ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
6.2.07 13:39

No, tak to je přesně to, čeho se bojím taky. Ale pořád si říkám, že když od začátku bolí a zvětšují se (i dvorce), tak se asi ty prsa na tu tvorbu mléka připravují, tak pořád doufám, že to i s mejma velkejma… půjde :D Bohužel, jak říkáš, je to věc, kterou asi naprosto ovlivnit nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
6.2.07 15:03

Kojení se taky bojim, to si člověk tak plánuje a pak to třeba nepujde…Ale my to fakt ovlivnit nemůžem. Snad jen se starat o správnej tvar bradavek. Píšou, že si maj těhulky každej den ve sprše masírovat bradavky, aby se vytahly, ale to si já neumim teda představit. Mě ty prsa bolej tak, že si na ně skoro ani nemůžu šahnout(natož manžel :( )
A velikost prsou absolutně nemá vliv na tvorbu mlíka. Četla sem, že pokud by hrála roli velikost, tak problémy by spíš měly ženský s megavelkejma prsama a tam snad zatim nespadáme nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:08

Markéto, to mi povídej, nemůže se jich ani dotknout, natož masáž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 15:41

Báro, já si myslím, že na velikosti nezáleží :) A jestli budeš moct kojit asi neovlivníš…

S bolestí prsou jsem na tom stejně jako vy, takže si masáž nedovedu představit, ale třeba se to časem zklidní…

Jinak jsem dneska čistě náhodou objevila obchod s kočárkama a definitivně jsem se rozhodla pro Cam MB X6 Tris. Jenom ještě zvažuju barvu. Buď červeno-černou nebo oranžovo-tmavěšedou. Aspoň nemusím jet do toho Brna, protože jsem tam chtěla jet jen kvůli kočárkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:44

Mirko, pošli link ať koukneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 15:49

Holky, je možný, že cítím první šimrání v bříšku nebo se mi to zdá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:51

Zuzko, možný to je, co by nebylo, ale já tomu neuvěřím, dokud neucítím pořádnej kopanec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 15:51

Tak tady je ten vyvolený kočárek :D
http://www.babydirekt.eu/…k-mb-x6-tris

Zuzi: Mně se zdá, že na pohyby je ještě brzy, ale možná jsi vnímavější a jsou to opravdu pohyby… U prvorodiček jdou věršinou cítit až kolem 19-20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 15:52

Tak na pořádnej kopanec si ještě počkám, jsem oproti vám hodně pozadu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:52

Tak teď jsem se dozvěděla pro mě úžasnou novinu, ve čtvrtek nastupuje můj nástupce - nový kolega, takže pokud to dobře půjde, tak mu začnu příští týden předávat zákazníky a objíždět s ním ty nejdůležitější firmy, takže konečně budu klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:55

Mirko, je hodně podobný Jané, líbí se mi! Obzvlášť jen červeno-černý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 15:55

Báro, to je fajn, aspoň se už nebudeš stresovat a konečně si budeš moci užívat mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
6.2.07 15:56

Jo, už se na to moc těším a s radostí tu tíhu z mách beder postoupím někomu jinému a já si začnu snad konečně užívat těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.2.07 15:57

No to jsem taky našla, Mirko, ale kromě toho jsem taky našla, že od 16. týdne už to lze taky cítit, je to jako se vším… na každým serveru píšou něco jinýho… a pak si z toho něco vyber… a hlavně každý těhotenství je úplně jiný… já jsem třeba měla po HA rozhozenou menstruaci a naposledy jsem to měla 5. 10. ale jsem teď v 16tt, když si to zadám do tabulky na výpočet porodu podle poslední menstruace, tak mi TP vyjde dřív…je pravda, že dr. byla podle toho prvního UTZ dooost zmatená… tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.2.07 16:00

Báro, máš pravdu, jsou si hodně podobné :D Všechny tři, Jané, Cam i Neonato, mám namysli TRIS. Víceméně jsem se rozhodovala jen mezi těma třema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí