ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
7.2.07 12:30

Míšo, já jsem tu debatu četla a musím se přidat k těm zastánpům klasické Nany, protože to podle mě musí být nepohodlné pro miminko, když se bude přetáčet a tak, koneckonců myslí,, že tam o tom psala Vanda (jestli si to jméno pamatuju) z vlastní zkušenosti.
Mě by se taky nelíbilo, kdybych nosila za spodním prádlem nějakou krabičku. Já ž koupila Nany, takže tohle mám vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942

Barčo, já Tě chápu :lol:

Já to beru zase tak, že i podle metříku je pořád ještě 145 dnů do porodu…a když těhu trvá 280 dnů - tak půlka musí být po 140.
Takže ještě pořád 5 dnů zbývá :D

A víš co, vždyť je to jedno :D Hlavně, že je proč se radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503

Je jasné, že jsme všechny natěšené, co to asi bude (i když hodně z Vás to ani vědět dopředu nechce).
Majusko, taky se dočkáš.
Mně se líbil jeden článem,tedy příběhy z poroddnice, kdy doktorka psala, že měla na porodním sále rodičku a když už to měla porod za sebou a dítě ji ukázali, její první reakce byla. "To si snad děláte srandu, že je to kluk. Já mám všechno růžové. (prý kupovala, růžové na popud výsledků holky z ultrazvuku). Doktorku asi naštvalo, že se rodička dívala na pohlaví, než, zda je dítě zdravé.

Jinak taky chci vyrazit do té Hypernovy pro rychlozavinovačku a dečku (béžovou s medídkem).
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 12:33

Proto raději kupuji neutrální :lol: Mojí kamarádce 2× potvrdili holčičku a když měla skoro všechno nakoupené růžové, řekli, že je to kluk! A takových případů je víc, takže raději těch modrých nebo růžových do začátku budu kupovat jen po skromnu, však to zjistíme až po porodu :lol:

Hani, po pravdě řečeno už bych byla nejraději, kdyby bylo v kočárku, ještě jednou tolik je dost dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
7.2.07 12:58

Ahooooooooooooooooooooj holkyyyyyy, tak vás zase ráda vidím-tedy o vás čtu. :D Vůbec jsem se nestíhala připojit a psát, jak jsem se vrátila po 10 dnech do práce, tak je to fofr. Děkuju moc všem za pozdravy! A Dančo, díky za veškerý technical support! :D :D
Romin, moc gratulu k výsledkům!
Já už se těším, až taky budu moct nakupovat oblečky a tak. Plánuju to po pátečních výsledcích.
Danča (díky Dančo), mi poradila, že Praha9, kde bydlím, má internet zadarmo, takže snad internet postupně doma s manželem rozchodíme. Abych se mohla na net dostat aspoň večer, když v práci to moc nestíhám.
Holky, mějte se krásně, zase se ozvu!
 Oli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.2.07 13:01

Ahoj Oli, to je fajn, ze uz jsi zase mezi nama… :) Tak to v praci moc neprehanej, mela bys spis odpocivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 13:13

Ahoj Oioik, vítám tě opět mezi námi a s prací to raději moc nepřeháněj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.2.07 13:13

Ahóój, Oli,

s netem to nějak vymysli a alespoň občas nakoukni a přijď říct, jak se Ti daří. Pátek už je za rohem, tak aby jsi pak nevykoupila všechny obchody :D Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
7.2.07 13:14

To ne, s prací to nepřeháním, naštěstí to tu není teď vůbec stresové a starají se o mě jako o květinku… :lol: Naopak jsem ráda, že mě to krásně zbavuje nervozity do pátku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 13:18

Tak to je fajn, jen ať tě hezky obletují! To mě čeká poněkud drastičtější návrat do práce, ale snad už ne na dlouho. :? Mám tam jen dva chlapy, tak si to umíte představit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
7.2.07 14:12

Handi,vykoupím a pak se s tebou podělím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.2.07 14:17

Oli, a jak se jinak daří?
Je líp v práci nebo doma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
7.2.07 14:19

Ahoj holky,
tak jsem konečně tady. Mám od pondělka nemocenskou a bylo mi dost mizerně na to abych seděla u PC a noťas nemám :( . Navíc v pondělí jsem měla narozeniny, takže v tom mém mizerném stavu jsem musela chystat pohoštění pro rodinku. Včera jsem se zato válela celý den v posteli až večer jsem sem vlezla ale máte od neděle nadrbaných asi 10 stránek, takže jsem to nestihla ani dočíst, natož reagovat :lol: . Teď tu sedím už přes půl hodiny a konečně jsem se dostala na konec.

Gratuluju všem co mají dobré výsledky, zdravím Oioik a držím palce na pátek.

K těm prsům, mě bolely ze začátku ale už dlouho mě nebolí, takže další příznak zmizel :) zbylo mi už jen zvětšující se bříško a sem tam nějaká ta bublina o které ještě ani stopro nevím, jestli je to miminko.

Už jsem taky objednaná na velký UTZ a to 21. 2. a pak na ECHO 2.3. mrzí mě že to nemám v jeden den ale na to ECHO chtěla mít jistotu, že něco půjde slyšet. Čím později tím lépe.

Tak jsem se vykecala a teď už se budu snažit vás víc sledovat. Na další KO k obvodnímu jdu příští středu, takže na vás budu mít dost času. (Jako bych v práci neměla :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.2.07 14:22

Ahoj Pajk,

dodatečně všechno nejlepší k narozkám :P

A přeji rychlé uzdravení :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 14:25

Ahoj Pajk, tak ať jsi co nejdříve zdravá a přeju dodatečně všechno nej nej nej a hlavně zdraví pro miminko i pro tebe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí