ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
8.2.07 21:36

Teda Báro, ty už máš pěkný bříško. Sluší Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.2.07 21:37

Báro: Vypadáš hezky těhotně :D Sluší Ti to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
8.2.07 22:03

Ahoj holky,

diky Vam vsem za gratulace, ted uz to opravdu budeme jedna po druhe. Teda, my mame ale krasny briska! ja si snad od tchana ten fotak pujcim, abych mohla pridat taky svoje! Obrovske gratulace vsem dobrym vysledkum :!

Jeli jsme dneska do Cech, tak jsem se v te Hypernove stavila taky a mam dve bodycka s kratkym, zlute a bile - to je hned do porodnice 56. A potom jeste spaci pytel, ten jsem chtela v kazdym pripade, takze jsem vzala zluty, jsou na nem obrazky a je to 70, takze od narozeni tak do tri nebo ctyr mesicu. V lete pak neni potreba ani deka a clovek nemusi mit strach, ze se mimi odkope. ale tak sladoucke soupravicky, jako jste pofotily do galerky, tak to tady ve Znojme nemeli.

ad tchyne: Jak to tak ctu, mam na tchany uzasny stesti, bydlime sice spolu (dva domy spojene zahradou), ale (snad proto) se nam snazi neplest do zivota, mnohem casteji prijdu ja za nimi, nez oni za nama. Ale na druhou stranu nam plati opravu naseho baraku, ponevac rikaji, ze nam ho chteji predat v poradku a ze porad jeste patri jim, ale pritom nam do toho nekecaji a upravy se delaji podle toho, jak to chceme my. tchyne mi ted domluvila u sve zname pujceni tehotenskeho obleceni a snad i nejakych detskych oblecku, je to harfenistka a za muze ma pravnika, tak snad to budou slusne veci :)

Kim: TP podle utz mam 16., ale podle MS mi to vychazelo na 6., ale asi ze se nejak moc pozoruju a vcera jsem proste cetla do peti do rana a pak nemohla usnout, tak to se neda prehlidnout. A dneska se vurmicek kolem seste vecer ozval zas.

Bara: souhlasim naprosto s filozofii poridit radeji kvalitni pouzite, konecne tak male dite kvalitni postylku neznici. Ja jsem slysela chvalit Lovelu.

Swead: ahoj, ty se k nam pridavas? Kdy mas TP?

Seznamek pridavam, prave jsem pochopila, ze Rozara je vlastne Irena :wink:

Jdu jeste rychle zkontrolovat ebay, jestli se tam neobjevilo neco noveho…

papapa,

ame a vurmicek.

Irena „Rozara“/1974/okr. Nový Jíčín/2.7.07/Daniel 96, Tadeáš 03
Hanka „Handi“/Praha/2.7.07
Bára/1976/Blansko/3.7.07
Minonka/Prostějov/5.7.07/Nikolka V.04
Pavla „pajk“/vodnar 5.2.1980/Opava-Rohov/5.7.07
Píďala/Liberecko/5.7.07
Oli „Oioik“/Praha/5.7.07
Jana „Janis“/9.7.07
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07
Mametka/stir 25r./Králevéhradecko/12.7.07
Petra „Kik“/1978/Praha/12.7.07
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07
Lenka „Milis“/Teplice/byk 1978/14.7.07
Eva „Koulička“/Brandýs n.L./15.7.07/Nelinka (2/2000), Šiminka (7/2005)
Jitka „technicka.g“/27r./15.7.07
Adela „Ame“/stir 14.11.1974/A-Sitzendorf/16.7.07
Danca/28 r./Praha/17.7.07
Markéta „majuska“/stir 1981/Ostrov/21.7.07
mirka82/24 r./Ostrava/23.7.07
Zuzka „zuzka1“/24.7.07
Eva „Vajo“/lev 1973/Brno/25.7.07/Melika (3r.)
Markéta „majuska“/stir 1981/Ostrov/21.7.07
Martina „Mabu“/Pardubice/29.7.07
Míša/29.7.07
Balda/29r./Ostrava/31.7.07
Silvie „Kim“/Ostrava/stir 23r.
Romin/30 r./Náměšť n. Oslavou
Blanka „BlankaB“/Liberec

• Citovat
  • Upravit
9843
9.2.07 08:40

Dobré ráno holky,
děkuji za komentáře k fotkám, já už se s tím břichem začínám smiřovat, nevím, jestli je tak velký protože jsem tak malá a nebo proto, že nosím schválně oblečení, kterým to ještě zvýrazním. Nebo je to obojí dohromady.

Zatím jsem přibrala „jen“ 2kg, tak se začínám děsit, jak budu vypadat v druhé polovině :-( Vůbec jsem nečekala, že to tak rychle poroste, jen doufám, že se mi nenarodí žádnej macek, protože přítel je hodně vysokej i když hubenej, ale já byla malinká už když jsem se narodila :-)

Ve 20tt by prý velikost mimíska měla být zhruba 20cm, tak jsem zvědavá, kolik mi naměří příští úterý.

Přeji všem krásný den i navzdory škaredému počasí a PAJK :! jsi na řadě :-) když už i já jsem se osmělila a dala jsem toho vorvaně do galerky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 08:43

Tak mi právě k té velikosti právě přišel mail z rodina.cz:

Vaše bříško 122. den těhotenství
Vaše dítě bylo počato před 121 dny, narodí se asi za 144 dnů.
Jste ve 2. trimestru a 20. týdnu těhotenství (počítáno od data poslední menstruace).

Výbavičku, těhotenské oblečení, kočárky, autosedačky, hračky a stovky položek najdete v našem skvělém bazárku na adrese bazar.rodina.cz!
Popovídejte si na této adrese s těhulkami, které jsou ve stejném měsíci jako Vy!

Nezapomínáte na dostatek tekutin?

Vaše bříško #

Délka těla Vašeho miminka už činí přibližně polovinu jeho délky při narození, tj. asi 20 - 25 cm. Volný prostor v děloze se pro něj stává stále menším a menším.

Víte, že? #

Nezapomínáte na dostatek tekutin? Rozhodně by časté nucení na WC nemělo být důvodem k omezení přísunu nápojů. Vyhýbejte se však těm uměle slazeným a upřednostňujte vodu (bez bublinek - zbytečně by Vás nadýmala), ovocné džusy a mošty. Slabá káva Vám neuškodí, ale pozor na její dehydratující účinek. Ke každé kávě vypijte alespoň 2dcl vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.2.07 09:08

Ahoj holky,

tak předně -
Oli - na jógu chodím u nás ve Vršovicích - hned nad kostelem na Čechovým náměstí. Mám to pod barákem, takže je to pro mě jediná šance, jak se donutit tam dojít - na nějaké dojíždění na cvičení prostě nějak nejsem. Je to přímo jóga pro těhotné. Protažení, prodýchání, cičení, pozdrav sluníčku a relaxace. Zatím mi to vyhovuje.

Jinak co se týká sladkého - mohla bych ho pořád.....a zrovna včera jsem měla nějaký deficit, protože jsem pořád oblejzala skřínku, co bych tak ještě mohla slupnout…Tak jestli podle tohohle by to měla být holka, tak to bude opravdu sranda :D Já bych jí teda moc chtěla, ale jak už jsem kdysi psala - mám dvě ségry a obě mají dvě holky - tak že by další holka do řady? :lol:

Jinak Barčo, s nákupama mě teda hodně zahanbuješ!
Ale moc ráda čtu, co kupujete a hlavně, jak posíláte odkazy, co se vám všem líbí, vždycky na to juknu a tak nějak si zatím -pořád ještě v hlavě -třídím, co bych chtěla a co ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 09:16

Hani, začala jsem s nákupama už teď, protože mám dvě kamarádky, která musely od 5 měsíce těhu jen ležet a nemohly si nakoupit, tak jak chtěly, tak proto. A nyvíc, včera v kurzu nám říkali, že když už máme za sebou TT, tak ať si klidně nakupujeme, že potom s velkým břichem a ještě když bude horko, už to pro nás bude únavné. Doufám, že jsem se nijak neunáhlila, protože dneska už rozsekneme i ten kočárek, chci to všechno mít do konce dubna, abych mohla v květnu a v červnu už jen relaxovat u rodičů na zahradě pod slunečníčkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 09:19

Holky, máte už v těhu průkazce napsané pánevní rozměry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.2.07 09:21

Dobré ranko, holky. To byla zase noc :( Nějak mě bolelo bříško, kdyby to bylo na pravý straně, tak bych se bála, že je to slepák.Ale už naštěstí v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.2.07 09:21

Báro, mě Dr. měřila pánev v minulé poradně,tj v 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 09:23

Mě na to zapomněli, tak jsem si to nechala udělat až teď, ale už to taky mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.2.07 09:27

Ahojky holky,
hezké ráno všem.

Kim : Ať Ti zítřek vyjde podle Tvých představ! Určitě nám sem potom hoď nějaké foto :) Kde budete mít obřad?

Pajk : Jak se má Tvůj slepák? Je to už O.K.?

Báro : Rozměry ještě v průkazce nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
9.2.07 09:57

Ahoj holky,

co se týče mě a sladkého.
Sladkosti třeba jako čokoláda nemusím, ale jsem hodně na pečivo, ale to bylo již předtím.
I když mimochodem včera jsem zblajzla 2 Deli. :oops:
Ty pánevní rozměry jsem měla napsané v průkazce, již při první kontrole, tedy v 8. týdnu. Zajímalo mě, co to vůbec je, tak jsem si na internetu zjistila, že jsem v normě.
Chci se Vás zeptat. Už ráda bych začla nakupovat, už jen proto, co tady psala před chvílí Bára, ale vůbec třeba nevím velikosti mimi. Jasně, že teď asi budeme nakupovat vel. 56,62,68. Ale teď jsem koukala na nějaké zboží - sametové overálky vel. 62, ale nebude mimi v létě teplo? Poraďte mi.
Romana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.2.07 09:59

Romin, já mám na léto sametové jen 2, co když bude chladnější léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.2.07 10:00

Romin : Taky jsem právě uvažovala, ať malé/malému není v sametovém teplo a raději jsem vzala normální…
Co se týká sladkého, tak taky mám chuť na sladké, jestli by ta pověra (sladké=holčička) byla pravdivá, tak jak to sleduji by se asi v červenci rodily skoro samé holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí