Poradna duly
Jana Čurdová
Taky se připojuji ke všem gratulacím Evi a vzhůru na nákupy
My jdeme v sobotu konečně rozseknout ten kočárek.
MIRKO, ten Woolite je s nějakým označením, že je pro děti nebo se to může pro ně použít?
DĚKUJU MOC ZA VŠECHNY GRATULACE , JSTE HODNÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Báro: Ten Woolite má na sobě velký modrý nápis Lovela, Woolite je tam napsané jen malým písmem. Má na sobě i doporučení Sdružení Dětem zdraví (Sdružení pro děti s alergiemi) a vzadu je napsané, že byla testována pro jemnou dětskou pokožku.
Ahoj holky, všechny zdravím,
než se vždycky pročtu předchozíma stránkama, vy už jste v plném „hovoru“.
Evčo, taky jedna velká gratulace k TT.
Dobre dopoledne!!!
Pridavam se ke gratulacim k dobrym vysledkum!!!!!
To bohužel nemám, ale to nevadí.
Tak já se pro dnešek loučím, konečně po 14 dnech jdu mezi lidi, k doktorce, stavím se v práci omrknout svého nástupce
, tak na kurz a potom pro postýlku. Tak ne že tu potom budu sedět večer hodinu, než to všechno přečtu ![]()
Já už se tak těším.. konečně ze sebe udělat člověka
, akorát budu muset vymyslet nějakej novej sestřih, protože zápasit 2-3týdně s žehličkou na vlasy mě zmáhá čím dál víc ![]()
Tak zatím papa.
Dívala jsem se do Vašich příspěvků a některé nakupujete věci i na i www.mimibazar.cz
Dnes jsem se tam šla taky podívat poprvé, ale ráda bych Vám řekla o některých nabídkách na těchto stránkách.
Je to v odkazech dnešní fotografie na str. 167 - rychlozavinovačky za 185,– a na str. 179 sametový komplet za 339,– (dle toho, že toto zboží nabízejí ve více barvách a více velikostí, si myslím, že jde o nové zboží)
Zkuste na to mrknout,třeba se některé budou hodit.
Romana
Díky Romin za tip. Podívám se na to. Já jsem si tam zrovna včera zamluvila hrací deku. Není nová, ale vypadá zachovale a je za dobrou cenu. Asi před měsícem jsem si tam ještě objednala nové těhu tričko s dl. rukávem. Poslala jsem peníze a triko stále nikde. Po mé urgenci mi paní psala, že jí dnes přijde a hned mi ho pošle, tak uvidím. Tak si dejte pozor a čtěte tu černou listinu.
Ahoj Holky,
vy jste vážně nezmaři,pokaždé dočítám min. 10 stránek.
Pohyby - Báro to už určitě budou pohyby, Ame gratuluju, máš to stejně jako já, mě taky začali 17+3. A dneska musím říct že asi cvičíme na spartakiádu
A Zuzko ty můžeš taky pohyby cítit, dyť se to může narodit klidně dřív, stejně to zas budou na velkém UTZ upravovat.
Tchýně - Co máte takhle dotěrné tchýně tak vás fakt lituju, to bych vylítla z kůže. Ta moje nastávající je zas taková že všechno v pohodě. Víte co mi udělala tenhle víkend ? Měli jsme k ní přijet asi po měsíci. Přijedeme tam a ona tam měla vnoučata. Když jsem si sundala bundu tak mi vesele oznámila že mají neštovice. Tak jí povídám naostro: „si děláte prdel?“ Naštěstí pro ní jsem je už měla, ale to ona dopředu vědět nemohla. A to že se promenádovala s cigaretou po celým bytě tak už neřeším. Ona by nacpala dítěti ořechy klidně v roce, ať si dá když na to má chuť. Svoje dítě tam nikdy bez dohledu nenechám.
Svatby - Kim držím palce ať máte hladký průběh a aspoň trošku si to užij. My se chystáme možná příští rok, hezky naplánovat v klidu, a holčička nám půjde za družičku, v roce to bude hezký ![]()
Jinak jsem slíbila že popíšu Kurz. Tak jsme měli video o porodu. Celkem v pohodě, nespadla jsem pod lavici, jako jeden tatínek - trošku to neustál (spíš neuseděl)
A potkala jsem tam spolužačku z prváku, tak budeme spolu chodit na cvičení. Celkem se mi to líbilo.
Už je toho moc tak končím ![]()