Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky , tak návštěvy zatím ještě tvrdě spinkají, přišli z country bálu až ve 4h, já jsem šla s kamarádkou domů asi ve 22:30, a to už po hodinovém „odcházení“, než se člověk se všemi rozloučí, tak to je na dlouho
Bylo to moc hezký, kapela hrála pěkně, miláček nekazil a zahráli mojí oblíbenou písničku, kde Milan vyměnil basovku za housle, měl krásný sólo, fakt jsem na něj byla pyšná ![]()
Akorát se tam hulilo, a nic moc odvětrávání, i když mlha nebyla, no klasika. Takže i když jsem se odpoutala a říkala jsem si, že když do takovýhleho prostředí jsem mrňouska ještě nevzala, tak že mu ty 3 hodinky neuškodí, tak stejně jsem chodila ven se nadýchávat čerstvého vzduchu a i když tam jinak bylo super, tak jsem se přinutila odejít, navíc už mě začínaly i pálit oči a škrábat v krku ![]()
Jinak pár známých tady z městečka si všimlo, že už se mi rýsuje bříško, tak byli zvědaví, jestli se nám náhodou neklube Záruba Junior
, večer jsem vždycky navíc nějak „přifouknutá“, a to prostě nejde zatáhnout ![]()
sexík tak my jsme ještě neměli klasickej sexík od tý doby, co vím, že jsem těhotná. Mazleníčko to jo, a párkrát jsme to i při mazlení zkusili, ale přestali, já jsem se prostě bála, kvůli předchozímu potratu, i když byl z jiného důvodu. Ale jsme v pohodě, nějak nám to nic nekazí… Teď už ale po UZ jsem víc v pohodě, tak myslím, že „už by to šlo“, uvidíme, co na to bude říkat hlava, až na „to“ přijde ![]()
Jinak samozřejmě vím, že když se to líbí mamince, je miminko v pořádku, i když to nesmí být nic vehementního, ale stejně…
Chuť bych někdy měla pořádnou, někdy vůbec, ale když je, tak využíváme ty jiné možnosti mazlení… ![]()
Tak já jdu poslat kamarádům fotky, co jsem včera na bále nafotila, dám vám se také nějaké ![]()
Kubo byla jsem se tam kouknout, ale měli tam samí mimioblečky,ale jestli bude i příští rok, ta už tam třeba něco koupím. Byly tam maminky, co doma pletou soupravičky a prodávají to tam a nějaký šperky. Škoda, že neumím plest.
Jinak těhotenství nějak nepočítám přesně na dny, protože se v tom tak nějak neorientuju už. Když zadám do metříku TP napíše mi datum poslední MS a 3 dny dřív než ve skutečnosti byla a když zadám datum MS posune mi to zas TP.
Na posledním UTZ jsem měla jinej týden než potom v průkazce.
Detail vzadu na miláčka s fidlema přes kytaru a tlustýho Ferdu ![]()
http://sweb.cz/…DSC05481.jpg /> Já taky trsám trsám, i když decentně, s kamarádem. Je mi tu už vidět to břísko ![]()
http://sweb.cz/…DSC05477.jpg /> Pro změnu miláček s basou. A Kostelnik ![]()
http://sweb.cz/…DSC05498.jpg /> A my dva, za námi je tombola, mj.vyhráli jsme 2kg pytel italských sušenek ![]()
http://sweb.cz/…DSC05506.jpg
Ahojky holky,tak jsem včera taky byla v Tescu a neodolala jsem, koupila jsem mimču takovou béžovou mikinku s kapuckou
Včera jsme se byli podívat na tříměsíční holčičku a ta byla tak roztomilá a hodná, já se snad nedočkám července.
Těhu oblečení ještě také nemám, ale nutně už potřebuji nějaké těhu džíny.Je to nějak vidět když mám přes kalhoty svetr, že jsou to těhu džíny, když je ten svetr třeba na tělo?
Ve středu jdu k doktorovi a půjdu asi odpoledne, ráno se mi nechce, radši půjdu dřív z práce, musím přinýst moč, nebude to vadit když ta moč bude z rána a přinesu ji až odpoledne?Taková blbá otázka, ale jestli se tam něco nevytvoří nebo tak.
Lentilko no já tam mám i špíček, i když je pravda, že na týhle fotce ani moc ten špíček není vidět, páč je vejš, vytáhl se mi k pupíku, a to není přes ty ruce vidět ![]()
Ale pak jsem taky byla trochu nafouklá, jako každý večer… ![]()
tyjo a tak teď mám dejavu… ![]()
Soni , já taky papkám zá:,–(ně jen ty pomerančový. Mě jiný ani nikdy moc nechutnali. ![]()
Hanulko , tak já nebudu mimi, když to bude slečně oblíkat jen do růžový, ale některý ty oblečky i když jsou hnědý tak jsou typicky holčičkovský, proto budu asi nakupovat až po tom UTZ ve 20.tt.
Pisojo , tak my ten sexík nějak moc už ani neprovozujem…nějak na to není chuť…ale myslím, že to nijak mimču neuškodí…
Ples , tak ten včerejší ples byl fajn. Teda až na pár maličkostí, který mě vážně štvaly. Zahulíno, neodvětrávalo se a dost hluku a taky už mě docela bolely nožičky, ale jinak to bylo fajn. Potkala jsem tam kamarádku taky těhulku, tak jsme si pokecaly a postěžovaly…
Lentil tak jsem ještě jednou koukla na ten můj pupík a na sebe teď do zrcadla a zjistila jsem, že jsem tak trochu kecala, že tam je vidět prostě pupík i s tím špíčkem ![]()
Ahoj holčiny,
tak já mám asi tak podobnej pupík jako Obrázek, ale taky je větší večer, když jsem najedená, to už mám to bříško fakt pořádný. Dneska bych se taky chtěla podívat do Tesca, za chvíli jedem k našim, tak nějak cestou zpátky, ale Marťas bude zas určitě mít kecy, tak si tam holt asi zajedu jindy, protože on ty obchoďáky fakt nesnáší.
Koukám, že plesáte
Mně tyhle akce nikdy moc nebavily, protože vůbec neumím tancovat a navíc prožívám utrpení pokaždý, když si zkusím byť i na chvilku vzít boty na podpatku. Nevím, jestli mám divný nohy, nebo je to fakt jenom o zvyku, ale jako ta bolest je šílená
Ale to zahulený prostředí mně taky štve. Já jsem teda bejvalej kuřák, ale zase teda když je někde pořádně zahuleno, tak jsem tam nevydržela ani dřív. A teď mi vadí jakejkoliv kouř, hnedka slzím, štípe nos a dejchat nemůžu. Navíc tomu nechci vystavovat mimíska no. Taky přemejslím o pár akcích, jestli tam jít nebo nejít. Ta jedna je navíc víkendová na konci března, kdy už se dá očekávat, že budu fakt už hodně těhotná tak jako celkově, tak nevím, jestli to zvládnu. A ještě jsem chtěla jít v únoru na rockovej koncert, ale to jsem ve finále zavrhla. No nevim, nějak mi ty akce nedělaj dobře, co jsem těhu, a to jsem dřív vymetala všecky
Zatím jsem byla na dvou koncertech a na obou mi fakt dělal problémy ten vzduch, tak už asi radši nikam nepůjdu. Ale štve mě to, ráda bych čas od času někam zašla aspoň decentně, ve finále se ze mě ještě stane ten militantní nekuřák, z kterejch jsem si dřív dělala srandu, achjo ![]()
Kajiszku naprosto tě chápu jak s botama na podpatku, tak se zakouřeným prostředím, nedělá mi to dobře, hned mě začne bolet hlava, bohužel oba moji rodičové kouří, tchán taky, takže se tomu nevyhnu. Boty na podpatku mám jen takový na nizoučkým, protože z vysokých mě bolí docela silně záda.
Bříško mám taky, ale ne tak velký, pořád je to spíš můj oskar(špíček) než miminko.
No nic já jdu koukat na batmana.
Také vítám novou těhulku
. Myslím, že jsem zahlédla, že jsi také z kladenska…odkud?
Ad sex v těhu … při Lucince (nar. 20.12.07) jsme měli průběh těhu:
nevolnosti do 3.měsíce, 4.měsíc klid…no a zbytek mě provázela neuvěřitelná chuť na sex…takže se Bert už teď mooc těší…zatím probíhá vše stejně, tak uvidíme ![]()
Oblečky …ulítávám na mimibazaru… teď mám ale zálusk na Nextíkové věcičky, čekám až budou zase letenky za 5,–Kč včetně poplatků do Londýna nebo Birminghamu a hned využijeme levné libry, ideálně, kdybychom věděli, co bude miminko za pohlaví ![]()
Tesco …nemám ho ráda, ale minulý týden nebylo zbytí a zastavili jsme se v tom kladenském a šokoval mě výprodej oblečků, takže mám úlovky (pro Lucinku) nádherný spací pytel s kočičkou za 110,– a tak podobně
Chystáte se někdo na 4d ultrazvuk?
Obrázku … pěkné fotky z bálu ![]()
metříky…
mám datum jen podle ultrazvuku, protože jsem si neohlídala termín ms a zapomněla jsem, kdy to bylo…takže my zatím máme jen odhadem podle velikosti mimi… tak jsme zvědavá na další uz a upřesnění ![]()
obrazku bezva fotky z plesu, moc vám to sluší
dnes jsem dělala tu bublaninu, ale Lukinek nejí ananas, tak jsem tam dala broskve a už jsem sežrala čtvrt plechu, je fakt výborná a rychlá, díky ![]()
enio já rozhodně na 4D UZV půjdu, ale termín si domluvím až koncem ledna v poradně, strašně se na to těším ![]()
ahoj holky,
Enio já jdu na 4D utz jednou v 19tt (24.2.) a pak bych chtěla ještě jednou speciálně na obličej, pokud to vyjde…
jinak ad nextové věci: některé mají hezké, a je fakt že je lepší si zajet osobně, ptž za kolik to prodávají maminy na MMB to je nehorázné… Ale osobně už dávám přednost TESCU a Marks a SPencer, tam ty ceny jsou lidovější a věcičky taky pěkný ![]()
ad Tesco už mám úlovek- kojící polštář Milánek.Je fakt super,moc hezký a modrý
se sobem. Na věcičky si zaběhnu v týdnu,manžel by to neunesl
mám jich hodně, ale těch není nikdy dost ![]()
Obrazku pupík hezký… a určitě jste si to užili. Já neplesám, ptž manžel na to není a tady u nás jich je moc ale na žádný si netroufenem…
Soni tak v tulení jsme měli obdobnou frekvenci, teď už to trochu polevuje, už „jen“každý den… manžel je náročnější a pokud nejsou problémy:-)
Pupík no v mím případě spíš špek…trochu se zpevnil, ale naštěstí jsem na tom celkem stejně..možná mě malinko tlačí knoflík u kalhot… takže kalhoty myslím tak začátkem ledna. Máme je zamluvené, to bude akorát…
Pupík mám teda odpoledne větší a největší večer,jak už tu někdo psal
Ráno je tak akorát,ale už prostě JE ![]()
Obrázku hezký fotečky
Je fajn,že jste si tak pěkně užívali večer ![]()
Lentilko já jsem pletla,když jsem byla malá a možná by jsem si i vzpoměla.Ale nějak se mi ty pletený těci asi nelíbí(teda hlavně asi ty moje výtvory by mě nenatchly) tak se do toho ani nehrnu ![]()
Verčas s močí si myslim,že se nic do dopoledne nestane.Kalhoty co mám já,tak tam je maličko vidět ten našitej „návlek“ Ale to asi podle kusu a postavi,uvídíš,až je vyzkoušíš ![]()
Enio moje Dr si pořídila tenhle týden nový utz a ve středu se na mě s ním učila.Dělá to i 4D Teda jestli se nepletu
Mám doma 2 fotky ale bohužel nějak nevím,co to je
To jedno by měla být ručička
No tak doufám,že se dočkám dalších foteček ![]()
Ale fakt nevím co by to mohlo být
No snad se do toho 20tt s tím pořádně naučí