červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
20.1.09 10:03

Já magnezko teda beru..i když ne na tvrdnutí břicha, ale na šílené křeče v nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.1.09 10:04

Soni ta je krasna!! kolik Te stala?

Loan tak snad to bude v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
20.1.09 10:07

a taky jsem neodolala tomuhle spacímu pytli, je fakt úžasnej :wink:
 http://sweb.cz/…%20pytel.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
20.1.09 10:10

Hanulko stála mě 1800, ale uvidíme, v jakým stavu dorazí, údajně jako nová, pak dám vědět :wink:
mě to břicho neztvrdne moc, já vlastně nevím, jak moc ztvrdne, ale je mi u toho i trochu blbě a hůř se mi dýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.1.09 10:36

Ahoj holky,tak já jsem už z krve a od ušního doma.Ucho mám jen podrážděný.Přesně jak říká Soňa,bolí mě i strana krku a zub :roll: No dostala jsem Garasone kapičky a na kloktání nějaký šalvějový kapičky.Jenže v lekárně mi řekli,že ty šalv.kapky těhotný nemůžou!!! No tak mi řekněte,když Dr. o tom ví,že jsem těhu a napíše mi je! tak mi v lekárně dali nějaký Bioparox.Neznáte to někdo? No a ať si dám pozor na chřipkovou epidemii a nikam moc nechodím.
Soni to je krásný žabička :lol: A i ta hopačka :lol: No já pořád čekám na ten utz ve 20tt :wink:
Váha já se dneska vážila a mám 62kg.Tak mám tak 1-2 kg nahoře.
Tvrdnutí břicha teda taky nějak nevím,co to je,jestli to cítím,nebo ne.No zatím mě to teda asi netrápí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
20.1.09 10:52

Kubo, jednou jsem poslala manžela do lékárny, at mi koupi neco na bolest v krku pro těhotné a dali mu ve spreji nějaké šalvějové kapky… tak nevím…
bioparox jsem slyšela od dvou známých, že je dobrý jak do krku tak do nosu a že ho můžou i těhotný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
20.1.09 10:56

Kuba - bioparox je pro těhotný a i kojící. Já ho brala v 9tt, když mě bolelo v krku.. A pomohl mi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.1.09 11:35

Cauky tak jsem celý včerejšek strávila u kamáradky, které jsem hlídávala dva kluky, tak včera jen na návštěvě, Mates už má skoro 12kilo (v 10ti měsících), je to pěkný pořez, už si netroufám ho tahat jako dřív.

Začala mě tam bolet odpoledne hlava a v krku, a do toho mi volala ta kamarádka, se kterou jsem byla na koncertě a spala u nás, že jestli nevím, kde je na Butovicích poliklinika, že má jít na RTG srdce plíce, to mě málem omyli… Když k nám jela, tak mi vůbec neřekla, že pořád kašle, a když zakašlala, tak průduškově, což mě štvalo, ale co jí říct, když už byla u nás :-( přitom už je přes 10dní po dobraných antibiotikách, a tvrdila mi, že je OK. a včera jí poslali na rtg… jestli bude mít nějakej zápal plic, tak jí vlastnoručně uškrtim :evil: takovýhle sobce fakt nesnáším!
A bohužel i mí „tcháni“ jsou takoví, že se od října nejsou absolutně schopní doléčit a každých 14dní mají rýmu nebo jsou nakřápnutý a chrchlají … a místo aby se mi vyhýbali, tak jim to vůbec není blbý se družit… to bylo třeba o vánocích, tchyně sotva mluvila, ale sezvala všechny vč. dětí a pěkně nás poprskala a furt mlela a furt mlela, vůbec jí nepřišlo blbý, že by mohla někoho nakazit :-)

Já to naštěstí zvládám, až se tomu divím, i Milan když byl nemocnej, tak jsem to od něj nechytla… možná je to fakt tím, že si masíruju ty reflexní plošky na nohách a na rukách pro imunitu a když je nejhůř, vezmu si homeopatickou lichořeřišnici…
Tak hlavně ať to zvládnu teď…

Jinak jsem hledala, jak je to s těmi bylinkama v těhotenství, prý sem tam když si něco z toho dáte, tak nevadí, ale ne dlouhodobě, našla jsem takový seznam… http://www.miminko.com/…vat-104.html

Kaji ta kolíbka je super, i když tahle bakelitová zrovna mi přijde dost fórová, hlavně ty kolečka… my máme slíbenou od mýho strejdy kolíbku, co vypadá jako proutěný koš na prádlo, vyšperkovaný hadříčkama, samozřejmě, houpe i jezdí, a konstrukci má bytelnou dřevěnou… :P

Tvrdnutí břicha nepociťuju, ale spíš takové různé další pocity kolem podbřišku - které dávám za vinu spíš mýmu rozházenýmu zažívání. Zácpa - průjem - nadýmání… je to dost nepříjemný, a zatím to nějak nejde zkorigovat, ať se snažím jak se snažím :evil:
Občas mám pocit, že mi po dlouhodobějším stání, chození nebo fyzické aktivitě táhnou vazy či co, ten podbřišek cítím ale neřekla bych tomu vyloženě ztvrdnutí, tak si dám jedno magnézko (magnesium lacticum 500mg tabletu, ty šumivý jsou na nic)…
Koupila jsem si bio fenyklový dětský čaj včera, tak snad to s tím večerním nadýmáním bude lepší. večer mám vždycky bříško jak těhotný a ráno když se vzbudím, tak je fuč, docela divný pocit… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.1.09 11:42

Kubo , mě bioparox napsali, kvůli těm mejm potížím s dejcháním a infekcema v krku, je to sice humus největší, ale pomůže! Navíc funguje i jako desinfekce…

Gratuluji ke kontrolám, já razím dnes…ale jsme celkem v klidu. Dneska jsem byla na zkoušce účesu, už se docela těším…

Soni , ta houpačka je neuvěřitelně pěkná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.1.09 11:51

červenec 2009

Kuba - taky mě bolí od víkendu ucho, a střílí mě to až do krku, kapu si nějaké kapky a dala si už tři ušní svíčky a nic, dneska bych řekla, že to bolí nejvíc, tak nevím, doktorů se dost bojím, tak doufám, že to přejde.

Houpačky - jsou perfektní, vůbec jsem netušila, že se něco takováho dá sehnat, spíš mě ani nenapadlo se po tom dívat.

Tvrdnutí břicha - taky mám takové pocity, že mi tvrdne břicho, ale není to vyloženě, že by bylo tvrdé jako kámen, ale takové dost nepříjemné pnutí. V prvním těhu mi na menší křeče Dr. doporučil magnesii, pak to přešlo, ted zatím tedy nic neberu, tak uvidím, co to udělá.

Vybavička - máme věci po Kubíčkovi, a s nákupem čekám, až se dozvíme co to bude, nehledě na to, že ted s tím bytem, na to nemám vůbec myšlenky,příští měsíc si chci pohlídat tu kolébku a v březnu se půjdem podívat na tu výstavu Pro dítě, chci se tam podívat po nějakém tom kočárku, popř. jej i koupit, tak uvidíme, taky záleží na financích :? Ale typově pořád nevím, spíš asi tak co mi zrovna padne do oka a splní nejvíc věcí, co potřebuji,aby splnil. Favorita sice mám, ale uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.1.09 12:06

holky kdyz uz jsme tu nakously ty kocarky, nechcete sem dat typy / odkazy na dobre kocarky, nebo co se vam libi apod?

ja vazne porad nevim, zatim se mi nejvic libi Teutonia, ale to jen vzhledove, jaka je po funkcni strance se snazim zjistit, tak by dalsi typy od vas treba pomohly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.1.09 12:28

kočárek, máme:
http://www.detskydum.cz/…l/131603.jpg Jané Slalom Pro a 200% spokojenost…
Teutonia taky není špatná ;-) Hanulko funkčně je bezvadná ;-)mrkni na diskusi, holky si ji hodně chválí …

Soni houpačka je krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.1.09 12:30

červenec 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
20.1.09 13:04

Ahoj hoky a krásný den,
tak na ko vše ok, tedy aspon s mimískem, juknul na něj přes UTZ a dobrý, ty bolesti asi způsobuje jizva po císaři, nějaké slabší srůsty nebo co tam jsou a bude to prý asi bolet, jak se to bude napínat a roztahovat, tak na další ko jdu za 2 týdny..
A novinka už cítím pohyby, konečně, je to super, zatím maličko ale jsou tam !
vybavička - dokupuji jen nejnutnější věci, vše mámschované po domčovi, ale jestli bude ta vysněná holčička tak se neudržím a určitě ještě něco koupím, no ale to asi i chlapečkovi :lol:
Kočárek máme už vybraný Peg Pérego GT3 s korbičkou, jinak ještě byl ve hře teutonia spirit s3 - bohužel trvám na nafuk.kolech a ty se k nám nevím proč nedováží, a mutsy urban driver ale má úzkou sportovní sedačku, tak to vyhrál PP gt3
Tvrdnutí břicha - bohužel dobře znám, kvůli tomu jsem i dříve porodila, ted už se cpu magnesiem a piju magnezii tak zatím dobrý, vytuhne jen několikrát za den, tje to vlastně křeč a tvrdne mi většinou doprava a pak mám takový hrbolatý břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.1.09 13:55

Soni ta houpačka nemá chyby ukazovala jsme ji manžovi ale ten hned že Tomik nic takového taky neměl tak naco něco takového budu kupovat pro druhé dítě :? ,na jednu stranu má pravdu ale na druhou bych ju koupila taky,ještě se uvidí.
Katko pohyby to ti gratuluji,jen ty píšeš že se ti občas udělá hrbolek na břišku no mě se to dělá taky ale vyloženě jen když ležím na boku a pak si lehnu na záda ale já si myslím že mi vyjede mimisek,no budu to muset pak probrat s dr.
Jinak magnesko beru nebo moje tělo si nedokáže vytvářet ,ted beru tabletky před tím jsem musela docházet na injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí