ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
18.12.06 11:07

Musím se smát, jak se všechny těšíme na kontroly. No napadlo by vás to někdy, že se jednou budeme tak těšit? Já už nebyla 3 týdny a 2 týdny ještě musím počkat :cry: těším se skoro víc než na vánoce :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
18.12.06 11:11

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
18.12.06 11:35

Tak to je přesné. Jsem nervozní z toho že už jsem ho skoro 3 týdny neviděla, že nevím jestli je vše v pohodě, aby jsme to na vánoce neoznámili rodičům a za 14 dní řekli, že je to pryč :(
Až ho ucítím, budu klidnější, aspoň si to myslím, ačkoliv jsem tady četla, že pak přibudou zase jiné, další starosti, začnu se bát porodu atd.(já se na něj zatím těším :? )
A že se teď už vlastně budeme bát pořád. Až se to narodí, tak se zase budeme bát o zdraví, o to aby jim to šlo ve škole, aby se nechytily špatné party atd. atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.12.06 11:35

Ahoj holky,
Kim, to jedocela drsný, co píšeš! Vím, že některý potřebuje více času, ale tohle už snad přehání, ne??? Já jsem horká hlava, na svoji povahu bych ho poslala do háje a ať se vrátí, až si rozmyslí, co chce. Vím, že je to moc moc těžké, ale takovej chlap, kterej se k tomu neumí postavit a chce rušit svatbu a mluví o potratu … takovej asi moc velkou oporou není a nebude.
Drž se Kim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
18.12.06 18:05

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.12.06 18:24

Určitě ano, s mimčem to bude všechno jiné, uvidíš! Budeš žít jen a jen pro něj. A co jeho rodiče, oni vědí, jak se k tobě chová? Podle mě je to zbabělec, promiň Kim, ale když se nezmohl ti to ani říct do očí a říct důvod… Kašli na něj, však on si to uvědomí, uvidíš! Až uvidí, jak ti roste bříško, tak tě ještě rád odprosí, aby ti je mohl pohladit. Ach jo, ti chlapi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.12.06 20:07

Ahoj mamulky!!!
Nejprve se vám musím pochlubit se svým dnešním úlovkem - STALA JSEM SE KONEČNĚ MAJITELKOU TĚHOTENSKÉ PRŮKAZKY!!!!! A vím už taky termím porodu - 15.7. Úplně stejný termím porodu jsem měla na rok 2005, tak jsem se docela u toho pobavila. Prohlídka teda byla strašná......všichni měli přede mnou přednost, takže jsem přišla pozdě do práce (a měla kvůli tomu problémy). Nakonec jsem se jen dověděla, že děloha hezky roste a šla jsem - záležitost na dvě minuty! Docela mě to mrzí, doktorka si nejspíš myslí, že když jsem těhotná po třetí, tak mi nemusí už nic říkat. Ale já se to nechci ochudit!!!!
Také mi brali krev na genetické testy a bylo mi ve stručnosti řečeno, že ještě ve 13. týdnu půjdu na UTZ (za který zaplatím 500 Kč) a budu mít genetiku hotovou.
Ještě jsem také chtěla napsat, že s Tebou Kim plně soucítím, ale hlavně obrovsky obdivuji! Hlavně to, jak hledáš to dobré a těšíš se z toho, co je! Tak to má být a pokud Ti to vydrží, tak budou bezvadnou mámou, která vydá i za tátu.
Chlapi jsou prostě divní, ale jak já říkám - ještě, že Ti naši malilinký chlapečkové v nás budou jiní, že?
Tak příjemný večer a já jdu opravovat písemky!!!
 EVA

http://tickers.TickerFactory.com/…68e/preg.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…b32c/age.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…5b6f/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
18.12.06 20:47

další čekatelka

Ahoj,
zdravím Vás všechny, snad se k Vám ještě můžu přidat. Doktorka mi vypočítala termín porodu podle UTZ na 29. 7. Vzhledem k tomu, že jsem měla vždy nepravidelný cyklus, tak je přesné datum navždy záhadou, no uvidíme…
Poslední utz jsem měla 14. 12. a pak jdu až 18.1. ! a to zároveň i na genetiku…je to strašně dlouhá doba, tak doufám, že bude vše v pořádku, žaludek mám furt jak na vodě a občas nějaké to pobolívání v podbřišku…
Nějak jsem se hned napoprvé rozkecala…tak už vám jen popřeju hodně štěstí a pokud možno poklidnou předvánoční náladu.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
18.12.06 20:47

ahoj maminy, po delsi dobe zase procitam u televize vase prispevky (v praci to otevrit nemuzu, tak se vzdycky tesim na vecer).

Kim, jak dlouho jste vlastne s pritelem spolu? Chova se jak zbabelec a navic hrozne bezohlednej vuci tobe a kdyz ti to ani nedokazal rict do oci… Nema smysl ho do neceho nutit, musi si sam uvedomit co vlastne chce. Tak drzim palce, at vam to dobre dopadne.

Pajk, moc se mi libil tvuj napad s fotoalbem, tak jsem dneska sla taky dve koupit. Rodicum uz jsme sice vsechny darky odvezli, ale tenhle jim chceme dat osobne (jako ze jsme na jeden darek zapomnely), az k nim pojedeme 25.12., chceme videt jejich reakce.

Holky, nesmite verit vsemu, co se pise, to bysme nesmely jist a pit vubec nic. Navic, kdyz je cloveku blbe, tak je vdecny, ze mu nejaky jidlo na chvilku ulevi. I kdyz musim rict, ze za posledni tri dny se me zaludek trosku uklidnil :)

Jinak planuju, ze po vanocich asi vyrazim na nejaky tehu obleceni, uz mi jsou tesny vsechny kalhoty a pocitam, ze po novym roce se do nich asi nevejdu. Sice me kamoska rikala, ze az do pateho mesice vystacila s gumickou na knofliku a dlouhym svetrem, ale kdyz ona je takova kost a kuze… Zatim jsem pribrala sice jenom kilo, ale citim se, jak kdybych pribrala pet.
Ty prohlidky bych taky brala castejsi, je to strasne dlouha doba. Prohlizi vas doktorka pri kazdy kontrole? Me minule ani neprohlizela, jen udelala ultrazvuk, o ktery jsem si rekla kvuli fotce, ale to asi staci.
Tak zatim pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
18.12.06 21:11

Koulicko/Evi, gratuluju k prukazce. Mame stejny datum porodu :P

Vitam mezi nami Martinu :D Muj termin porodu je taky tak trosku pohliblivy, taky jsem mela nepravidelnou menstuaci a navic jsem si nepamatovala ani datum posledni menstruace, takze to doktorka urcila podle ultrazvuku, po kazde ale jinak, tak mi to zrovna vychazi na 15.7.

Ted zrovna byla v televizi upoutavka na Jste to co jite. Mam strach, ze tak skoncim :D :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.12.06 08:24

Ahojky maminy,
jsem ráda, že jste se tak rozpovídaly :wink:
Vítám Martinu, doufám, že se Ti u nás bude líbit :-) S tím cyklem jsem na tom stejně jako ty a Kik. A navíc si taky nejsem jistá poslední MS takže TP mám taky jen podle UTZ (ať žijou zkratky :lol: ) Jsem zvědavá jak se mi na další kontrole posune.

Kim souhlasím s Bárou, ale neměla jsem odvahu Ti to tak na plno napsat, protože to pro Tebe musí být hrozně těžké. Drž se, myslím na Tebe.

Kouličko, gratuluju k průkazce, napotřetí a pořád tolik radosti co :-)
Na nějaké těhu oblečení se jdu juknout dneska, ale zatím potřebuju jen podprsenku, tak snad se mi poštěstí. Taky jsem přibrala jen kilo, ale když na sebe kouknu do zrcadla, tak si připadám min. na 5 navíc :(

Kik jsem ráda, že jsem Tě inspirovala. To víš, čekala jsem na otěhotnění tak dlouho a doufala jsem, že to budu moct oznámit při nějaké vhodné příležitosti. Takže to s tím albem už mi v hlavě leží dost dlouho. O tom že to bude zrovna na vánoce se mi ani nesnilo :P

Holky taky vás tak bolí v kříži? Mě od soboty děsně, neumím pomalu ani vstát z postele!! Jsem z toho docela nervozní, protože v příručce, kterou jsem dostala u doktorky, píšou, že je to varovné znamení, a že hrozí potrat. (Ať žijou příručky :roll: )

Týý blááho, to jsem se ale rozjela. Promiňte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.12.06 08:49

Martino gartuluji a vítám tě mezi námi!

Kim, doufám, že jsem ti svojí přímostí nijak neublížila, já jsem prostě takový přímý člověk, obvykle co na srdci to na jazyku. Však s tím mám taky věčně potíže :-) Myslím na tebe a držím pěsti, ať ti dopadne co možná nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.06 09:14

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, jsem sice doma, ale nestíhám nic, jsem horší jak důchodci :D
Kim, vím jak Ti asi je, taky se ten můj před svatbou takhle zatvrdil. Je to hlava tvrda a opravdu potřeboval čas, aby si to v hlavě srovnal. Ale dopadlo to dobře. Chce to ale spolu mluvit, ne sms. Ja vím, je to těžký.
Kouličko taky jsem byla šťastná, když jsem držela poprvé tu nejhezčí knížku na světe. Já vždycky, když jsme se snažili o mimčo a to nešlo, tak když jsem seděla v ordinaci a viděla ty holky jak tam tu knížku držej, tak jsem jim hrozně záviděla a pak venku brečela. Teď už tam s ní sedím i já :P
Termín porodu mám taky 15.7 no to bude miminek. Jupí.
To těhotenské oblečení už jsem obešla jsem dost silná a fakt už nic nezapnu tak mám ještě jedny kalhoty. No uvidíme jak dlouho mi ještě vydržej
Holky prosím jak se tam dá ten metřík? Děkuju za rady.
Mějte se pá Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
19.12.06 09:34

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.12.06 09:45

Kim, jsem ráda, že to takto bereš. Jinak k té svatbě… úplně s tebou souhlasím, klidně bych od ní taky odstoupila, něž se někoho doprošovat ..... u nás to bylo jednoznačné, jelikož jsem již rozvedená a s přítelem jsme 2,5roku nechci zatím další svatbu, aspoň ne teď, bylo by to moc narychlo a já si to chci užít. Pěkně v pohodě, žádný stres narychlo. Takže až malé bude mít třeba rok dva, tak potom ano. Jméno bude mít ale po tatínkovi, ten je na to náležitě hrdý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí