ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
5.2.07 16:33

Chtěla jsem Ti na záda poradit balón, ale to pravděpodobně také nebude odpovídat klidovému režimu. A co nějaké protahovací cviky na záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
5.2.07 16:35

Zuzi bez si dat teplu sprchu, poradne se prohrej, svaly se uvolni, uvar si neco dobreho, treba hrnek kakaa a vlez si pod perinu a muzes chatovat o sto sest. Nez se nadejes je patek.

Cele odpoledne mi blbl pocitac, ted se trochu umoudri, tak doufam, ze to neni na chvilicku :D

Ja pohlavi vedet nechci a doufam ze to vydrzim (je to hrozne lakave)

Oblecky a tak jsem jeste nenakupovala, asi jsem poverciva. :)

Majusko cekat mesic na vysledky TT je hrozne dlouho. Nechci strasit, ale kdyby nebylo neco v poradku neni lepsi to resit co nejdrive :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.2.07 17:07

Ahoj holky,

hláxím se po víkendu. Dneska mi kamarádka přivezla krabici plnou oblečků pro mimíska. Je to krásný se v tom přehrabovat. Snad si něco vyberu.

Ve čtvrtek jdu na kontrolu a pro výsledkytestů Tak už začínám mít strach!

Jo a včera jsem taky cítila první pohyby. Takový dva kopanečky, tak manža hned přiběhl,že to chce taky cítit a už se nedočkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.2.07 17:10

Ahoj holky,

hláxím se po víkendu. Dneska mi kamarádka přivezla krabici plnou oblečků pro mimíska. Je to krásný se v tom přehrabovat. Snad si něco vyberu.

Ve čtvrtek jdu na kontrolu a pro výsledkytestů Tak už začínám mít strach!

Jo a včera jsem taky cítila první pohyby. Takový dva kopanečky, tak manža hned přiběhl,že to chce taky cítit a už se nedočkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.2.07 17:21

Ahoj holky,

všem nemocným přeji rychlé uzdravení.
Mametce blahopřeji k dobrým výsledkům testu (mě čekají ve středu).
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
5.2.07 17:32

Dančo, já tim myslela, ze budu muset cekat na ten UZ, kde mi reknou to pohlaví. TT mi udělaj ve středu a za tejden bych to snad měla vědět. Ale já neuvažuju o tom, že by to nemuselo dopadnout dobře, prostě si to nepřipouštim. Radši to řešit, až ten problém nastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.2.07 17:38

Majusko,
taky mám sladěný pokojíček do oranžovo-modra. Chtěla jsem, aby to bylo i pro chlapečka i pro holčičku. Když jsme ten náš baráček koupili, tak jsme to už takhle hned vymalovali. Ale stejně si to mimísek užije v pokojíčku až později. Spinkat bude s námi v ložnici, přebalovat budu v koupelně a přes den to vidím na obývací pokoj. Tak tam nábytek zatím kupovat žádný nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.2.07 17:41

Teď jsem našla ve schránce leták pro nejmenší z Hypernovy, který platí od 7.2.-20.2.. a je pouze pro mimi.
Jsou tam fakt docela dobré nabídky oblečení, postýlek (cestovní i dřevěné), kosmetiky, plenek, kočárků, autosedaček aj. Tak zkuste mrknout na Hypernovu, třeba se Vám bude něco hodit.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.2.07 17:42

Já se hlásím taky k oranžové, zatím ještě pokojíček nemáme, ale až bude, tak bude vymalovaný na oranžovo (v případě holčičky) nebo na zeleno (v případě chlapečka). Nábytek bílý :-)
Dneska mě přišly oblečky z mimibazaru, ale mám to ještě na poště, tak jsem zvědavá, v jakém budou stavu. Použité z mimibazaru jsem ještě nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.2.07 17:43

Mimochodem - určitě to dopadne nám VŠEM dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
5.2.07 17:51

Majusko, uff to jsem rada, ze jsem to spatne pochopila :D Prislo mi hrozne, ze by te nechaly tak dlouho cekat.
Ja byla na odberech dneska a snazim si to take moc nepripoustet, ale maly cervicek trochu vrta. Ke vsemu jsem se vcera zacetla do jednoho denicku, tady na emiminu a uplne me to sebralo. A tak jsem se zakazaa cist cokoliv negativniho :( do doby nez bude jasno.

My budeme mit detsky koutek, bydlime totiz v 1+1, tak bude mit mimco smulu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.2.07 17:54

Dančo, my máme zatím 2+kk, takže jsem na tom podobně, ale stejně malý mimino potřebuje stát v ložnici co nejblíž mámy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
5.2.07 18:14

Presne tak :D Dokud bude mimi hodne male, tak pocitam, ze bude spat s nami na patre (moc se mi nechce lezt z patra po 3 hod) nebo spat na gauci.
Znami to vyresili proutenym kosem, jejich maly v nem spal snad do 4 mesicu. Meli ho blizko, ale nelezel s nimi v posteli :)
Ale clovek mini a mimi meni, uvidime co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
5.2.07 18:37

My sice máme 3+1, ale nějak se nám taky nedostává místa :oops: Máme 2 velké pracovní stoly, které zabírají skoro celý jeden pokoj… Mimi bude spát s námi v ložnici v košíku. Někde jsem četla, že může mimi spát s rodiči v posteli, ale to bych asi měla strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.2.07 18:41

Já budu mít vypůjčený taky ten košík, ale moc dlouho prý nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí