Poradna duly
Jana Čurdová
AME, tak to blahopřeju! Já jsem ještě žádný ždouchnutí necítila, jen takový šimrání a bublinky, ale bůh ví, co to je ![]()
Holky, znáte nějaký pověry co nemůže být doma před narozením mimi? Vím, že nemůže být doma kočárek a co třeba postýlka? ![]()
Ame, velká gratulace ![]()
Já už chci taky…
Báro, tam nešlo o to, že by ta matrace byla tenká, ale když sem na to zkusila pomačkat, tak to bylo takový ňáky celý divný. Pod mojí rukou se to hrozně promačkávalo. Nevim, jak to jinak popsat. A u tý druhý ten spodek tak krásně pružil. Jednoznačně byla lepší. Ale neměly ani jedna ten boční průlez, a to já bych docela chtěla.
A s těma tchýněma: četly ste tady nějaký diskuze o tchýních? Tam je to teprv síla
Možná sme na tom zatim docela dobře ![]()
S pověrama vim akorát o kočárku. Ale já pověrčivá nejsem. Před tchýní se nesmim ani zmínit, že vybíram kočárek…
My postýlku budem kupovat až někdy v květnu - červnu. Stejně na ní teď nemáme místo. Pokojíček je pořád pokoj pro hosty.
My máme cest. postýlku asi za 2500 s bočním průlezem a přebalovákem. Ta matrace je taková tenká. Koupím si do toho zdravotní z Chicca, maj ji tam asi za 500,–
Co se týká pověr, tak vím taky jen o kočárku doma, jinak o ničem jiným.
Myslím, že ta postýlka s průlezem a přebalovákem není špatná, ale já do ní chtěla investovat max. 1500 a to bych za tuto cenu kvalitní nekoupila, proto jsem raději zvolila kvalitní, i když použitou.
To je mi jasný, já ji kupovala, protože bych asi musela koupit dvě. Jezdíme často k tchánovi a tchýni na chalupu a tam bych neměla kam dát spát mímo. Takhle to vyřeším cestovní postýlkou a dokoupím tam jen kvalitní matraci. ![]()
A s těma postýlkama sem se eště dočetla, že je lepší, kydž maj černou síťku. Ale možná budu muset slevit ze svých nároků… Protože zatim sem viděla v akci jen s bílou.
Báro, jestli budeš moct, tak ji vyfoť.
Majo, já mám s černou síťkou, taky jsem to slyšela, že je tam i ven líp vidět přes černou síťku…
Holky, kupujete cestovní postýlku jen na cesty nebo ji budete požívat i doma? Já jsem teda zatím neuvažovala, že si ji pořídím…