ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
7.2.07 18:50

My na doma budem mít normální postýlku. Cestovní chcem, když budem u rodičů nebo u známejch nebo na dovče. I když naši si prej postýlku na chalupu pro naše mimčo koupí, takže tam ji asi potřebovat nebudem. Budou mít první vnouče, takže sou z toho uplně vydřený :lol:
A mamče bude teprv 45let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.2.07 19:25

Holky tak to je tedy síla, kolik jste toho již probraly.
Pajk - dodatečně vše nejlepší k narozkám.
Ame - gratuluji k prvním pohybům.
Báro ta postýlka je moc krásná, vůbec se nerozmýšlej, protože před těmi roky se dělaly ještě kvalitní věci.
Co se týče těch kolotočů super i Bářin i Mirčin. Jak já bych byla ráda mimi. :wink:
Co mně nejvíce rozesmálo, byly Vaše tchýně. Ten příběh s gumou na kalhotech, tak to je fakt síla. :lol: To já s tchýní vycházela, ale jak jsme se s manžem vzali po 8-9 letech, tak jsem změnila názor. Nebo jsem spíš dospěla.
To ta má se nás nikdy v životě ani nezeptala, zda něco nepotřebujeme, natož teď. Takový je to skrblík. Má totiž strach, že by musela něco náhodou platit.
Na druhou stranu mám klid, aspoň ji nemusím být vděčná. Už totiž vidím, jak lítá po slevněných věcích, ale teď ani nejde o slevněné, ale ty hrozné,které bych stejně neupotřebila. Raději se nerozepisovat. :lol:
Co se týče postýlek tak jen pište dál. Já budu potřebovat i tu cestovní do práce.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.2.07 19:55

Romčo, ty budeš chodit s miminem do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.2.07 20:43

Přeji všem krásný večer ,hlásím,že žiju :lol: ,čtu vás,jen nějak nestíhám odepisovat.
Vaše debaty týkající se výbaviček mimi mě nějak míjí,zatím nic neřeším,mám po klukách spoustu věcí ,sestřenka má taky1 1/2 holčičku,a super sekáč máme za barákem,jen jsem do něj ještě nějak nedošla,nemám to kam hromadit.Ale užívejte si to,kdybych čekala první,tak mám už taky nákupní horečku.
Jinak Pajk,dodatečně vše nejlepší k narozeninám.
Kim,drž se,budu na Tebe v sobotu myslet …a tak nějak budu s Tebou a pak mi musíš vše dopodrobna povyprávět,páč mě to taky ještě do porodu čeká,i když asi ne tak slavnostně jako Tebe,vlastně jsme ještě nedohodli ani termín…hehe,asi to bude tak,že koukneme na net a třeba se příští sobotu taky vezmeme :lol: .Jen nějak netuším,co si na sebe obleču.
Holky,co jste v práci …opatrujte se,ten čas s mimi v bříšku Vám už nikdo nevrátí.Já jen polehávám a taky to jde vidět,snad už na tu váhu ani nevlezu,určitě mám 6 kg nahoře…ne že by až tak v břichu,to se jen napíná,a velmi dobře si pamatuje,co v něm už 2 x bylo,ale jinak přibírám na objemu všude :oops: ,ze začátku jsem se měřila,ale podle toho,jak nevlezu pomalu do starých kalhot,jak přes stehna tak boky,a trička na doma se mi kasají někam nad břicho a táhnou mě přes záda a ruce…no blééé.Ale nějak to přežiju :-).Už jsem se tak nějak smířila s tím,že to bude min. zase těch 17 kg nahoru.
Juj,to jsem se zase rozepsala…jdu zmenšit fotky,co fotil před chvílí synátor a hodím vám tam ty své strie .
Mějte pěkný večer,krásné sny a pohlaďte bříška…a poslouchejte a vnímejte,brzy to propukne u všech…to kopkání a vrtění prďolků…a to Vám řeknu,že je to zážitek,i když to zažívám už po 3,je to má největší zábava během dne pozorovat vlny na břiše a vracet dloubkání tomu malému uvnitř.A víte o tom,že od 18. týdne už mimi slyší a reaguje na zvuky?Náš prďolka hodně nemá rád,když zvedám hlas na kluky,to pak jsou vždy kopance…včera Tedík třískl nechtě dveřma a já tím náhlým kopanečkem v břiše poskočila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 20:46

MARKÉTO, vyfotila jsem tu postýlku, je v galerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.2.07 21:12

Zuzko, určitě chodit do práce budu. Tedy si to alespoň plánuji, ale jak to pak budu zvládat, fakt nevím. Naplánované to mám dobře, jestli to, ale pak pochopí mimi.
A to ještě přemýšlím, že si konečně dodělám 2 roky na vvsoké. Mám čas s přihláškou do konce února, ale nevím, nevím.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.2.07 21:23

Ahoj holky, teda vy jste se zase rozepsaly!!
Ame, já jsem stejně jako Ty a pohyby stále necítím.. Kdy máš TP?

Rozaro, myslíš nějaký second hand v Ostravě? Můžeš mi dát tip, kde mají dětské oblečení? V centru v Leoně se mi nic nelíbilo :-(
Dneska jsem viděla ten leták z Hypernovy, snad tam stihnu skočit.
Ještě Rozaro k té svatbě - tiše závidím tu pohodu, s jakou plánuješ svatbu. Mrzí mě, že to naši pojali takto, měli jsme se vzít tajně. Ale v neděli to už bude za mnou..Konečně.
Přítel je nemocný, bere antibiotika, byl 1 den u rodičů a všechny nakazil. Já jsem s ním 4 den a jsem v pohodě, naštěstí, nechápu to.
Holky, zrovna se dívám na Poštu pro Tebe, nesmím na to koukat, je to tak dojemné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
7.2.07 22:01

Holky vy jste děsné, člověk jen vstane od počítače a vy už nadrbete 5 stránek :lol:
Děkuju všem za přání k narozkám. Nepsala jsem to proto abych se pochlubila (ono ani není s čím :twisted: ) ale abych se politovala, že jsem v té nemoci ještě musela skákat kolem rodiny :D
Historky s tchyněmi jsou legrační. Já s tou svou zatím v poho, čekám až na mě vybalí věci po svých třech synech (nejstarší má letos 34 a nejmaldší 24 :roll: ) ale snad bude mít rozum :P

K těm pověrám, prý nesmí být nachystaná ani postýlka, ale to je pověra už asi dost stará, protože jsem ji zaslechla od mé babičky, když jsme se byly podívat před pár lety u jedné příbuzné, která čekala dvojčata a měla v ložnici už nachystané obě postýlky. To prý před narozením být nesmí, ale umíte si představit, že po porodu budete ještě chystat pokojíček? nebo stěhovat a připravovat postýlku v ložnici? Nejsem blázen. Kašlu na všechny pověry!!

Ame gratuluju k pohybům. Já furt nevím jestli to co cítím jsou pohyby nebo ne :? Minulý týden jsem jakoby něco ucítila tak jsem si v tom místě zmáčkla břicho a ucítila jsem i do ní takové 2 šťouchance. Tak nevím 8O

No nic zase musím od PC, omlouvám se za román ale zase do zítřka nenapíšu. Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.2.07 22:16

Kim,já to sice mám do Ovy co by kamenem dohodil-od baráku jsme byla autem za 19 min. ve Fakultce v práci,ale jinak jsem myslela u nás za barákem ve Studénce.Jedna holčina tu má sekáč a nechává si dovézt vždy tříděný z Anglie,není to nejlevnější,ale jsou to super věcičky.Čis´tounké,voňavé a asi ve Studénce už všichni na mimi nakoupili,protože vždy má moc pěkné věcičky…haha,až se tam konečně vydám,určitě při svém štěstí nic nebude.
A s tou svatbou…už aby to bylo za mnou,vdávám se stejně jen proto že musím :-)…a samozřejmě i chci,ale podle mě ten papír není až tak důležitý,ale prďolka by měl jméno bývalého manžela…ale to už jsem tu psala a jsem spíše nervní,že pořád tak nic moc se neděje,jen ať to do porodu stihneme :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.2.07 08:28

Dobré ránko holky,

Kim - tak, ať Ti to zítra všechno dobře dopadne a hlavně si to moc užij. :D
Mimochodem, taky jsem se včera dívala na Poštu pro Tebe a brečela.
Nějak se ze mě stává citlivka. :cry:

Jinak jsem včera byla v té Hypernově a koupila tu zavinovačku a dětskou deku s medvídkama. Zkrátka jsem se po těch výsledcích testu už neudržela.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.2.07 08:33

Ahojky holky,
přeji hezký den všem.
Rozaro: Prosím, kde je ten sekáč ve Studénce? Chystám se podívat do Promi, tak že bych se stavila i tam.
V té Hypernově jsem včera byla, ale nic moc. Koupila jsem jen bodýčka s obrázkama (bylo to po 3ks), ty, co jsou hned na úvodní straně. Taky jsem tam koupila dětský prášek na praní, kdybych se náhodou někdy odhodlala a chtěla ty věcičky, co už mám, vyprat. Zavinovačky se mi nelíbily a ty bodýčka na kusy jsem nenašla. Jinak jsem koupila plýnky, protože jsem měla slevový kupón 50 Kč, který platil jen do konce února (jinak bych je ještě nekupovala) a tak se mi zdálo škoda ho nechat propadnout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.2.07 08:56

Dobré ráno holky,
MIRKO, jaký prací prášek pro mimi kupuješ? Já zatím viděla jen Persil pro děti, tak nevím, jestli je ještě něco spešl. Poraď, prosím.

ROZÁRO, koukám, že tu budu asi jediná neprovdaná, ale já to po jednom rozvodu beru tak nějak jinak. Chceme se vzít, ale až později, v klidu, až bude mít dítě tak 2-3 roky, tak to měla kamarádka a měla s malým kouzelný obřad. Nechci se vdávat s pupkem, ani v zimě a už vůbec ne narychlo. Já bych nejraději ani žádnou svatbu neměla, stačil by mi obřad a oběd se svědky, ale partner svatbu chce :-(
Mimčo bude mít samozřejmě v rodném listě jméno otce a příjmění bude mít po něm, už chci vyzvednout i k tomu potřebné papíry uznání otcovství.

KIM, doufám, že budeš mít hezčí počasí než je dneska :! U nás prší a je fakt hnusně. Tak na tebe budu myslet ať vám to klapne.

Dneska jdu na kontrolu k obvodní, tak jsem zvědavá, jestli mě uschopní.

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.2.07 09:14

Báro: Neboj, nebudeš jediná neprovdaná! My se taky chceme vzít až tak za rok za dva. Jenom bude asi trochu více papírování s mimi (otcovství a tak). Svatbu budeme asi dělat kvůli rodičům, jinak bysme se vzali jen se svědky.
Koupila jsem Lovelu Woolite je na bílé a barevné. Mají i aviváž, ale tu zatím používat nebudu, počkám, až mimi bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.2.07 09:25

Ahojky,
tak jsem holky dorazila z kontroly a výsledky tripltestu jsou v pořádku!!!!!
Tak mám obrovskou radost a začínám nakupovat :lol: :lol:
Jinak mi dělal i ultrazvuk a mimi na nás krásně mávalo,jen je prý trošku větší, takže se mám těšit na pěknýho habána. A pohlaví bohužel nebylo vidět. A já vlastně ani nevím,jestli tenhle UTZ byl ten velkej nebo ne. Mám tam přijít 1.3. , ale o velkým UTZ nic neříkal,tak já nevím :( . On ten doktor vůbec nějak málo mluví.

Ale jinak mám OBROVSKOU RADOST !!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.2.07 09:27

Evco, tak to moc gratuluju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie