Poradna duly
Jana Čurdová
Ach jo, zase jeden takový maminčin klučík viď
Když oni ti rodiče vědí všechno líp než my a taky ví co je pro nás nejlepší
Musíš ho zpracovat. Jsem ráda, že jste si to už aspoň trochu vyříkali. S tou svatbou máš recht. Jsem sice katolík a nemanželské dítě pro nás nepřipadá v úvahu (doufám, že mě holky neukamenujete
) ale pokud máte teď takové problémy, tak radši ještě počkej. Opravdu to raději neuspěchejte. Vzít se můžete vždycky až budete v pohodě. Ne všechno za každou cenu. Ať si nemyslí, že Tě má jistou!! No mi se to kecá!!! Popravdě si vůůbec neumím představit, co bych dělala na Tvém místě
jsi moc statečná, obdivuju Tě. Drž se a pozdravuj mimíska.
Jitko k tomu metříku…běž na www.tickerfactory.com tam si to vyplň a pak si zkopíruj ten odkaz s nadpisem bbCode. Stačí když si to zkopíruješ od img po img. Pak to hoď sem do zprávy, nebo si to dej v nastavení do podpisu
Ahol holky.
takse hlásím po dnešní kontrole. A byla úspěšná...........mimi se otáčelo jak torpédo a prý roste jak z vody. Dostala jsem taky Těhu průkazku,tak už můžu machrovat
Nechala jsem si udělat fotečku a stála 50 korun,což je myslím tak akorát. Jen mám problém na ni to miminko pořádně poznat ![]()
Dneska bude určitě krásný den !!!!!!!!!
Já jsem křtěná, ale věřící nejsem, takže dítě jako důvod pro svatbu nevidím, ale jinak vám to schaluju.
KIM, máš fakt můj obdiv, tohle, co ady píšeš je děsný!!!
Jinak Evči gartuluji ke kontrole i průkazce, já z ní měla taky obrovskou radost ![]()
Ahoj holky,
teda řeknu vám, že nejdřív když jsem četla co píše Kim tak se mi chtělo brečet ale teď když to dočítám tak akorát kypím vzteky. Tohle udělat mě tak přísahám že by jel jak namydlenej blesk. Já si kolikrát říkám jak se ten můj chová jak neandrtálec, že se o nic nezajímá a je flegnouš ale vím že by nás ani za nic nedal. Popravdě by mi hrdost nedovolila po tomhle si ho vzít.
Jestli ti můžu poradit Kim jestli s ním chceš zůstat, snaž se ho co nejdřív odtrhnout od rodičů, protože jestli na něj budou pořád vyvíjet takovýdle tlaky , tak na tom budeš furt stejně.
Fakt mě to moc celé mrzí
.
Mametka
No Kim, teda nevím, jestli v tomto období je stres na místě, souhlasím s Manetkou, jel by takovou rychlostí, že by nechápal.
Jinak s tou syrvátkou by mě to taky zajímalo, protože i já jsem ji pila a ráda bych pokračovala i teď. Myslím, že jelikož je to 100% přírodní produkt (nebo by měl alespoň být), nemělo by na tom být nic špatného, naopak ideální na zácpu ![]()
Syrovátka vzniká jako tekutina při výrobě sýrů a je vynikajícím přírodním zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin, minerálů a vitamínů. Syrovátka se suší čímž vzniká jemný prášek vhodný k přípravě vynikajícího nápoje bez konzervačních látek, barviv, aromat a emulgátorů.
Sušená syrovátka neobsahují hlavní mléčnou bílkovinu kasein, která u řady lidí způsobuje trávicí problémy. Stává se tak velice stravitelná i pro starší lidi a děti. Syrovátka se dají využít při celé řadě zdravotních potíží.Velice dobrá syrovátka je produkt MILKOFIT dodáván firmou Dr. Popov, která je balena v ochranné atmosféře zabraňující jejímu tvrdnutí a je vhodná pro snadnou a rychlou přípravu hodnotného nápoje vhodného i jako náhrada mléka do kávy a čaje a k přípravě cukrářských a pekařských výrobků.
Syrovátka se dají využít při očistě organismu, při které dochází k úbytku některých výživných látek a syrovátka je vhodně doplňují.
Napomáhá při snižování nadváhy při redukčních dietách, kdy napomáhá spalování tuků ve svalech. Hubnutí lze ještě posílit užíváním originální indické vlákniny Psyllium nebo jiným spalovačem tuku.
Syrovátka jsou také vhodná jako doplněk stravy pro sportovce nebo pro výživu žen v těhotenství nebo pro lepší fyzický rozvoj dětí. V neposlední řadě je také vhodná k ošetřování problematické pleti a k léčení ran, protože obsahuje látky s ochrannými antimikrobiálními vlastnostmi.
Co se týče té vlákniny Psyllium, tu jsem pila taky, asi taky neškodí, tak to je fajn ![]()
Ahoj,
přidávám i svůj kladný názor na pití syrovátky.....je to prý dobré pít , když žena kojí, mělo by napomáhat tvorbě kvalitního mléka…já si teda kupuju biosyrovátku Amálka, je chuťově fakt výborná, skoro jako Sunar ![]()
Zdraví Martina
Ahoj,
tak to by mohlo být fajn zkusit syrovátku, já už zkoušela na radu doktora indickou vlákninu, ale po pravdě byl to „hnus tříbarevnej“. Tak jsem už měla strach něco zkoušet, jenže když s tou zácpou problém docela mám.
tady je link na jeden eshop kde je o tom krásně napsáno
http://www.edenshop.cz/index.php?…
Mametka
Ahoj Martino, tu biosyrovátku Amálka jsi koupila normálně v lékárně nebo v nějakém spešl obchodě? Já jsem před otěhotněním pila od švýcarské firmy JUST, byla s s příchutí jablíček nebo broskví, ale je drahá, stojí 490,–Kč na měsíc - měsíc a půl a vzhledem k nynějším investicím, kt. mě čekají …
Jo holky, jinak tady mám (na vlastní kůži vyzkoušený) typ na eshop s těhu oblečením. Vzhledem k nabídce na trhu, která mě absolutně nezaujala jsem se rozhodla risknout a objednat přes eshop www.bebefield.cz. Koupila jsem si džíny a halenku a perfektně sednou. Do halenky sice ještě chybí bříško, ale to rychle doroste. Džíny jsou fakt dobrý, moderní střih s vyšisováním.
Jsem absolutní odpůrce kupovat oblečení přes web, ale nejdříve jsem tam zavolala, paní mě velice ochotně pomohla vybrat velikost a poradila střih, který dobře sedí. A to mě jen tak nějaké džíny nesednou. Takže to je můj typ.
Ahoj,
syrovátku jsem koupila v prodejně zdravé výživy. Je toho 500 g, stálo mě to 99,– a dávkuje se to 6-8 polévkových lžic do 500 ml vody a může se do toho přidat i ovocná šťáva, ale to jsem raději nezkoušela. Pila jsem denně 250 ml a tohle balení mi vydrželo 14 dní.