ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kik
1801
5.2.07 21:46

Holky, jak jste se tady kdysi bavily o monitorech dechu. Mate nekdo zkusenosti nebo cetly jste nejake recenze na ten monitor dechu, ktery se pripina rovnou na plinky? Prijde mi to jako idealni vec, ze je to prenosny, ze to muze mimco hlidat i v kocarku, proste kdekoliv. A pry pri zastave dechu to dela vibrace, ktery by mely to miminko primet k dychani. Ale neznam nikoho, kdo to ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.2.07 22:01

Kim a Kik,
gratuluji k dobrým výsledkům testu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 08:44

Kik: Gratuluji k výsledkům!
Mně teprve dneska vysáli a teď musím čekat. Sice mi sestra u doktora říkala, že na výsledky se mám zeptat až půjdu na kontrolu, ale to je až za měsíc! Tak tam zkusím zavolat dříve. Jinak jsem se ptala laborantky, co mi krev brala a říkala, že výsledky by měly být už dnes odpoledne a že je zítra pošlou k doktorovi… Zkusím tam příští týden zavolat, už teď jsem trochu nervní a čekat celý měsíc bych asi nevydžela :oops:

Jinak taky uvažuji o tom monitoru dechu na plíny, protože znám rodinu, která šla na procházku s miminkem v kočárku a když přijeli, tak mimi už nežilo :( Ze začátku vibruje a když mimi nezačne ani tak dýchat, tak začne houkat. Je to novinka , u nás se začala prodávat snad až loni, taky jsem hledala diskuse, ale moc toho k tomu není…

http://www.vitalshop.cz/…nse/d-66882/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 09:04

Dobré ráno holky,
já jsem pro klasickou NANNY, Jablotron je český, známý a prověřený výrobce a přijde mi divný věšet na miminko ještě nějakou krabičku. Já už mám koupenou Nanny a předpokládám, že svůj účel splní. Já jsem to ani původně nechtěla, nechchi být taková ta vystrašená mamina, ale nakonec mě k tomu přiměla kamarádka, tak jsem si ji objednala, dala jsem za ni jen 1500,–.
Ale každá na to máme samozřejmě jiný, svůj názor, takže ten svůj nikomu nevnucuji.

Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.2.07 09:19

Ahoj,

gratuluju k dobrým výsledkům. Těm které jsou v 18 týdnu tak si myslím že už můžou pohyby čekat každý den a Milis ten kopaneček asi byl pohyb. Uvidíš určitě se to bude opakovat.
Dneska jdu poprvé do předporodního kurzu - mají nám tam ukazovat dneska porod, tak jsem zvědavá jestli už po 5 minutách nebudu ležet pod lavicí posluchárny :lol: . A Patrik (přítel) ? Ten samozřejmě nezklamal. Ví o tom už 2 měsíce a teď neví jestli to z práce stihne. Ach jo. Klasika.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 09:22

Dobré ráno, holky. Tak jsem se právě objednávala na velký UTZ a normálně půjdu až 20. března. To nevydržím, myslela jsem si, že to bude tak o 14 dní dřív. To už budu ve 22tt, ale na ten UTZ to neva, ne? To nemusí být přesně ve 20tt… Jen nebudu furt vědět, co se mi skrývá v bříšku… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 09:28

Zuzko, já jdu příští týden v úterý a to už budu v 21tt, takže 22tt určitě nevadí, spíš naopak, aspoň to bude hezky vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 09:34

No jsem na to zvědavá… :) Doufám, že se nebude schovávat… :D A taky, že tam sebou protáhnu manžu, už jsem mu to nahlásila, ať si vezme dovču, že ho zvu do kina… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 09:34

MANETKO, ty kutry jsou super, taky chodím (teda teď jsem 2× nemohla, tak doufám, že ve čt už budu moct jít), ale porod jsme ještě neměli, jdeme úplně od začátku, mám to na 15 týdnů a je i se cvičením, je to moc fajn. Tak nám potom napiš co ses dozvěděla nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 09:35

No ono to takové malé kino je, protože to prý trvá skoro půl hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 09:55

No já jsem to taky slyšela, že je to takový celkem dlouhý představení… :) No, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
6.2.07 10:04

Taky mi doktor říkal že je to tak na půl hodinky, tak se aspoň pořádně podíváme, vždycky tak spěchá, že se člověk pořádně nepodívá.

Určitě dám vědět, co jsme probírali, jdu tam od 16:15 a jsou to jen 4 lekce + cvičení + dodatečně ještě 3 lekce o péči o dítě. Dneska nám to ještě všechno pořádně řeknou kolik toho bude. Ale těšim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 10:05

Holky, u nás sněží!!! Naštěstí se zatím nedrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 10:06

No já doufám, že už moc sněhu nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
6.2.07 10:12

Dobré ráno všem,
u nás sněží, sice je +1°C, ale aspoň to trošku vypadá jako zima…

Báro, narazila sem na Tvuj příspěvek v kočárcích a zjistila sem, že máš vybranou stejnou barvu jako já: Coal. Teda já eště nejsem rozhodnutá na 100%, protože sem ji zatím viděla jen v katalogu a na netu a ve skutečnosti může vypadat trošku jinak. Nebo Tys už to viděla naživo?

Já s těma monitorama dechu eště nejsem uplně rozhodnutá, jestli je pořídit…V nemocnici nam pořád spouštěly planý poplachy…A četla sem nějakou studii, že jejich používání nesnížilo úmrtnost na SIDS, tak nevim. Ale zas kdyby se pak něco stalo, tak by si to člověk vyčítal. No každopádně se k tomu eště naučit perfektně resuscitaci kojence, protože jinak je vam monitorace k ničemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí