Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem od začátku řešila jen dvě značky, Jané a Mutsy a vyhrálo Jané, protože Mutsy je takový spíš sportovní a do terénu, kdežto já chtěla spíše kočárek do města. Ale ten Cam se mi fakt líbí.
Ahoj holky,
tak jsem konecne dostala k pocitaci. Mela jsem tu navstevuju, kamosku s osmimesicni holcickou. Uz se tesim az budem mit taky takoveho cvrcka:-)))
Ke kurzum v Praze- s tou Bulovkou jsem to taky asi prosvihla, ale zitra tam zkusim zavolat a objednat se co nejdrive. A pokud to nepujde tak zkusim napr. A-centrum. Urcite existujou dalsi materska centra.
Take gratuluji vsem stastnym s dobrymi vysledky ![]()
Mě by eště zajímal tenhle kočár: http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Zaujal mě tam ten obrovskej košík. Neznáte ho někdo? V krámech, kde sem byla ho nikde neměli…
Ten neznám. Zkus se podívat tady na emiminu, jestli je tady nějaká diskuse o něm, nebo založ novou. Snad ho někdo má. Nějaká diskuse na kočárek od té firmy jsem tam viděla, ale nevím, jestli to byl konkrétně tento typ.
Mirko: já už to mam načtený, ale moc lidí ho nemá, takže tam sou často názory třeba jen od 2 mamin, tak mi to nepřijde tak objektivní. Ale každopádně si ho chválily.
No, musim ho někde sehnat v krámu. Snad ho uvidim. V jednom krámku v Sokolově mi nabízeli, že ho objednaj, jestli ho chci vidět a že si ho pak nemusim kupovat, pokud se mi nebude líbit, ale přišlo mi to tak nějak blbý…
Majusko: Pokud Ti to sami nabídli, tak bych si ho klidně nechala objednat… Však oni by ho určitě prodali…
Dívala jsem, že je to docela novinka, tak bych možná ještě chvíli počkala, názorů a zkušeností určitě přibude…
Ahoj holky,
vidím, že jste naposledy psaly již před hodinami a teď už určitě spíte. Smůla.
Kim, Kik a Handi blahopřeji k dobrým výsledkům.
Tím monitorem dechu jste mě docela vystrašily. Vždy jsem ho chtěla koupit, abych byla klidnější, ale teď fakt nevím, co bych opravdu dělala, kdyby začal alarm. Raději ani nemyslet.
Dnes nám přišel nový katalog z Makra a je tam nabídka kočárku, tedy tříkolky. Nemám teď ten katalog u sebe, ale když jsem si pročítala příspěvky, vypadal skoro stejně, jaký chce Majuska. Kočárky jsem ještě řešit nezačala (tedy vlastně ještě nic jsem nezačala řešit), takže pokud se na něj budete dívat a uvidíte rozdíly, nezlobte se, protože se v tom zatím vůbec nevyznám.
Jinak přeji dobrou noc a malé kopanečky do bříšek.
Romana ![]()
Ahojky těhulinky,
přeji všem hezké ráno a dávejte na sebe pozor… Zase padá to bílé svinstvo ![]()
Ahoj těhuholky,
já už sem u manžela v práci a za chvíli jedu na gyndu. Doufam, že to bude holčička a vyhraju. V:,–(ili sme se s manželem ![]()
Pak se pojedu mrknout do tý Hypernovy, jestli tam maj něco kloudnýho.
Tak se zatim mějte.
Romin: Dívala jsem se na ten kočárek v letáku Makra a je to jen sporťák a informace u něj nejsou skoro žádné. Docela se mi tam líbí hrací válec.
Majusko: Dej vědět, co mají v té Hypernově, taky se tam odpoledne chystám…
Jinak jsem se včera dívala na mimi oblečky a chtěla jsem něco oranžového, ale měli jsem 1 bodýčko a jen vel. 80.
Budu se muset kouknout jinde. Jakou velikost kupujete zatím na mimi? Já mám něco 56 (soupravičku do porodnice) a jinak 62 a 68, větší zatím nekupuji. Přítel mi tvrdil, že ta 56 je strašně malá, ale já si to nemyslím
Já chci malé roztomilé miminko a né 4,5 kg obříka ![]()
Dobré ráno holky,
MARKÉTO, zajdi si do Chicca, tam mají spoustu barevných oblečků, mimo jiné i velký výběr oranžových (teda aspoň v Brně měli).
Já kupuju od vel. 56 (do porodnice), potom mám hodně 62, 68 a samozřejně mám už i nějakou 74
Ale to už mám spíš rifličky a mikče apod. Doufám, že mimčo nebude žádnej obr ![]()
Hezký den!
Jé holky, já mám dneska malý svátek, začala jsem 20tt, jsem tedy v polovině
Já už se tak těším na úterý!