ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
7.2.07 11:39

Handi: tak s těma nákupama jsem na tom stejně, taky jsem si říkala, až jak vše dopadne. Mimochodem po práci si taky tak akorát lehnu na gauč.
Gratuluji Ti taky a samozřejmě i Báře k té druhé polovičce těhotenství.

jo a teď jsem volala na mé tripl testy a jsou O.K. jupííííí jupíííí jéééé

Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.2.07 11:40

Romčo, gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 11:47

Tak to ja zas tak velke rozmezi nemam. Podle PM 17.7 a podle utz 12.7. Ale to nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 11:48

Romin taky gratuluji k vysledkum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.2.07 11:50

Romin: Taky gratuluji k výsledkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.2.07 12:02

Děkuji za Vaše gratulace.
No mamka mně už dneska volala od rána 2×, zda už vím výsledky. Řekla jsem ji totiž, aby to nikomu zatím neříkala, až jak dopadnou tyto testy.
Tak si to určitě už teď v práci užívá a vykecává.

Tak a teď začnu lítat po nákupech jako vy. :lol:
nebo raději ještě počkám co to bude, tedy jestli mi to řeknou :wink:
to je samé čekání

Jinak jsem taky zvědavá, co řeknou Markétě
Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
7.2.07 12:02

Ahoj,
takže předně gratuluju všem „postiženým“ k dobrým výsledkům a Báře k malému jubileu :lol:

Mimčo bylo natočený dobře, ale bohužel tam stejně nebylo nic vidět. Sice se v knížce píše, že od 16.týdne, ale Dr. řikal, že bych tam teď viděla akorát tak to, co bych tam vidět chtěla… Fakt to poznat nebylo ani na největší přiblížení. Tak teda holt až 12.3. Jo a přibrala sem zatim jen 2kg. Ale ono to teprv začne. Ptal se na pohyby a řikal, že už to teď klidně může bejt, když je ženská senzitivní a když má na to čas to pozorovat(což já mam)… :twisted:

Takže sem si aspoň udělala radost. Nakoupila sem pro mímo za litr. A sobě taky nějaký věcičky.

V Hypernově sem koupila: rychlozavinovačku za 199,– , 1 fleeceovou dečku za 99,–(světlemodrá s vyraženýma medvídkama), pak 1 takovou chundelatou měkkoučkou dečku béžovou s namalovanýma medvídkama taky za 99,–, sametovou žlutou čepičku za 79,– a žlutý kalhoty z kordu za 98,–

A pak v Tescu soupravičku lacláčů s tričkem a čepičkou a to vam vyfotim, až budu doma. Je to strašně nádherný. Teď sem u muže v práci.

Tak to sem vam napsala román, ale když já mam takovou radost.

Do tý HyperSuper radši běžte co nejdřív. Rojí se tam mamin s kočárkama až moc. Tak pěknej den.Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 12:08

Romčo, taky gratuluju k výsledekům!

No já doufám, že ten příští týden to mimčo nebude nijak špatně natočený, aby to bylo vidět, abych mohla pokračovat v nakupovací mánii, už mám doma i tu cestovní postýlku:-)
Oblečky vám fotit nebudu, protože už toho mám fakt moc :lol: ALe stejně jako Markéta z nich mám velkou radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.2.07 12:08

Romin, také se přidávám s gratulací.

Podle mě, to bude půlka až skončím 20tt, ale i tak se to už blíží, jen pár dnů. Příští pondělí budu 20+0 a to bude půlka :D

Jinak Markétko, je jasné, že jsi byla natěšená na to co to bude a mimčo Tě pěkně napíná. No chce to asi trpělivost.
Já si říkám, že příštý týden na velkém UTZ to už sice bude vidět, ale jak bude mrně natočené, to nikdo neví :?

Taky doufám, že se přípravné fáze někam hnou a budu schopná začít něco chystat :) Úplně nejvíc se mi právě nechce do vybírání toho kočárku…
ale snad až zajdeme do nějakého obchodu a budu je mít před sebou „na živo“, tak snad to půjde. Takhle po netu na obrázcích a s popisem mě to moc nebaví.
Pro nás bude nejzá:,–(nější, aby se dal složit tak, aby prošel otvorem kufru v našem sedanu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.2.07 12:09

Ještě k těm termínům.
Dle poslední MS bych měla mít termín 6.7. (ten bych si moc přála, protože v tento den slavím můj taťka taky narozky a to bych mu udělala velkou radost), a dle prvního ultrazvuku v 8. týdnu mi napsal 10.7. , protože bylo mimi malinké jen 1,2 cm :P (ale prý to vše časem dožene)
Kdybych to brala dle pohybů a dle mámy, tak budu rodit už koncem června.
Jinak znám spoustu holek, které hlavně přenášely než rodily dříve.
No asi pak začnem chodit na ten maliník, ne? :oops:
Přenášet bych tedy moc nechtěla, samé vyšetření a píchání plod. vody. :x Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 12:10

To je skoda Majusko, ze to nebylo videt :(
100% jistotu ma stejne jen ten kdo podstoupi odber plodove vody, ale chapu, ze je clovek zvedavi. Ja s tim porad bojuji. Na jednu stranu bych chtela zazit, to jak reknou,, tak maminko mate holcicku/ chlapecka´´, az u porodu, ale to cekani je hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.2.07 12:16

já než vždycky odpovím nebo odešlu (vždy do toho někdo přijde a jdu dělat mezitím něco jiného) tak už je tam napsaná odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 12:17

V poradne pro tehotne na netu, jsem cetla, ze se termin porodu uz podle pohybu vubec nevypocitava, pry je to zastarale. Hlavni je utz.

Take si myslim, ze se nas bude spis tykat to prenaseni. Je to hrozna predstava, v lete a pokud budou zas takova vedra. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 12:18

Hanko, 20tt začníná 19+1tt, což je polovina 40tt, takže já to beru tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.2.07 12:20

Zdravím všechny, přeji pěkný den!!!!!
Romin: VELKÁ GRATULACE!! :D
Kim: dala jsem do vyhledavače ten monitor, vyběhla mi debata tady na emiminu. Jukni na to a pročti to, taky se mi zdál ten maličký monitor lepší, ale po přečtení toho příspěvku asi radši zůstanu u klasiky a koupím Baby sense. Nakonec myslím, že lze jednu destičku umístit do kočárku a mít s sebou tu krabičku a poslouží stejně. Tady je odkaz https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak jsem se byla včera kouknout u nás v Hypernově a neměli tady vůbec nic, ani náznak dětských věciček :cry:
Taky chci dodat, že doufám, že mě ty prsa nevydržej a že po porodu se zmenší. Nejsem moc zvyklá kupovat déčka a teď jsou mi tak akorát. Prsa se mi zvětšila tak dvojnásobně. Dokonce i na manžela je to moc :D . Včera jsem si koupila těhu podprsenku od Anita maternity a když jsem si jí zkoušela, chudák údivem jen třeštil oči. :?: Doufám, že mi zase splasknou!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí