Poradna duly
Jana Čurdová
zuzanasinova píše:enio já jsem to chtěla už na Terku ale stálo to skoro 4000 tak mi to bylo zatrhnutoTakže teď určo, díky za odkaz, ta cena je nádherná až podezřelá?
no my ten náš máme odjinud… tenhle jsem objevila nedávno při vybírání vánočních dárků. Ale co jsem pochopila, tak je to nějaký polský velkoobchod, který má tady české zástupce, proto takové ceny. No a naštestí má mimibazar výhodu hodnocení a tenhle prodejce je má dobrá. Kupovala jsem u něj magickou zahrádku ![]()
Zuzkosinová pěkný kočárek mě zůstal po Tomovi jen golfáč inglesina nechala jsem si ho protože jsme byla velice spokojená tehdá stál taky pěknou pálku já ted potřebuji kočárek tak na rok pak jestli to bude tak rychlé jak Tom tak bude chodit a jezdit v golfáču.Tak budu řešit kočárek od známé,jestli půjčit nebo ne.
A ty fotečky kašly už se na tom pracuje.
h.sona píše:enio a ta houpačka se houpala sama? protože já objevila v bazárku trochu jinou a psali tam, že je nutno houpat ručně
sama
… ale sama se nezastaví, kolotoč a hudba (super jsou zvuky moře, u těch hned usnula) se vypínají po 7 minutách, ale houpačka se houpe dál…
párkrát jsme usnuli…a Lucinka se houpala…naštěstí se dá nastavit frekvence houpání, takže jen pomaličku…
radši jsme pak zjišťovali, jestli když zase usneme, nemůže jí to nějak uškodit, ale doktorka řekla, že když se houpala celé těhu, tak jí to nemůže vadit…
má to dva směry, do boku (to jsme používali my) a dopředu (tak se houpala později jen tak, teď tak houpe panenky a plyšáky (a předevčírem actimel, je to její oblíbená věc ![]()
h.sona píše:
já si včera koupila v bazárku na netu tuhle houpačku, uvidíme, když se mi nebude líbit, prodám ji dál a koupím tu s akvárkem, co máte vy
http://sweb.cz/…%C4%8Dka.jpgtaky krásná
.. hlavně, že se houpe
![]()
kuba píše:
No tak mi řekněte,když Dr. o tom ví,že jsem těhu a napíše mi je! tak mi v lekárně dali nějaký Bioparox.Neznáte to někdo?
fuj, já to znám, to je neuvěřitelně hnusnej sprej… ale prý hodně učinný, zkušenost nemám, protože se mi z něj hodně zvedal žaludek
zuzanasinova píše:
kočárek, máme:
http://www.detskydum.cz/…l/131603.jpg Jané Slalom Pro a 200% spokojenost…
Zuzko, taky jsme ulítli na jané slalom ![]()
teď jen dokoupíme powertwin…kdyby se Lucince nechtělo ťapat
Enio taky jsem právě koukala na hodnocení… asi ji vezmu… snad ji tam bude mít ještě nějakou dobu, ptž to chci kupovat až tak v květnu, Terezka by mi ji teď zničila a nemám ji kam schovat, už máme všechny skrýše plné ![]()
Pisojo tak jo, jsem zvědavá, ať se povede ![]()
já teď řeším hlubokou korbu a autosedačku no uvidíme, co mě napadne.
Ahoj holky,
kočárek - tohle je ten Xlander XA v barvě, co mám objednanou. Autosedačku mám teda úplně jinou, ale to je fuk.
http://www.ajuty.cz/…31fd4b25.jpg
Co jsem zkoušela kočárky bez otočnejch kol, tak mi přišly celkem těžký na ovládání, tenhle se ovládá fakt skvěle. Trojkolky maj taky otočný přední kola, ale já mám nějak radši ty čtyřkolový kočáry. Jinak záda sice nejdou úplně vodorovně, ale ten úhel je naštěstí naprosto minimální, jsem se bála, že to nepůjde sklopit skoro vůbec, ale naštěstí je to v pohodě. Přehazování sedačky je škoda no, snad budu mít dítko, co se bude chtít rozhlížet po krajině
Každopádně mi přijde, že jsou teďka všecky kočárky levnější, protože se asi doprodává stará kolekce, takže i když je brzo, tak jsem po něm sáhla.
tvrdnutí břicha - taky nevím pořádně, jak to vypadá, asi se mi to ještě nestalo naštěstí. Ale poslední dny mě občas celkem pobolívá v podbřišku, tak snad to zase brzo přestane.
Bioparox - znám, měla jsem jednou od doktorky předepsanej. Je to naprostej humus, ale pomáhá no
Těhotný ho asi můžou, jinak by ho snad těhotný nedali no.
zubař - holky, k zubaři se musí aspoň jednou za celý těhu, nebo to není povinný? Dřív to prej povinný bylo, teď fakt nevím. Já jsem teda naprostá ostuda, ale nebyla jsem u zubaře…no…tak možná sedm let
Ale jako nemám vrtanej jedinej zub, ani mě žádnej nebolí, dokonce už nemám ani zubní kámen, jako jsem mívala dřív. Já zubaře fakt nesnášim. Myslíte, že bych si měla pro jistotu někam zajít? Dr. mi o tom, že bych musela k zubaři, nic neříkala, tak fakt nevím, jestli je to vyloženě povinný…
zuzanasinova píše:
Enio taky jsem právě koukala na hodnocení… asi ji vezmu… snad ji tam bude mít ještě nějakou dobu, ptž to chci kupovat až tak v květnu, Terezka by mi ji teď zničila a nemám ji kam schovat, už máme všechny skrýše plné
Pisojo tak jo, jsem zvědavá, ať se povedejá teď řeším hlubokou korbu a autosedačku no uvidíme, co mě napadne.
jaké je to teď s takhle starým děťátkem? Myslíš, že kdyby měla nizoučkou postýlku se zábranou, zvládla by v ní spinkat? Lucince bude rok a 7 měsíců až se prťátko narodí, tak jsem na to zvědavá…
Pisoja - no ten hrbolek ono je to celý takový pokroucený, jak mi vlastně vytvrdne tou křečí, tak se ta děloha tak šíleně zkroutí, to je děs
a hodně taky věčer když ležím na zádech nebo třeba když mi dá Péta ledový krém na břicho, tak to hned vytuhne
se jí to moc nelíbí, tak se snažíme zahřívat, ale stejně to čekám studený, tak vytuhne..
A pohyby cítím taky nejvíc večer, když si lehnu na záda, td i v sedě tedy ale to až ode dneška.
Enia - opravdu krásné obrázky ![]()
jinak to spinkání , mylsím, že by to zvládnout mohla , Domčovi je dnes 2roky , asi před týdnem jsme koupili dětskou postel 70*160myslím v Ikee a už tam spinká, sice s námi v ložnici vedle mě ale ani ke mě neleze - toho jsme se bála - a ted už tam spí i sám po obědě a nevylejzá–ted právě už chrupčí 3hodinu ![]()
Enio já myslím, že by mohla… my budeme mít postel tuhle:
http://www.ikea.com/…12947_S3.JPG (IKEA) se zábranou. Už bude mít skoro dva roky… tahle postel je polohovatelná. Holky od nás z diskuse (březnovky 07) měly ty postele taky tak nějak od toho roku a půl. Ale asi možná dřív, aby si zvykla…
jo Slalomek, to je můj miláček… vůbec si neumím představit, že ho prodám!
Kajiszku super barvička… s tou kolekcí to bude tak,jak říkáš, přijde v březnu nová, tak doprodávají starší.
zubař nemusí se, ale doporučuje se 2× za těhu. V průkazce to mám zatrhnuté, že si to mám obejít, i obvo%dáka, ale nařídit ti to nikdo nemůže… ségra vůbec nebyla, to vím jistě. Já to mám obejít do 25tt ach jo..odkládám to už dlouho ![]()
Kati to ej dobře, že tě budou sledovat. To asi není žádná sranda…;-) tak vydrž a ať tě to moc nebolí…
Zuzi - díky moc ,dnes to je celkem pohoda, kor když ted sedím u pc a toho cvrčka cítím, jak mi tam tuká do břicha ![]()
Zubař a obvodák - přesně jak píše Zuzi, být nemusí nebo spíš nakázat nikdo povinně nemůže, játřeba u 1. těhu neboyla ani u zubaře ani u obvodáka, ani mi to můj dr na gyn neřekl..ted půjdu jak k zubaři už se tam chystám objednat od nového roku
i k obvodní ví že jsem těhu a chce mě vidět..