Poradna duly
Jana Čurdová
Já zatím ještě nevím, co čekám, ale určitě to budu chtít vědět. Ono stejně to není 100%. Zatím kupuji oblečení neutrálních barev… ![]()
Já jsem teď mímo dlouho necítila, asi protože mám to břicho namožené z toho kašle a mám je pořád tvrdé, ale snad to brzy zase ucítím.
Jinak za týden už budu vědět co to je a určitě si to nechám říct!
KIM, tobě už se to blíží, co? Už tuhle sobotu? Tak držím pěsti, ať to všechno klapne a nezapomeň dát do galerky fotečky nevěsty a ženicha ![]()
Ahojky,
Mametko také gratuluji k výsledkům a pohybům.
Já jsem včera večer ležela u telky a hladila si bříško a vpravo dole jsem najednou cítila takovou bouličku, tak jsem chtěla aby si Martin na ní sáhnul, ale zmizela. Tak nevím, jestli to bylo mímo nebo úplně něco jiného. Zatím to za pohyby nepovažuji. Přijde mi to ještě brzy.
My jsme se rozhodli, že si pohlaví necháme určitě říci. Jsem strašně zvědavá a už se na to těším. ![]()
Dám do galerky jednu fotečku.
Holky, já jdu na kontrolu ve středu a z toho doktora to určení pohlaví snad vytluču…
![]()
Už to nemůžu vydržet! Doufam, že nebudu muset čekat, až do velkýho UZ. Ten je až 12.3.
Jinak teď sem se dala do čtení naší diskuze od samýho začátku a zjistila sem, že nejsem jediná, kdo nakupuje výbavičku už od 8.tejdne. Bára je ěště daleko větší blázen! ![]()
Ame: taky sem nenapsala, kolik mi je let, takže je mi 25 (r.1981) a sem štír. Jo a termín porodu se stěhuje na 21.7. Prosím o doplnění seznámku.
Markéto, já už mám za oblečky utraceno asi 7tis.
Teď už jen čekám, až budu znát to pohlaví ![]()
Jsem zvědavá, jestli už v 17tt něco bude vidět, musíš nám to hned napsat, Markéto! ![]()
To já tolik utraceno nemam. Ale teď to teprv začne - peřinky, povlečení, rychlozavinovačka… a všecky ty malinký věcičky jako manikúra atd… To už začnu vyřizovat teď a postýlku, kočárek a komodu necham na dýl.
A pokojíček a vlastně i všecko ostatní včetně oblečků ladim do oranžovo, žluto, modrý, takže to pude i na kluka i na holku. Ale stejně toužim po tom, že ve středu budu moct koupit aspoň jeden kousek růžové barvy…Sice moje barva je oranžová a zelená, ale ty růžový věcičky sou tak roztomilý…
Ahojky holky,
tak jsem byla zase po nákupech a koupila jsem si super kalhoty slevněné na 400 Kč. Byly taky jediné, které mi seděly. Mám širší stehna a ostatní mi dělaly takové ty „kapsy“. Jsou fakt super a budu je moct nosit i po těhu. A koupila jsem si i další tričko, jasně oranžové ![]()
Holky, já mám nějakou depku. Ráno mi odjel manža na celý týden a nějak to tady na mě všechno padá… ![]()
Zuzko: Neklesej na duchu, však on se zase brzy vrátí. Povídej si s mimískem ![]()
No jo, asi si budu muset povídat jen s mimískem, ale nějak není žádná odezva… ![]()
Určitě je, jen ty ji neslyšíš
A s náma na fóru se taky nebudeš nudit… ![]()
No já vím, ale nějak mě nic nebaví a jsem strašně rozlámaná… Bolí mě záda, tak se tady všelijak kroutím, knížka mě neba a to už je co říct u mě. Nejradši bych si dala cyklotrenažér, ale to zase nemůžu vzhledem ke klidovému režimu…