý nápis Lovela, Woolite je tam napsané jen malým písmem. Má na sobě i doporučení Sdružení Dětem zdraví (Sdružení pro děti s alergiemi) a vzadu je napsané, že byla testována pro jemnou dětskou pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
8.2.07 10:05

Ahoj holky, všechny zdravím,
než se vždycky pročtu předchozíma stránkama, vy už jste v plném „hovoru“.

Evčo, taky jedna velká gratulace k TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.2.07 10:06

Díky MIRKO, tak já ho zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
8.2.07 10:10

Dobre dopoledne!!!

Pridavam se ke gratulacim k dobrym vysledkum!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.2.07 10:13

Báro: Jestli máš poblíž Hypernovu, tak tam je Lovela v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.2.07 10:27

To bohužel nemám, ale to nevadí.

Tak já se pro dnešek loučím, konečně po 14 dnech jdu mezi lidi, k doktorce, stavím se v práci omrknout svého nástupce :-), tak na kurz a potom pro postýlku. Tak ne že tu potom budu sedět večer hodinu, než to všechno přečtu :lol:
Já už se tak těším.. konečně ze sebe udělat člověka :-), akorát budu muset vymyslet nějakej novej sestřih, protože zápasit 2-3týdně s žehličkou na vlasy mě zmáhá čím dál víc :-(

Tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.2.07 11:54

Dívala jsem se do Vašich příspěvků a některé nakupujete věci i na i www.mimibazar.cz
Dnes jsem se tam šla taky podívat poprvé, ale ráda bych Vám řekla o některých nabídkách na těchto stránkách.
Je to v odkazech dnešní fotografie na str. 167 - rychlozavinovačky za 185,– a na str. 179 sametový komplet za 339,– (dle toho, že toto zboží nabízejí ve více barvách a více velikostí, si myslím, že jde o nové zboží)
Zkuste na to mrknout,třeba se některé budou hodit.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.2.07 11:55

Evco,
také gratuluji k dobrým výsledkům!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.2.07 12:00

Díky Romin za tip. Podívám se na to. Já jsem si tam zrovna včera zamluvila hrací deku. Není nová, ale vypadá zachovale a je za dobrou cenu. Asi před měsícem jsem si tam ještě objednala nové těhu tričko s dl. rukávem. Poslala jsem peníze a triko stále nikde. Po mé urgenci mi paní psala, že jí dnes přijde a hned mi ho pošle, tak uvidím. Tak si dejte pozor a čtěte tu černou listinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
8.2.07 12:41

Ahoj Holky,
vy jste vážně nezmaři,pokaždé dočítám min. 10 stránek.

Pohyby - Báro to už určitě budou pohyby, Ame gratuluju, máš to stejně jako já, mě taky začali 17+3. A dneska musím říct že asi cvičíme na spartakiádu :lol: A Zuzko ty můžeš taky pohyby cítit, dyť se to může narodit klidně dřív, stejně to zas budou na velkém UTZ upravovat.

Tchýně - Co máte takhle dotěrné tchýně tak vás fakt lituju, to bych vylítla z kůže. Ta moje nastávající je zas taková že všechno v pohodě. Víte co mi udělala tenhle víkend ? Měli jsme k ní přijet asi po měsíci. Přijedeme tam a ona tam měla vnoučata. Když jsem si sundala bundu tak mi vesele oznámila že mají neštovice. Tak jí povídám naostro: „si děláte prdel?“ Naštěstí pro ní jsem je už měla, ale to ona dopředu vědět nemohla. A to že se promenádovala s cigaretou po celým bytě tak už neřeším. Ona by nacpala dítěti ořechy klidně v roce, ať si dá když na to má chuť. Svoje dítě tam nikdy bez dohledu nenechám.

Svatby - Kim držím palce ať máte hladký průběh a aspoň trošku si to užij. My se chystáme možná příští rok, hezky naplánovat v klidu, a holčička nám půjde za družičku, v roce to bude hezký :)

Jinak jsem slíbila že popíšu Kurz. Tak jsme měli video o porodu. Celkem v pohodě, nespadla jsem pod lavici, jako jeden tatínek - trošku to neustál (spíš neuseděl) :lol: A potkala jsem tam spolužačku z prváku, tak budeme spolu chodit na cvičení. Celkem se mi to líbilo.

Už je toho moc tak končím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital