Poradna duly
Jana Čurdová
No, tak to je přesně to, čeho se bojím taky. Ale pořád si říkám, že když od začátku bolí a zvětšují se (i dvorce), tak se asi ty prsa na tu tvorbu mléka připravují, tak pořád doufám, že to i s mejma velkejma… půjde
Bohužel, jak říkáš, je to věc, kterou asi naprosto ovlivnit nemůžeme.
Kojení se taky bojim, to si člověk tak plánuje a pak to třeba nepujde…Ale my to fakt ovlivnit nemůžem. Snad jen se starat o správnej tvar bradavek. Píšou, že si maj těhulky každej den ve sprše masírovat bradavky, aby se vytahly, ale to si já neumim teda představit. Mě ty prsa bolej tak, že si na ně skoro ani nemůžu šahnout(natož manžel
)
A velikost prsou absolutně nemá vliv na tvorbu mlíka. Četla sem, že pokud by hrála roli velikost, tak problémy by spíš měly ženský s megavelkejma prsama a tam snad zatim nespadáme nikdo…
Markéto, to mi povídej, nemůže se jich ani dotknout, natož masáž ![]()
Báro, já si myslím, že na velikosti nezáleží
A jestli budeš moct kojit asi neovlivníš…
S bolestí prsou jsem na tom stejně jako vy, takže si masáž nedovedu představit, ale třeba se to časem zklidní…
Jinak jsem dneska čistě náhodou objevila obchod s kočárkama a definitivně jsem se rozhodla pro Cam MB X6 Tris. Jenom ještě zvažuju barvu. Buď červeno-černou nebo oranžovo-tmavěšedou. Aspoň nemusím jet do toho Brna, protože jsem tam chtěla jet jen kvůli kočárkům.
Holky, je možný, že cítím první šimrání v bříšku nebo se mi to zdá? ![]()
Zuzko, možný to je, co by nebylo, ale já tomu neuvěřím, dokud neucítím pořádnej kopanec ![]()
Tak tady je ten vyvolený kočárek ![]()
http://www.babydirekt.eu/…k-mb-x6-tris
Zuzi: Mně se zdá, že na pohyby je ještě brzy, ale možná jsi vnímavější a jsou to opravdu pohyby… U prvorodiček jdou věršinou cítit až kolem 19-20tt.
Tak na pořádnej kopanec si ještě počkám, jsem oproti vám hodně pozadu… ![]()
Tak teď jsem se dozvěděla pro mě úžasnou novinu, ve čtvrtek nastupuje můj nástupce - nový kolega, takže pokud to dobře půjde, tak mu začnu příští týden předávat zákazníky a objíždět s ním ty nejdůležitější firmy, takže konečně budu klidnější ![]()
Mirko, je hodně podobný Jané, líbí se mi! Obzvlášť jen červeno-černý ![]()
Báro, to je fajn, aspoň se už nebudeš stresovat a konečně si budeš moci užívat mimi…
Jo, už se na to moc těším a s radostí tu tíhu z mách beder postoupím někomu jinému a já si začnu snad konečně užívat těhotenství.
No to jsem taky našla, Mirko, ale kromě toho jsem taky našla, že od 16. týdne už to lze taky cítit, je to jako se vším… na každým serveru píšou něco jinýho… a pak si z toho něco vyber… a hlavně každý těhotenství je úplně jiný… já jsem třeba měla po HA rozhozenou menstruaci a naposledy jsem to měla 5. 10. ale jsem teď v 16tt, když si to zadám do tabulky na výpočet porodu podle poslední menstruace, tak mi TP vyjde dřív…je pravda, že dr. byla podle toho prvního UTZ dooost zmatená… tak nevím…
Báro, máš pravdu, jsou si hodně podobné
Všechny tři, Jané, Cam i Neonato, mám namysli TRIS. Víceméně jsem se rozhodovala jen mezi těma třema.