Poradna duly
Jana Čurdová
Handi, tak všude je mi dobře.:-) Doma to bylo prima, protože jsem nebyla zvyklá, že můžu celý den ležet u televize, nebo si číst. Taky jsem začala plést ten svetřík (chybí mi ještě jeden rukáv a kapuce) pro mimi. A to mě chytlo, protože pro mimi se plete rychle.
Pak když jsem byla na kontrolním ultrazvuku po amniocentéze, tak mi doktor říkal, že mimi hodně vyrostlo, jak jsem byla v klidu doma a jen ležela.
No a po tom týdnu už jsem se těšila na lidi do práce. ![]()
Oioik: Taky Tě vítám! V pátek pro Tebe určitě budou mít dobré zprávy! S prací to nepřeháněj…
Pajk: Dodatečně přeji vše nej k narozeninám! Brzy se uzdrav!
Já jsem četla i kladné recenze na ten Respisense, takže to bude asi věc názoru…
Oli , vítej a držím moc palečky, ať Ti v pátek vše dobře dopadne. Mně vždycky práce pomáhala chvilku zapomenout a nemyslet na ty negativní věci.
Pajk , také dodatečně vše nejlepší k narozeninám a přeji brzké uzdravení.
Co se týká prsou, tak je mám stále citlivé a na dotek bolestivé. Ale je to lepší jak na začátku. ![]()
Holky to počasí se fakt zbláznilo. Ráno jsme měli nadílku sněhu a kolem poledne už nebyla ani stopa po sněhu. Teď zase sněží, ale je to mokrý. V sobotu se má opět oteplit. Tak by mohla mít Kim na svatbu hezké počo.
Já už chci jaro!
Ahoj MILIS, taky už bych brala jaro, u nás ráno sníh byl a teď už není
Tak jsem docela ráda, protože každý ráno odmetat a škrabat auto a chodit ve městě v té břečce je hrozný.
Taky přeji Pajk vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstíčka a zdravíčka!!
Oli, držím palečky, aby bylo vše OK!!
Miri, nevím, co ten Respisense, mám obavu, že je to možná pro mimčo dost nepohodlný, zatím jsem žádný jiný komentář nebo hodnocení nečetla. Na jednu stranu se mi to taky zdálo super praktický, hlavně, že to může mít mimčo pořát u sebe i venku v kočárku, ale po tom příspěvku koupím asi ten Babysense. Myslíte, že je možný vozit v kočárku tu normální podložku monitoru, já bych řekla,že jo.
Holky, našla jsem docela hezkou postýlku, už jsem psala, že bych o ni měla zájem, je úplně nová, záruka dva roky s dokladem, má stahovací přední díl, polohovací matraci a dokonce i ty vyndavací šprušle, co vy na to? Myslítem že by mohla být ok? Mohla bych ji vidět, je totiž z Brna. Poraďte, chtěla jsem si nejdřív půjčit, ale je 20let stará ![]()
Holky, já jsem teď něco objevila.
Víte, co je to Babyplus??
Prenatální vzdělávací systém.
http://www.babyplus.cz/…to/index.htm
Co vy na to??
Míšo, mě by spíš zajímalo, kolik to stojí, mám pocit, že takových vymožeností nabízí mraky, ale ty „zaručené výsledky“ ti asi nikdo nezaručí ![]()
Já nevím, těžko říct, ale já jsem spíš taková ta přírodní mamina, už ta Nany je na mě výkon ![]()
Barčo, ta postýlka je krásná ![]()
Míšo - to jsou věci!!! Co všechno se nezkoumá a nevymýšlí?!
Hani, prý je úplně nová, ještě zabalená, tak se na ni zajedu mrknout a zřejmě ji koupím ![]()
Barčo, kdybych neměla postýlku po ségře (teda jejích dětech), tak bych si asi taky takovou pořídila. Líbí se mi, že je bílá - půjde k ní barevně úplně všechno ![]()
Tak jsem našla, kolik stojí ten Babyplus.Chtějí za něj 4000,– Celkem dost ![]()
Jinak mám malou radu s postýlkama. Musíte pořádně prohlídnout ten dřevenej roštík, klučík mých známých ten roštík úplně rozdupal, takže je třeba, aby byl bytelnější, aby taky něco vydržel. Nakonec tam bude mimčo takový 2 až 3 roky, ne??
My jsme s manželem dost koukali po postýlkách v babyshopech v nákupních centrech, tam je to strašně drahý, a ty levný kolem 2 tisíc (teda levný, no, spíš ty levnější) měly ty roštíky dost slaboučký.
http://www.darjanabytek.cz/
jukněte sem, mají tu docela výběr a celkem slušný ceny, ale naživo jsem je neviděla, tak nevím.
Míšo, díky za radu, to by mě nenapadlo. Tyhle webovky už mám zkouknutý dávno, ale nejvíc se mi zatím líbí ta, kterou jsem dneska vybrala ne webu a zítra se na ni jedeme kouknout a já doufám, že bude odpovídat mojí představě No a k tomu si objednám svůj vysněný kolotoč nad postýlku ![]()