ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
4.2.07 14:19

Ahoj holky, zdravím vás. Od pátku jsme pekli to cukroví na svatbu, no pakárna!! A včera mi bylo zle, měli jsme opět krizi. Mám takový dojem, že budu muset opět navštívit tu moji psychiatričku, obávám se, že ty deprese neodešly zas tak daleko, budu muset pokračovat v braní těch antidepresiv. Minule mi tvrdila, že¨jí tam pár těhotných chodí a berou je, je to lepší než kdyby byly s depresema a do mléka to nepřechází.

Dančo, co se týče těch hormonů, já jsem ráda, taková prsa jsem vždycky chtěla :-) Asi zajdu na bazén oblbovat kluky :-D
Romano, nevím, jestli je to C&A nebo Clockhouse (je to v jednom baráku), ale je tam patro s dětskýma a vyloženě těhotenskýma věcma, není to mezi normálním sortimentem, co kupujeme.
Já si kupuju především sportovní oblečení a jsem moc spokojená…
Ještě k těm zubařům, teď jsem zaplatila 800 Kč za maličkou plombu.Bílou. Taky hledám nového zubaře, ten můj je dost drahý, vždycky tam nechám přes 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
4.2.07 14:48

Ahoj Kim,
pokud se daji brat antidepresiva i v tehotenstvi, tak bych vudec nevahala. Pokud ti neni dobre, tak nebude ani moc dobre mimcu a je lepsi byt v pohode s pomoci trocha chemie, nez se trapit. A pokud mas jeste stresy se svatbou a tak, neni o co stat. Prasky se daji vzdycky snizit nebo vy:,–(it az se budes citit lepe. Je to hold beh na dlouho trat a clovek nemuze od sebe chtit zazraky :D Ale verim, ze se s tim poperes a bude zase lepe :D
Jo a k hormonum. Ja byla celkem pokojena :D Byli jsme ted na plese a tech pohledu bylo az moc 8O a to na me neni ani videt, ze jsem tehotna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.2.07 15:37

Ahoj holky,
Báro, díky na typ na Trevet, e Špalíčku. Budu to muset omrknut,
ne, že bych už něco potřebovala, ale už fakt potřebuji. :roll: Celý den sedím v kanclu, a aby z toho mimi nemělo placatý nožičky. :lol: Jinak s tou Páralovou se ti ještě ozvu, ale zatím to nech plavat. Snad něco seženu. Dívala jsem se i na internetu (objednala jsem si rifle a halenu z Terramoda), ale rifle budu vracet, to co mi přišlo, se mi ani trochu nelíbilo. A to nejsem, zas tam vybíravá. :oops:
Co se týče toho bříška, tento týden mi hrozně vyrostl. Jestli to půjde takovým tempem i nadále, tak nevím, nevím. V rodině od manže to skoro o těhu nikdo neví, tak raději jsem dnes ani neodjela na návštěvy, aby zatím nic nepoznali.
Co se týče postýlek a komod, docela mi dáváte těmi informace zabrat. Tedy aspoň, že se něco dozvím, takže pište, pište.
Co se týče antidepresiv, já jsem žádné problémy nikdy zatím neměla, ale kdyby ano, určitě bych si je vzala taky (tedy na předpis od lékaře).
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.2.07 15:49

Nyní jsem našla stránky s těhot. oblečením www.formes.cz, ale bez cen a pouze pro telefon. objednávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.2.07 15:53

Dančo, co se týče toho plesu. Umím si živě představit, jak po tobě všichni pokukovali. Každá píšete, jak Vám narostla prsa.
To já mám prsa stále stejná, jen mně pořád bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.2.07 16:05

Ještě poslední otázku :oops:
Víte, jak probíhá velký UTZ? Já teď četla namátkově, že se taky čeká na výsledky až 14 dní? Je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
4.2.07 16:43

Romin: s tim ultrazvukem víš hned. Doktor to tam vidí v průběhu vyšetření a řekl by Ti, kdyby bylo něco v nepořádku…To na triple testy se čeká někde i 14dní.

Prsa se mi taky zvětšily asi o číslo. A obdivné pohledy taky pozoruju(dřív nebylo až tak moc na co koukat :oops: ) Akorát, že mi začínaj bejt malý i moje sportovní podprsenky, myslela sem ,že je budu nosit i po porodu, a to asi nepude… 8O

Samozřejmě 2 polohy roštu u postýlky bejt musí, s tim já počítam. Ale vlastně sem žádnou takovou, která by to neměla ani neviděla…

Kim: svatba je stres a v těhotenství asi dvojnásob, člověk si tak nějak všecko víc bere. Ale neboj, krásně si to užijete a až opadnou ty stresy, tak třeba i ta deprese ze trošku spraví…Ale jestli Ti je fakt zle, tak si to radši nenech rozjet a aspoň se s tou doktorkou poraď, za to nic nedáš. Budu Ti držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.2.07 17:00

Majusko, o tom velkém UTZ jsem si to přečetla u holek, které píší červen 2007. Asi to bylo vytržené z kontextu, a já si nepřečetla články předtím.
Právě to mě zaujalo, bylo mi to divné. Tak jsem ráda, že se nemusí zas čekat. Na co by se taky čekalo, ne? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
4.2.07 17:39

Holky, s těma prsama se přidávám s Romči, zatím nic moc, snad tak o půl čísla, koupila jsem si zatím jen jednu větší podprsenku. Ale spíš mě ta prsa děšně bolí :-( Ale to je asi teď normální, tak to neřeším.

Doma už se strašně nudím, protože pořád nemlžu chodit ven, ještě nemám dobraný atb a mám pořád kašel a rýmu a to skoro pořád jen ležím, nějak se mě to drží.

Kim, s těma antidepresivama pokud ti napíše doktorka a nemá to vliv na mimčo neváhej. Ono podle mě samotný těhu je někdy na psych. už tak dost a do toho ještě svatba, to je věřím, že je záhul.

Na to CA máš asi hodně štěstí, já chodím přímo do oddělení s těhu oblečením a nikdy jsem tam žádné sportovní katohy neobjevila, jen takový dvě děsný mikiny (spíš pytle tam měly). Budu muset zajet do Ostravy, sportovní kalhoty by se mi teda šikly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
4.2.07 18:43

Ahojky těhulky,
k tomu CA. Normálně chodím do centra, ale včera jsem měli cestu do Shopping Parku a tam je také CA a měli tam úplně jiné věci a nic se mi tam nelíbilo. Mně se teda v CA líbí více halenky a trička než kalhoty. Nějaké těhu oblečení mají i v Quelle. A taky se chcizajet podívat do Promi a jetě je u nás jeden obchod s těhu oblečením, tam se taky teprve chystám.
http://www.maternity.cz/index.htm
Jenom mi trochu vadí, že spoustu triček mají s horizontálními pruhy :?

Kim: Pokud to mimču neškodí, tak bych ty antidepresiva brala, pro mimi je taky důležité, aby maminka byla v pohodě… Snad se to po svatbě zlepší, nebudeš mít takový shon…

Add prsa - mi se trochu zmenšily (přítel moc nadšený není :lol: ), ale ani mi to nevadí, normálně nosím D nebo E. Teď vejdu do D s přehledem :D Snad se mi moc nezvětší :oops: Každá prostě chce to, co nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.07 19:45

Ahoj holky,
zdravím vás skoro po víkendu a hlásím se do klubu lazarů.
Po týdnu kdy ležel manžel mě to včera zkosilo taky. Včera mě bolelo v krku, ale naštěstí se mi to během noci přestěhovalo do nosu. Takže rýma jako trám, bolesti hlavy a trochu ještě toho krku. Tzn. zítra hurá k doktorovi.
Kim pevné nervy a s těmi antidepresivy neváhej, aspoň Ti bude líp. Popravdě, vůbec si neumím představit co vlastně prožíváš :?
Add prsa: růst se naštěstí zastavil, takže si s D taky ještě vystačím a už mě taky nebolí jupíí :D
Mirko já tu stejnou přebalovací komodu chtěla taky, ale když teĎ koukám na jejich webovky tak už ji neumím najít, takže jsem si myslela, že už asi nebude, a měla jsem pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
4.2.07 19:47

No tak jsem se teda rozhodli a v pátek v Polsku si koupili tuto komodu http://www.abrameble.pl/produkt.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
4.2.07 21:53

Zdravím, holky. Mě od toho včerejška jak jsem se rozčílila pobolívá břicho, celkem v kuse. Kromě toho, že bych měla ležet - nemáte nějaký tip? Díky moc za podporu, takhle jsem si to nepředstavovala.. Ale málokdy má člověk něco dle svých představ, že…
Mirko, prosím Tě která je ta prodejna Promi, je to ta v Lasu? A která z těch 2 - asi ta s tím oblečením, že..
Souhlasím s Mirkou, do C&A do centra, do budovy kde je Baťa do 2 patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
5.2.07 08:34

Ahojky těhulky,
přeji všem dobrý start do nového prac. týdne a ať to pracujícím rychle uteče…

Kim: V Lasu je nějaká prodejna Promi? Já se chystám do Studénky… V Lasu jsem byla a jsou tam 2 obchody s mimi oblečením a v jednom jsou i kočárky, ale výběr kočárků nic moc. Nevím, jak se jmenují, možná je nějaká z nich Promi. V jedné jsem kupovala tu soupravičku do porodnice a zavinovačku a jmenovala se myslím Prestiž nebo tak nějak. Ale ani v jedné jsem neviděla těhu oblečení. Na těhu oblečení se chci jít podívat ještě tady v Porubě, je to ten odkaz v minulém přízpěvku.

Nevíte někdo, kde se dá vidět naživo tyto kočárky Cam?
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
 http://cam-neonato.com/…dsdetail.asp?…

Pajk: U nás v Ikei ten přebalovák ještě mají, ale mají u něj napsané poslední šance nákupu… Mně se líbí, že u něj ta část, co přesahuje nad komodu, jde sklopit, takže nezabírá tolik místa… Jinde jsem žádný sklopný neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
5.2.07 09:10

Ahoj,
Mirko, já myslim, že to sklápění přebalováku využiješ teprve, až nebudeš už mimi přebalovat, protože přece to nebudeš několikrát denně skládat a rozkládat, když tam bude podložka a všechny potřeby na přebalování…
Ale samozřejmě je ta komoda krásná. Mě se taky líbí.

Holky, kupujete taky komody tohohle typu, že máte mimi při přebalování zadečkem k sobě nebo takový ty komody, kdy je bokem? Na netu maj převahu ty komody bokem. Mě teda přijde praktičtější taková komoda, jako bude mít Mirka. Ale zas zabere trošku víc místa, to je fakt.

Jdu snídat, sem pořád eště nepracující. Mirko, budeš se eště vracet do práce?

Tak zatim,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital