ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
7.2.07 16:39

Já jsem tak ráda, že mi do těchto věcí nikdo nekecá, mamka mi sice slíbila, že mi kočárek koupí, ale když jsem hodila sumu 21tis., takže to je prý moc, tak aspoň přispěje, tak zase lepší než nic :-) Dala mi už i nějaké peníze na oblečky, ať si vyberu, co se mi líbí, což se mi zdá jako nejlepší řešení:-)

Holky, já dneska celej den sedím u PC a šmejdím, kde co koupit, už se musím odlepit a jít aspoň chvíli číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 16:41

Taky nechápu, jak můžou dát do prodeje kočárky, které neodpovídají nějakým stanoveným limitům a jsou zdraví nebezpečné, ale podle mě je to jak říka Mirka, tomu se asi neubráníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.2.07 16:45

Já netvrdím, že se nemůže stát, že ten co koupím bude úplně OK. Ale přeci nebudu kupovat ten co neprošel… Nechápu jak se můžou dostat na trh, hlavně, že to všechno stojí takovejch peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 16:48

Jo, jo s nekterymi pribuzenymi je problem. Je pravda, ze nejsem moc konflikni typ a nastesti ani moje nebo manzelova mamca, takze byla zatim pohoda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 17:00

Holky, tak jsem neodolala a dala jsem do galerky jednu fotku s mým posledním „úlovkem“ z mimibazaru :-) Pyžamko, dupačky, overal s kapucí a rychlozavinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.2.07 17:00

Zuzko: Taky bych nekoupila žádný z těch, co neprošel. Umyslně bych tomu dítě nevystavila.
dančo: Nezbývá než tiše závidět :oops: Já taky nejsem moc konfliktní typ (poslední dobou trochu jo, ale to bude spíše hormonama, protože to nějak více vnímám), ale když už to je ta pomyslná poslední kapka, tak to je potom velké! :oops: Ono je to i tím, že skorotchyně bydlí 5 minut od nás a není den kdy by nepřišla nebo aspoň nezavolala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 17:02

Mirko, tak to by mě upřímně lezlo asi na nervy, kdybych ji tam měla každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.2.07 17:03

Handi: Máš už krásné bříško, moc ti to sluší!
Báro: Úlovky máš hezounké :) Nejvíc se mi líbí to s tou kapuckou, jaká to je velikost?
Tchyně mi leze krkem a ne jen mi, už i přítel šílí! A když jí řekneš ať nechodí, že nemáš čas, tak příjde stejně. Naštěstí chodí jen když je přítel doma, jinak bych jí asi neotevřela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 17:05

Děkuji, no doufám, že mu to už budu moct na konci září nebo října obléct, aby mi to tady potom neleželo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 17:05

velikost 68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.2.07 17:20

Mirko, to je fakt hrozne. To si nedovedu predstavit. To bych taky silela.
To jsou vsechny rady drahe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.2.07 17:24

Já se jí snažím ignorovat :oops: někdy to ale nejde. Aspoň se nenudím. Ale už jsem uvažovala, že po dobu těhotenství se s ní odmítnu stýkat, protože se kolikrát nervnu až mi je blbě. Ale naštěstí je přítel na mé straně. Nikdy jsem nechápala, proč je tolik morbidních vtipů o tchyních, ale pomalu začínám chápat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
7.2.07 17:35

Ahoj, tak už sem doma. Teda vy ste toho popsaly. Já měla dneska nakupovací horečku, a to nejen na mimi.

Přidala sem taky do galerie. Velikosti kupuju převážně 62 a 68(těch mam nejvíc). Vel.56 mam jen 3 bodýčka, 1 dupačky a kabátek. Co kdyby se narodilo 4kg mimčo a pak mu to nebylo… :o

Jinak akci měli i ve Sparu, ale tam nic moc. Měli tam cestovní postýlku za 800Kč, docela pěknou, ale když sem šahla na tu matraci, tak tam bych teda dítě spát nedala. Asi si budem muset trošku připlatit. Pak tam měli jednu za 1700 a byla neporovnatelně lepší.

Moje tchýně mi tvrdí, že si mam na mimi koupit jen 2-3 kousky oblečení, že dítě nic nepotřebuje. Asi už to zapomněla. Taky mě pěkně sere. Hlavně já mam tady z těch diskuzí takový informace, že se se svejma radama může jít zahrabat. S babičkama sem domluvená, že nebudou nic kupovat, ale že můžou přispět. Naši nam chtěj koupit kočár. Včera se prej byli na ňáký podívat. Táta tam s nima začal jezdit a šteloval jim tu kotoučovku na Jané Slalom a dostal vynadáno :twisted:

A tchýně s tchánem řekli, že nam teda koupí postýlku, když naši kupujou kočár, ale s nima je to tak, že se na to pak vždycky nějak zapomene… Takže manžel řikal, ať s tim ani nepočítam… :( Ale to je fuk. Bydlíme s nima ve stejnym městě a vidíme se víc s našima, i když sou v Plzni.
A těhotenství taky nepřijali s takovym nadšenim, jak bych čekala. Furt mi tvrdili, že neotěhotnim, když sem brala tak dlouho HAK(sou odpůrci), takže je asi naštvalo, že neměli pravdu… No, sou prostě jiný a chudák muj muž jakoby do tý rodiny ani nepatřil. U nich vládne tvrdej patriarchát a my s Honzou sme partneři a nedělíme domácí práce na ženský a mužský atd.

Tak sem si taky vylila srdíčko. Jdu papat, tak papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.2.07 17:42

Markéto, když jsem koukala v obchodech na cestovní postýlky, tak jsem narazila na dva typy těch matrací, i u těch dražších postýlek cca okolo 2tis., byly ty tenší matrace, prý je to z toho důvodu, že ta tlustější molitanová se pak nedá tak dobře sbalit, tak nevím. Já jsem to vyřešila použitou postýlkou, novou jsem ji viděla za 1900,–. Hodím večer fotku do galerky.

Dobrou chuť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
7.2.07 17:48

POHYBY OLINE!!! Holky, ja tady brecim, jako zelva :P

Zacalo to dneska rano o pul seste (do peti jsem byla zactena do detektivky a pak uz jsem nemohla usnout), lezela jsem zrovna na zadech, to bylo takove otaceni se zhoupnutim, to bylo uzasny, kdyt jsem to vypravela manzelovi, kdyz vstaval do prace.
Ted se do toho pustil tak pred peti minutama a dokonce probehlo i „kopnuti“ . teda spis takove jemne zduchnuti…

Jsem hotova, to musime oslavit, jen jeste musim vymyslet, cim :wink:

papapa,

ame a vurmicek, ktereho uz citim v brisku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex