červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
21.1.09 12:22

červenec 2009

Loan - gratuluji k testíkům :wink:

Praktický lékař - ještě jsem se chtěla zeptat, k obvoďákovi se musí proč?Gyndařka mi nic neříkala, tak nevím, zda se objednat nebo ne. K zubaři jsem objednaná „až“ na 2.března, dřív naštěstí neměla volno :lol:

Dětský lékař - máte už některá domluveného i dětského lékaře? :?:

IvkkaaP - 500 za dvd, jsme platili i my, když jsem byla na velkém uz kolem 20tt s Kubíčkem. A to mě tenkrát ani nenapadlo se zeptat, jestli, se to platí nebo ne, a odešla jsem z ordinace :oops: . Kuba se naštěstí zeptal, jsem to brala jako pozornost podniku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
21.1.09 12:35

Ahoj holky,
zkoušela jsem najít na netu, jestli bude v Praze taky ten veletrh, ale nenašla jsem teda nějak nic. Fakt vůbec netuším. Si ještě říkám, jestli jsem neudělala blbost, že jsem ten kočárek už koupila, ale zase jsem to fakt poctivě studovala na netu a okoukla fakt snad všecky značky, tak snad jsem vybrala dobře no :lol: Se to stejně blbě odhaduje bez dítěte no :D

houpačky - se mi fakt líbí asi nejvíc, tak možná půjdu spíš do ní než do kolíbky, cenově to vychází všechno dost podobně no. Ale tak teďka ještě nic kupovat nebudu, druhý kolo nechám až třeba zase tak ten březen, duben :lol:

váha - tak mně váha ukazuje od začátku těhu střídavě 0,5-1kg nahoře, což je pohoda no. Ale zase nejsem žádná modelka, takže mám nějaký to kilo navíc už odjakživa, tak jsem ráda, že to neleze nahoru moc rychle. Jím všecko a v docela velkým množství, ale to taky není žádná moc velká změna oproti dřívějšímu stavu :lol:

zubař - zeptám se na to doktorky, když mi ho nějak důrazně doporučí, tak asi půjdu, jinak to ještě nechám, když nemám žádný problémy :D Stejně bych se musela ještě i někde zaregistrovat, pochybuju, že mě má ještě někdo v databázi po těch šílenejch letech :lol: Jako fakt mě dostat k doktorovi…a k zubaři tuplem. Bleee

ultrazvuk - za tejden jdu k doktorce na krev a docela váhám, jestli si taky pro klid duše neřeknu o ten UZ. Mám zaplacenej ten nadstandard, takže si můžu říct kdykoliv a budu to mít zdarma, ale zase si říkám, že to asi není dobrý pořád dělat. Ale ve finále to možná nevydržim, no uvidíme, každopádně bych chtěla, aby aspoň nějak zkontrolovala, že je mimi v pořádku, abych měla zase ten vnitřní klid :wink: Jsem zvyklá, že mi ho dělala zatím fakt při každý poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
21.1.09 12:52

ahoj holky,

tak me sestra v poradne rekla, ze si musim zajistit obvodaka a EKG, zubar ze je na me, ze ho dr. nevyzaduje.....obvodacka hned jak jsem rekla ze jsem tehule, tak rikala ze mi da hned razitko do prukajdy (pricvakla mi tam takovy papirek s vysetrenim) a poslala me na internu na EKG a tam jsem jen rekla, ze jsem tehu a hned me brali a dali razitko a popis vysledku do prukazky…

a musela jsem to mit do pristi poradny to je do pristi stredy.....tady u nas je to EKG bezne, myslim, ze to vyzaduje porodnice, proto na to gynadri maminy posilaji

u zubare uz jsem byla a pristi patek mi bude vrtat zub, pridavam se k ostudam, ktery sly k zubarovi po X letech.....ja byla naposledy na gymplu a je fakt, ze me naposledy vrtali zub na zakladce a az ted asi po 14.ti letech…bojim bojim, ale doktor byl skvelej, rekla jsem ze jsem tehule a je mi blbe a on se kazdou chvili ptal jestli dobry, jestli muze pokracovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
21.1.09 13:15

ahoj holky :wink: teda vy jste toho zase nakecaly, snad budu zvládat reagovat :wink:
Kajiszku dnes jsem byla v jednom obchodě mrknout na kočárky a byl tam fajn prodavač, říkal, že některý kočárky už nový kolekce mají, jiný je teprve budou mít, ale zase se to odrazí na ceně, já tam půjdu ještě zítra, páč jim má přijít Quinny Speedi trojkolka a chci si ji vyzkoušet :wink: sporťák s korbičkou a autosedačkou by nás vyšel kolem 15 tisíc, na netu to nebylo o moc levnější a hlavně je to pro mě lepší kvůli případné reklamaci :wink:
jitko já ještě dětskýho domluvenýho nemám, budeme chodit tam, co s klukama, ale ještě počkám :wink:
Loan gratulace ke screeningu a zubaře se neboj, dopadne to dobře :wink:
Ivi dobře, že jsi šla k tomu jinýmu doktorovi a nenechala se odbýt :wink: a gratulace k rostoucímu mimískovi :wink:
ajiku pevný nervy u doktora a ozvi se :wink:
kubo tak zub moudrosti? já mám všechny osmičky narostlý a nikdy mi nedělaly problémy, u mě to bylo spíš ofouknutí :wink: ať je pejsek brzo zdravej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.1.09 13:17

** ZuziM ** když jsem to začala číst, tak sem úplně přestala dýchat… úplně se mi připomnělo to, co se stalo mě v srpnu, jak také nemohla nalézt srdíčko… a ani potom v Motole… :cry: zaplaťpánbůh - i když jsem ateista - že to dopadlo dobře… fotečka je krásná, četla jsem, že teď mimča mají jako hlavní náplň práce cucat si prsty, protože trénují náročný sací reflex a koordinaci tělíčka a končetin, a vůbec teď prý dělají kotrmelce a akrobacie - a je to zvláštní, že ještě nic z toho člověk necítí :D

bříško připadá mi, že mi nějak přestalo růst, asi bych toho chtěla v tomhle týdnu moc a pozoruju se každý den, takže to tolik nepoznám… za chvíli vyrážím do Prahy na reflexku, tak uvidím, co mi řeknou kalhoty :wink:

Kubo to magnézko je podobně jako kyselina listová pro mimčo neškodný. Akorát se to s ním nemá přehánět, aby bylo pak účinný v pozdějších týdnech při eventuelní tokolýze (zklidňování tvrdnutí bříška), a taky při předávkování (více než 8g denně)hrozí apatie miminka. Magnézium - hořčík - je v těhotenství nezbytný, koukala jsem třeba v Calibrum Mami je ho v denní dávce 50mg (34%), jinak je hodně v semínkách, mandlích. Já mám z lékárny navíc Magnezium lacticum, kde je v jedné tbl 500mg, a když cítím, že podbřišek po náročném dni zlobí (zlobí fakt hlavně k večeru, kdy se i nafukuju), tak si vezmu 1 tbl. průměrně to je tak 1tbl/2-3dny… A piju Magnézii neperlivou, ale ne pořád po celý den. v tý je Mg málo, tý se bát vůbec nemusíš.

Loan moc gratuluju k negativním výsledkům! :)

Ultrazvuk prý by se to s ním přehánět nemělo,ale zase, co je přehánění, že jo… Já na něm byla zatím dohromady 4×. A po 5 půjdu až ve 20 tt. S tím dvdčkem - musím se jich tam zeptat, je to super nápad, málem bych na to zapomněla :wink: kamarádka má kazetu s Matesem ve 20tt a je to paráda… Jinak mě 500,– přijde jako dost přehnaný, stejně jako to, že třeba v Motole stojí „odhalení pohlaví“ asi 200,– a to, že za fotku z UZ po mě v Gennetu chtěli 120,– nebo za poslání emailem 60,–
No jo, je to prostě byznys, vydělávání na radosti budoucích rodičů…
Ale přijde mi to dost sprostý, ty přemrštěný cifry.

Úplně od jinud, ale v podstatě to vyjde na stejno - tak třeba u zubařky, kde jsem dělala, stálo domácí bělení zubů cca 1500,– Na „zubních klinikách“ úplně ten stejný systém bělení stojí cca 4000,– A regulérní cena? 500,– za ty 2 nosiče a kolem 150,– za jednu tubu bělícího gelu (paciet dostává 2ks), takže 800,– A tak je to holt všude… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
21.1.09 13:31

ZuziM tobě samozřejmě taky obr gratulace ke skoro holčičce :D
k tomu bříšku, myslela jsem, že to tak moc vidět není, ale švagrová to prý poznala už před vánocemi :wink: to je fakt tím, že já se vidím denně a když ona mě uviděla po dvou měsících, bylo jí to jasný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.1.09 13:37

Holky, tak já jsem teď celý dopoledne prospala a zdálo se mi o tom, že jsem měla malou Ninu a byla jsem s ní na očkování a potom šla se mnou do práce..... Nevím proč, ale je mi z toho snu nějak divně. Hlavně ta holčička nebyla podobná ani jednomu z nás.
No k obvoďačce jsem šla hned jak mi to doktor řekl, změřila mi tlak, natočila ekg, zeptala se mně, jak se cítím, popřála mi hodně štěstí a to bylo všechno. Vyšetření na řidičák bylo delší:D
K zubařce jsem zatím nešla, protože se bojím.
Dětskou doktorku ještě vybranou nemám, ale asi bude chodit k tý co jsem chodila já, přeci jen to není tak dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.1.09 13:51

zajimavy odkaz:
http://www.ehd.org/…ustrated.php?…
jak jsou na tom prave nase mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
21.1.09 14:11

uz ani nevím, na co jsem chtěla reagovat :-)
dětského lékaře vybraného nemám… vzhledem k tomu, že jsem se přestěhovala, tak stejného dětského mít nebude…

a u obvoďáka už jsem byla (to neni tak strašný jako zubař)

zas me poboliva podbrisek…nevím, jestli je to tím, že pořád sedím… doufam, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
21.1.09 14:55

Ahoj holky,

sorry ale nějak nestíhám. Včera jsem tu nebyla skoro celej den a dneska od rána nám instalovali novej program a učili nás na něm…teda já na něm dělat nebudu ale protože jsem prý „nejmenší nemehlo“ tak to mám zatím na PC jen já, naučím se to, ostatní zaučím a pak už můžu na mateřskou! :twisted: Blbci!

Screening - výsledek negativní! Míra byl se mnou, tak hodinka čekání utekla - protože nečekalo vyšetření jeho, tak byl vtipnej na celou čekárnu Jak vlezl do ordinace tak zmlknul, sednul si a jen čučel…pak přiznal že poznal tak půlku co říkali…prý se nechtěl ptát aby nebyl za blbce 8)

Pak jsme si skákli na pořádnej oběd, já se pocourala po krámečkách a jela jsem domu a doma jsem vytuhla na dvě hodiny v pelechu :oops:

Jo a jsem asi pozadu, zatím nemám skoro nic do výbavičky a ani kočárky nemám zmapovaný 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.1.09 15:03

Všem co jsou po Ko gratuluji mě to čeká až 2.2 už se těším :P

Holky nebolejí vás prsa mě hrozně už tak se mě pěkně zvětšily,mám těhu podrdy a budu muset koupit nové Xl-XXl
ALe Ruda je spokojenej horší to bude po porodu to bude prej jak vysušená slivka :lol:

Bolení bříška mám taky když dýl sedím tak doufám žě to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.1.09 15:04

přibrala jsem 3-4 kila jak kdy se vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
21.1.09 15:05

soni já ten kočár koupila taky právě radši v krámě, ale za internetovou cenu. Jsem si říkala, že je to fakt lepší kvůli reklamaci. Prolezla jsem několik eshopů a fakt jsem nenašla žádnej, kde by měli ten xlander levnější, až včera večer jsem narazila na jeden, kde maj celou tu :,-(u levnější asi o pětikilo no, ale tak čert to vem, tohle mám aspoň 15minut autem od baráku, tak kdyby náhodou něco, nemusím to nějak složitě balit a posílat, ale prostě to tam odvezu a bude klid. A ten prodavač taky říkal, že ty nový kolekce bejvaj pak dražší, že samozřejmě neví, o kolik se to zvedne, ale nahoru to půjde celkem určitě. Navíc máti z něj byla taky unešená, tak hnedka, že kupujem no :lol: Tak doufám, že ho ve finále nezlevní ještě víc, radši se nebudu dívat :lol:

Loan mně ten podbřišek pobolívá snad každej den. Někdy pár minut, někdy dýl, někdy mám jakoby chvílema až křeče…Na začátku těhu jsem to měla daleko víc a fakt mě to břicho bolelo vždycky celej den, ale i tak už se mi to nelíbí a radši bych, aby to nebolelo vůbec. Na tohle taky pomáhá to magnézko? Si ho zkusím dneska koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.1.09 15:36

Mě teda prsa bolela na začátku těhu, to jsem nosila tu největší podprsenku, co jsem doma našla, teď už zas můžu nosit to, co předtím.
Já jsem zrovna přendala věci ze starý lednice do nový a zjišťuju, že můj drahý vybral o dost menší než potřebujeme, ale snad se s tím nějak srovnáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
21.1.09 16:49

Mě taky prsa bolela na začátku těhu, teď jsem si uvědomila, že už mě nebolí fakt vůbec, jak jste o tom napsaly…Není to naopak divný, že už nebolí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí