Poradna duly
Jana Čurdová
Míšo, já jsem tu debatu četla a musím se přidat k těm zastánpům klasické Nany, protože to podle mě musí být nepohodlné pro miminko, když se bude přetáčet a tak, koneckonců myslí,, že tam o tom psala Vanda (jestli si to jméno pamatuju) z vlastní zkušenosti.
Mě by se taky nelíbilo, kdybych nosila za spodním prádlem nějakou krabičku. Já ž koupila Nany, takže tohle mám vyřešeno.
Barčo, já Tě chápu ![]()
Já to beru zase tak, že i podle metříku je pořád ještě 145 dnů do porodu…a když těhu trvá 280 dnů - tak půlka musí být po 140.
Takže ještě pořád 5 dnů zbývá ![]()
A víš co, vždyť je to jedno
Hlavně, že je proč se radovat.
Je jasné, že jsme všechny natěšené, co to asi bude (i když hodně z Vás to ani vědět dopředu nechce).
Majusko, taky se dočkáš.
Mně se líbil jeden článem,tedy příběhy z poroddnice, kdy doktorka psala, že měla na porodním sále rodičku a když už to měla porod za sebou a dítě ji ukázali, její první reakce byla. "To si snad děláte srandu, že je to kluk. Já mám všechno růžové. (prý kupovala, růžové na popud výsledků holky z ultrazvuku). Doktorku asi naštvalo, že se rodička dívala na pohlaví, než, zda je dítě zdravé.
Jinak taky chci vyrazit do té Hypernovy pro rychlozavinovačku a dečku (béžovou s medídkem).
Romana
Proto raději kupuji neutrální
Mojí kamarádce 2× potvrdili holčičku a když měla skoro všechno nakoupené růžové, řekli, že je to kluk! A takových případů je víc, takže raději těch modrých nebo růžových do začátku budu kupovat jen po skromnu, však to zjistíme až po porodu ![]()
Hani, po pravdě řečeno už bych byla nejraději, kdyby bylo v kočárku, ještě jednou tolik je dost dlouho ![]()
Ahooooooooooooooooooooj holkyyyyyy, tak vás zase ráda vidím-tedy o vás čtu.
Vůbec jsem se nestíhala připojit a psát, jak jsem se vrátila po 10 dnech do práce, tak je to fofr. Děkuju moc všem za pozdravy! A Dančo, díky za veškerý technical support!
![]()
Romin, moc gratulu k výsledkům!
Já už se těším, až taky budu moct nakupovat oblečky a tak. Plánuju to po pátečních výsledcích.
Danča (díky Dančo), mi poradila, že Praha9, kde bydlím, má internet zadarmo, takže snad internet postupně doma s manželem rozchodíme. Abych se mohla na net dostat aspoň večer, když v práci to moc nestíhám.
Holky, mějte se krásně, zase se ozvu!
Oli
Ahoj Oli, to je fajn, ze uz jsi zase mezi nama…
Tak to v praci moc neprehanej, mela bys spis odpocivat…
Ahoj Oioik, vítám tě opět mezi námi a s prací to raději moc nepřeháněj!
Ahóój, Oli,
s netem to nějak vymysli a alespoň občas nakoukni a přijď říct, jak se Ti daří. Pátek už je za rohem, tak aby jsi pak nevykoupila všechny obchody
Moc držím pěsti.
To ne, s prací to nepřeháním, naštěstí to tu není teď vůbec stresové a starají se o mě jako o květinku…
Naopak jsem ráda, že mě to krásně zbavuje nervozity do pátku. ![]()
Tak to je fajn, jen ať tě hezky obletují! To mě čeká poněkud drastičtější návrat do práce, ale snad už ne na dlouho.
Mám tam jen dva chlapy, tak si to umíte představit ![]()
Ahoj holky,
tak jsem konečně tady. Mám od pondělka nemocenskou a bylo mi dost mizerně na to abych seděla u PC a noťas nemám
. Navíc v pondělí jsem měla narozeniny, takže v tom mém mizerném stavu jsem musela chystat pohoštění pro rodinku. Včera jsem se zato válela celý den v posteli až večer jsem sem vlezla ale máte od neděle nadrbaných asi 10 stránek, takže jsem to nestihla ani dočíst, natož reagovat
. Teď tu sedím už přes půl hodiny a konečně jsem se dostala na konec.
Gratuluju všem co mají dobré výsledky, zdravím Oioik a držím palce na pátek.
K těm prsům, mě bolely ze začátku ale už dlouho mě nebolí, takže další příznak zmizel
zbylo mi už jen zvětšující se bříško a sem tam nějaká ta bublina o které ještě ani stopro nevím, jestli je to miminko.
Už jsem taky objednaná na velký UTZ a to 21. 2. a pak na ECHO 2.3. mrzí mě že to nemám v jeden den ale na to ECHO chtěla mít jistotu, že něco půjde slyšet. Čím později tím lépe.
Tak jsem se vykecala a teď už se budu snažit vás víc sledovat. Na další KO k obvodnímu jdu příští středu, takže na vás budu mít dost času. (Jako bych v práci neměla
)
Ahoj Pajk,
dodatečně všechno nejlepší k narozkám ![]()
A přeji rychlé uzdravení ![]()
Ahoj Pajk, tak ať jsi co nejdříve zdravá a přeju dodatečně všechno nej nej nej a hlavně zdraví pro miminko i pro tebe:-)