ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
19.12.06 19:57

Báro koukala jsem na ten Bebefield, ale našla jsem kontakt jen na Polsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.12.06 20:08

A joo už to vidím. Klikla jsem přímo na Tvůj odkaz a měla jsem to polsky a anglicky, protože na konci Tvého odkazu je tečka :lol: kterou jsi určitě zakončila větu, ale ona se přiřadila k odkazu :wink: když jsem to dala bez té
tečky, tak jsem se dostala na český obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
19.12.06 21:43

Ten Babefield ma pekne veci, docela by se mi tam libily kalhoty do prace, ale radsi bych si to nejdriv vyzkousela. S nakupem kalhot jsem mela problem vzdycky, tak bych se asi nakupu pres internet bala. Jinak jeste docela pekny veci maji na www.yourbody.cz -docela pekny sukne a halenky.

Posledni tri dny me taky zacalo bolet v krizi, takovy typ bolesti, jako kdyz mam nekde skriply nejaky nerv. Tak nevim, co to je…

Musim koncit, kolabuje mi harddisk v notebooku :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.12.06 23:54

Ahoj holky,
Taky se mrknu na ty shopy s oblečením. Zítra jedeme s manželem do Prahy, tak se i tam chci mrknout na nějaké těhu oblečení. Bodlo by mi nějaké triko s dlouhým rukávem a hlavně delší, aby mi netáhlo na bříšečko a záda. Jsem zvědavá, jestli pochodím. Tady u nás toho moc není a když je, tak takový staro módo. To bych se v tom styděla někde ukázat. Hlavně nosím sportovní oblečení a musí to být pohodlné. Nemůžu se nějak dočkat až budu mít to pěkný bříško. :)
Tak dobrou noc holčiny.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
20.12.06 07:20

Dobré ranko děvčata,
Kik mě bolí v kříži od soboty. Začalo to v práci (v obsluze). Už víc jak týden spím s podloženýma nohama a asi mě ta záda chytla z toho. Mám vlastně nohy a hlavu nahoře, takže zákonitě spím pokřivená. Dneska jsem to vytáhla a je to lepší. Člověk si prostě nevybere, když jsem celý den na nohou, tak je fajn hodit si nohy výš, ale zas mě chytnou záda :(

Včera jsem si koupila těhu podprsenku. Je to super. Ale prodavačka měla celkem problém. Mám totiž 75D a ona větší košíček než D neměla. A já už pomalu do svých podprsenek nevlezu a když jo tak jsou tam pomačkané :lol: a po sundání mě dost bolí. Tak jsem si vzala 80D a je to fajn, jsou teď jak v bavlnce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
20.12.06 10:55

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
20.12.06 11:52

Milis, v Praze určitě nakoupíš, je tam spousta těhu obchodů, hezké a docela moderní mají v Mothercare (2 obchody v Praze, ale přesně nevím kde, mají to na webu), jeden je snad v paláci Myslbek. Taky se tam chystám na výlet :-) Ale přece jen z Brna, resp. z Blanska to mám docela dál.
Prošla jsem v Brně všechny obchody co psala Kim, Tako, Reserved, HMko, CÁčko, ale upřímně, tohle není můj šálek čaje, jediné, kde bych snad ještě něco vybrala je Reserved, ale jinak mě to všechno přijde jako sekáče, kvalita žádná a styl rozhodně ne orginální, spíš tuctový, hrůza a děs! Ale každému se líbí něco jiného a má jiné finanční možnosti. Tak ať v Praze dobře pořídíš!

Jinak jsem ráno prožila takové malé pozdvižení, začala jsem krvácet, tak jsm hned jela k doktorce, UTZ byl v pořádku a placenta naštěstí taky, takže to mě prý mohla jen prasknout nějaká cévka. Takže jsem opět doma :-( Mám ležet a být v klidu. Ale ještě že to dopadlo takto.

Jinak Pajk, s tou podprdou docela chápu, taky už o nějaké přemýšlím, ale vzhledem k mojí dosavadní velikosti 75A, mě bude stačit normální, jen kousek větší. Na to se celou dobu těším nejvíc, že budu mít jednou konečně velký prsa :lol: Tak snad už se dočkám brzy :D

Zatím všem přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
20.12.06 11:57

Kik, na www.yourbody.cz mají opravdu hezké věci, určitě bych si tam vybrala, díky za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
20.12.06 12:05

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
20.12.06 12:11

Kim, proboha, co to máš za doktora??? Já jsem hned ráno volala doktorcea ta mě řekla OKAMŽITĚ přijeďte, přišla jsem do ordinace a brala mě přednostně! Říkala mi, že každé zakrvácení je varovným signálem, který se musí hned vyšetřit. A jestli píšeš, že tě doktor ani nechtěl vidět, tak mi to přijde víc něž prapodivné. A pokud už to u tebe trvá delší dobu, tak bych to teda raději řešila s jiným doktorem. Neblbni a zeptej se ho! To prostě celou dobu krvácíš a doktor nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
20.12.06 12:21

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
20.12.06 12:35

A řekl ti, do kdy by se ta sraženila měla vstřebat nebo uvolnit? Aspoň že to je takto. Tak hezky odpočívej a nenervuj se!
A kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
20.12.06 12:41

Promiňte, že vám sem lezu…

KIM, já jsem taky špinila a nemusela jsem dr. ani nic říkat, asi to poznal při vyšetření, že není vše OK, protože mi hned napsal Duphaston. Vysvětloval mi to jako laikovi, že je to na udržení těhu a jakmile byla na UTZ vidět vyvinutá placenta, tak jsem ho už nemusela brát… Takže určitě řekni zítra dr., že špiníš, ono je špinění v těhu časté, ale mělo by se s tím něco dělat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
21.12.06 10:21

Dobré ráno holky,
po včerejším krvácení dnes už „jen“ špiním, ale jsem z toho pořádně vyděšená, přes to, že UTZ miminka i placenty byl v pořádku, nevím, proč se to děje, můžu snad něco dělat špatně? Máte s tím některá taky zkušenost? Díky za info, jsem pěkně nervózní a mám děsný strach, abych nepotratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
21.12.06 10:58

Báro, opakuji znova, mám to samé celé těhu, včetně toho krvácení.
Chce to klid, nohy nahoře,opdočívat i psychicky a nic nezvedat. BUde to dobrý, uvidíš :wink:
Holky, píšu po kontrole, byla jsem na UTZ, malý je VELIKÝ :-D Viděla jsem hlavičku, i končetiny, akorát se tam dost točil, asi se mu to nelíbilo, pěkně se koupal :-)
Měří 3 cm, což odpovídá 11tt, ne 8 jak si dr předtím myslel!!
Malý je teda v pořádku, mám radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže zítra musím přijít na krev, přinést moč a vypíše mi těhu průkazku.
Taky mi posunul ten velký UTZ na 9.1, 2.1 si jdu pro nemocenskou (ale do práce budu normálně chodit :oops: )
Tohle - zdraví malého byl ten nejkrásnější vánoční dárek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí