Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Kájiszku, ta postýlka, nebo jak to nazvat je fakt super. Já budu mít něco podobnýho z proutěnýho koše, na kolečkách, jednak je to vyšší než klasická postýlka, což dle slov mý mámy je v prvních týdnech pohodlnější a jednak v tom budu moct mít mimčo v obýváku. Potom mám ještě vyhídnutý takový křesílko pro miminko, trošku se houpe a mimča v tom bývají spokojený.
Jinak dvojčata máme v rodině docela požehnaně ze všech směrů, ale mě se vyhnuly, ačkoli vojta by je strašně chtěl. Já zas až tolik nee.
Ahoj, tak se ozývám po delší době. Ve čtvrtek večer jsem se ze zpráv dozvěděla, že rk, od které kupujeme byt, tak ji majitel vytuneloval a odletěl si na jachatu do Karibiku. Peníze, která jsme tam měli dané v úschově, tak jsou taky pryč, takže jsem celý pátek s manželem lítali a zjištovali, co se teda vůbec děje. Naštěstí pro nás, to snad dopadne dobře, protože právně majiteli jsme již my, manžel dneska nesl papíry na katastr, aby se tam už přepsali majitelé. Ale paní, od které jsme byt koupili, tak nedostane asi žádné peníze a ke všemu nemá ani kde hlavu složit, budeme muset zaplati ještě nemalé peníze a doufat, že situaci pochopí a dá nám klíče od bytu, čehož se nejvíce bojím, že je nedá. Jenže o byt stejně tak jako tak přijde, protože pokud ho nedá nám, tak my zas nebudem platit hypotéku a banka ho zabaví. Tak jsem jako na trní, manžel to už všechno věděl, jen mi to nechtěl říkat, protože měl o nás s mímiskem strach, a já si večer zapnu zprávy a vidím to. Jinak v sobotu jsme dali Kubíčka k našim a jeli si zaplavat, nakoupit, takže jsme měli půl dne oddych od synáčka, tak jsem alespon v něčem mohla vypnout. Jinak testy a screenig vyšel negativní, tak alespon, že to mimnko je zdravé, což jsem moc ráda. Vítám nováčky
, gratuluji k úspěšným kontrolám, omlouvám se, ale už nevím, kdo kde byl, a abych se i přiznala, tak jsem vás nedočítala, nemám na to moc myšlenky
a dotoho všeho mě ještě začalo dost bolet ucho, tak doufám, že to nepůjdu píchat ![]()
Teda Jitko, to je fakt hustý, hlavně docel hnusný od toho chlapa. Ty jo, já nemám slov. To je situace, ze který bych se asi zhroutila a to mě porazí málo co. Hlavně se držte a mysli na miminko ať se mu nic nestane. Teda já bych musela být sprostá, tak už radši nic nepíšu.
jitko tak to je teda drsný, někteří lidi jsou fakt hovada, vůbec nevím, co bych dělala, každopádně držím pěsti, ať dostanete ty klíče od bytu ![]()
Jitko, pokud by ti pani nechtela dat klice, tak bych to neřešila tím, že nebudu platit hypoteku, tím byste si zadělali na další problém… ve smlouvě o koupi bytu byste měli mít datum předání bytu…, pak bych to řešila soudní cestou
Jitko, Loan má pravdu, ve smlouvě o hypotéce není ani zmínka o předání bytu. To je naprosto oddělená smlouva a ty dvě spolu nemají co do činění. Jestli nebudete platit hypotéku, tak budete mít problém jen vy a tý paní to stejně nepomůže ani neuškodí. Věř mi, pracuju mezi právníkama a pár soudních sporů už jsem podobných viděla ![]()
Ahoj hokly a krásný den,
tedy fakt nestíhám taky dočítat, je Vás tu tolik a tolikrát zapomenu vše co jsem chtěla napsat ..hrůza ![]()
jinka dnes jdu na ko, docela se bojím, děsivě mě bolí břicho, ale snad to bude to co u 1.těhu..
Ivko - tak to vypadá, že jsme na tom stejně, dnes mi dělá problémyvstát a narovnat se nemůžu vůbec..furt takoví píchání a křeče, tak jsem dnes co a jak bude..
jina my za dva dny hezky vylezlo bříško, ještě že jsem v sobotu už koupila těhu kalhoty ![]()
holky tak stránky jsou zase opravené…fotečky co jste kdo poslaly tam jsou, tak jukněte ![]()
kdo chce co přidat, změnit, upravit - písněte ![]()
Loffdo - jsi tam taky, tak mrkni ![]()
Kati neboj, bude to ok. Pak napiš, držíme pěsti!
Jitko teda takové starosti…
tak ať se tobrzy vyřeší a můžete spokojeně bydlet!
holky koukněte na metříky, já v tom mám asi binec… dělala jsem je podle TP ale nějak to nesedí…
v tabulce 1 je TP dle PM (nebo ten,co jste nahlásily jako první)
v tabulce 2 je pak v závorce za TP dle menses termín podle utz, kdo mi řekl nebo co jsem si vzpomněla.
Metříky podle toho posouvat nebudu, byl by v tom ještě větší binec!!!!
Ahoj holky,jen nakukuju abych vam sem hodila jedno BOMBA video!!!!
dort-miminko ale fakt realistycky–jak se vytvari,puste si to
http://www.bomba.cz/…o-k-sezrani/
prectu si vas potom vecer co jste splodili za vikend ![]()
Zuzi…ty jsi ďábel! Ale stránky máš krásný!Tak abych netrhala partu, tak tady máš pár info o mě do tabulky:
osobní tip - kluk
chtěla bych- tatínek holku?
pohlaví dle UTZ - ?
jméno pro kluka - v řešení
jméno pro holku - Adélka?
porodnice: Kladno
otec u porodu: prý ano, ale pochybuju že to rozdejchá ![]()
ahojky, tak jsme po kontrole, jsme v pohodě. Doktor mě po:,–(il jen na roznožkové křeslo, vyšetřil čípek, změřil mě pánevní dno, boky atd… a chtěl končit, tak jsem se tak hloupě zeptala, „to nebude ultrazvuk???“ a on na to, že teda jen krátkej, že se koukne jen na srdeční ozvy.
UZ už mi dělal konečně přes bříško, mimčo mělo ruce za hlavou, mělo asi zrovna siestu a přitom pěkně škytalo
Chudák jestli tu škýťu bude mít po mně, tak potěž
Foto zase nic moc, celou dobu byl vidět skvěle, jen co začal fotit, tak děs, no je nefotogenickej po mamince ![]()
Na závěr jsem se optala na obal na těhu průkazku, protože mam průkazku, jen takový cár papíru, tak jsem dostala prďáckou plastovou.
Jinak tripple test odběr krve jdu 2.2.09, a na velký UZ 16.2.09.
Ahojte žvanilky,
ŽÁHA.- Tak u mě se už taky objevila,ale uzatím nééé tak moc jak s Tomem to i při porodu mě ještě pálila,taky to byl vlasoněk.
POHYBY.- máte už některá,já jen když ležím tak mě mimisek vyleze nahoru pod kůži a cítím tvrdé místečko a to pokaždé jinde.
Kajisku-ta kolíbka je moc pěkná.
My nemusíme nic takového řešit máme po mojim tatovi proutěný koš na kolečkách už má sice 55 let
ale vypadá jak novej
Zuzko bohužel mi nejdou stále odesílat fotky tak bych to mohla udělat přes mobil ale nevím jak když poradíš budu jen ráda já jsme na takové věci antoš,ale jak nám půjde odesílat foto tak určo pošlu.
ZuziSinova já mám metřík dobře, mě spíš tenhle na diskuzi od novýho roku ukazuje míň o den, ale tam na webovkách je to správně
jinak mám TP stejný podle MS i podle UZV, takže u mě všechno v cajku
a díky, jsi hotovej poklad ![]()
pisoja to já taky budu mít kolíbku po otčímovi, máti už vytáhla matraci ze sklepa, prý aby do léta vyčuchla
ta by mě hnala do porodnice nejraději hned ![]()
Alíku super, že kontrola dopadla v pořádku, akorát nějak nemůžu poznat, jaká část mimíska je na fotečce ![]()
Haidu tak jsem to video zkoukla, fakt dobrý, ale asi bych si nekousla ![]()
h.sona na UZ byl skvěle vidět, ale ta fotka je děsná, uznávám. Honza na to brejlil jakou dobu a taky nic moc neviděl. Pro lidi s menší představivostí posílám popisky ![]()
Ahoj holky,
Haidule fakt super video, ale taky bych si nedala.
Kajisku já budu mít kolébku taky do obýváku a pak asi v obýváku cestovní postýlku nebo ještě nevím, ale taky se mi nechce převážet denně postýlku z ložnice a vytáčet se v uličkách - i když tchyně si to myslí
Ta je vůbec nejchytřejší ![]()
Taky bych už šla na ultrazvuk, ale pochybuju, že mi ho bude dělat ve středu, tak si budu muset počkat až na ten velký. A co mě pak ještě čeká, odběry krve na triple testy a ještě neco dále?