červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7870
19.1.09 17:14

Verča mě ho taky nechtěl dělat, ale já si ho vydupala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.1.09 17:55

červenec 2009

Ve smlouvě sice sankce za nepředání bytu jsou, klíče se měli předát už ted v pátek. Jenže co si na té paní vezmem? Ona přišla naprosto o vše, má jen doklady a oblečení, k tomu se stará o svou méně inteligentní adoptovanou dceru, která má 5ti-letou holčičku a čeká ted druhé miminko. Ona za to taky nemůže, a snažíme se spíš věci řešit normálně domluvou. Ale nové informace jsou celkem dobré, na katastru jsme již napsáni a makléřka jde dnes za paní, a vypadá to, že firmu odkoupí nějací jiní zájemci, s tím, že by vyplatili pohledávky. Tak uvidíme. Manžel dělá k večeři bramobaráčky, už se moooc těším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
19.1.09 18:04

jitko, držim palce at se všechno vyřeší v klidu a dopadne to dobře!!!!!

Jéé bramboráčky, ty bych si dala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
19.1.09 18:22

Alíku , já mám ten samý obálek…

Kubo , já dneska byla taky u zubaře…teda takhle, neprve jsem měla oběhat jen ty vyšetření do průkazky (tam je i ten zubař) a celá jsem se třásla - bylo proč - vrtali mi dva zuby, ten jeden teda dost bolel!

Zejtra mě čeká taky kontrolka…bříško mi už pěkně raší, prsa teda zatím nijak moc nerostou, ale chutě jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
19.1.09 18:57

alíku teď už to mimčo vidím i bez nápovědy, já ho hledala jinde :lol:
bramboráčky jsme měli v sobotu a byly mňam, přidala jsem tam anglickou slaninu na kostičky a sežrala jsem jich hafo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.1.09 20:49

Manža dělal taky bramboračky ale minulej týden, byly super a Já k tomu SEŽRALA balíček kyselého zelí :oops: ale to byla mnamka.
Já ted dovařila polívku z brokolice a snědla 2 talíře uplně se třepu až půjdu na gyndu kolik přiberu a to nejhorší období ještě přijde.
Sice bříško je jak napapaný ale týden k týdnu a budu jak parniválec :oops: ,asi si budu muset dát brzdu
Holky taky vás prohání chutě a chutě a chutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
19.1.09 20:50

Ahoj holky, tak obhlídnutí krámů nakonec dopadlo nákupem plný tašky oblečení pro mimi :lol: Mamina sice furt, že nic nebudem kupovat, ale jak viděla ty roztomilý věci, tak začala bláznit víc než já. Takže mám hafo oblečků z Tesca, Chicca ze slevy a ještě jednu šestidílnou soupravu z HMka :lol: Brala jsem velikost 56 a 62, tak jsem zvědavá. Sice ještě ani nevím, co to bude, ale už mám pocit, že to snad i stačí, že se přikoupí až po narození, až budem vědět, jak bude mimi velký, už jsem něco dostala i od kamarádů různě. No šílený.
A ve finále jsem si už objednala i ten Xlander XA, protože měli celej komplet ve slevě a jak jsem se s tím projela, tak jsem se do něj fakt zamilovala, že je fakt krásně ovladatelnej. Tak z ničeho mám najednou kočár a tašku hadříků, néé, my asi nejsme normální no :lol:

jitka - to je teda docela maso, držím palce, aby se to nějak brzo vyřešilo a bylo to v pohodě, fakt teda celkem nepříjemný překvapení…

Alík - no vida, už máš taky hezkou průkazku :wink: A moc gratuluju ke kontrole.

bramboráky - já si je dělala v úterý a dneska jsme byli ještě s našima na večeři, tak jsem si ho dala zase :lol: Žáha už nepálí a vypadá to, že to snad ustojím i po tom česneku.

Haidule - ten dort je super, ale taky by mi to teda bylo líto rozkrojit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.1.09 20:53

červenec 2009

Tak uzeniny teda vůbec nemusím, maso sice už trošku ano, ale stejně dávám přednost stále zelenině a lehčím jídlům, chudáci kluci, už jim ta brokolice a spol musí lézt krkem :lol:. A slalát z kysaného zelí jsem snědla skoro celou sedmičku, na tom dost ujíždím, a musí tam být i dost křenu, aby to mělo pořádný říz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.1.09 21:03

je fakt že já ted taky víc ujíždím na brokolici a když je k tomu kaše a rajčatovej salát no už zase myslím co bych snědla.
Kajisku- měla jsi se zeptat mamky jak to dělaj maminy co už děti maj a čekají druhé já taky mám oblečení sice kočárek budem kupovat ale hader mám plnou .....kdyby měl být člověk ve všem pověřčivý tak by se zbláznil ale je fakt že moje mamka taky před Tomem mi říkala že ensmím nic kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.1.09 21:04

nic pálí mě žáha tak jdu cumlat rennie a číst bobanovi pohádku a spinuškat.tak dobrou a všem pohodovou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.1.09 21:34
Kajiszek píše:4D ultrazvuk - já bych chtěla jít, ale nějak jsem se na to ještě vůbec neinformovala. Posledně mi dr. říkala, že mě pošle v 20.tt na UZ do Gennetu, ale to má bejt asi jenom normální ultrazvuk, že jo? Ten 4D se asi předpokládám platí. Nevíte někdo kolik? Jenom abych měla představu, určitě bych na něj ráda šla, na kontrole se na to dr. chystám zeptat.

to by mohl být genetický uz… ten je fajn, zkontrolují mimi kompletně, mají dobré přístroje, takže je to pěkně vidět, ale je to klasický uz. Taky jsme na něm byli, jen nám to doktor řekl pozdě a objednací lhůta byla měsíc, takže jsme šli v 23.týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.1.09 21:44
zuzanasinova píše:
ale záleží samo na tobě a jestli chceš multifunkční…
ještě řešení pro malé kuchyně, toto budu mít já:
http://www.moje-miminko.cz/…241_orig.jpg

tak tahle je úplně super, přesně tuhle máme, složili jsme ji, když bylo Lucince 14 dní a litovali jsme, že jsme to neudělali dřív…
fungovala nám snad úplně na vše… prdíky, pláč…jen se do ní dala a hned spinkala… takže jsme ji hodně používali… zachránila z nás a najednou byla pohodička, žádné hodinové nošení… v noci klídek, nedáme na ní dopustit.
Akorát jsme s ní jeli i na výlety a ke známým, vždycky je pobavilo, jak jsme vybavení :)
dá se teď koupit nová třeba tady:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.1.09 21:54
Loffda píše:

Rodit asi budu na Kladně, ještě chci mrknout na netu na porodnici ve Slaným, protože tu mám taky blízko. Doktorka mi nabízela že se mám zkusit zaregistrovat u Apolináře ale přestava že se v bolestech kodrcám přes Prahu a pak mě pošlou jinam že nemají volno…díky nechci :?

tak hlavně se na Slaný neptej mě :D :twisted:
poležela jsem si tu na gynekologii v minulém těhu přesně 24 hodin (stejní doktoři, sestry,… a zhrozená jsem na radu známého právě od Apolináře odcházela na revers…
nejsou baby friendly…desatero se nedodržuje, většina sester je starší generace, takže podle toho vypadá přístup k pacientovi…
porod jsem viděla kamarádky na videu a ve srovnání s Kladnem je to porod skoro jako za komunismu, pacienti jsou nicky, na přání nemají nárok, doktor je bůh…
po porodu dvě hodiny čekáš na chodbě… no radši už toho nechám..bo mě místní porodnice přístupem děsně štve…
pořád inzerují např. porody do vody, ale porod ve vaně tady ještě neproběhl ani jeden
sem by mě dostali jedině v bezvědomí…ale na druhou stranu některé kamarádky byly spokojené (ale zase neměly žádné nároky, jako mimi na bříško a tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
20.1.09 06:30

Ahoj holky,tak zubař dopadl dobře :D Ale ještě mě chce vidět v květnu (před porodem)Jen si v kartě zakoruškoval nějaký zub.Se mu asi nelíbil a podívá se mi na něj příště :roll:
Jinak jsem si koupila sprey do toho ucha a nic to nepomohlo,je to ještě horší! :roll: :evil: Od včerejšího večera mě to ucho pěkně bolí,bolí mě i trochu zub a na pravě straně v krku,když polknu :evil: Já jsem šla večer ještě na procházku,protože jsem se přejedla čerstvým chlebem a tem mě strašně tlačí v žaludku :roll: No a jestli jsem třeba neofoukla na to „namočený ucho“ nebo co :roll: Takže dneska jdu na gyndu na odběry a pak asi budu muset zajít na ušní,což se strašně bojim :cry: :cry: Se z toho fakt picnu :cry:
Jitko držím palce,aby to dopadlo dobře.
Kajísku tak nákupy koukám dopadly moooc dobře :lol: Mohla byjsi sem hodit fotečku,nebo odkaz na ten kočárek? Už jsi ho sem určitě dávala,ale bylo jich tu už víc a já nevím,jaký byl ten tvůj favorit :wink:
Bramboráky miluju,ale teď se mi 2× za sebou nepovedly :roll: Jako vůbec nevim proč :cry:
Alíku super,že KO dopadla dobře a díky za popis fotečky :lol:
ZuzkoM tak ať ti KO dopadne dobře,a hlavně,že máš zubaře už za sebou!
Chutě mám taky,jen nějak pořád nevím na co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.1.09 07:52

ahoj holky,
ZuziM držím pěsti a těšíme se na novinky
Pisojo já bych ti ráda poradila ale moc nevím jak… jakože máš fotky velké a nejdou ti zmenšit? nebo se ti nepodařilo je ani z foťáku přetáhnout? Jsem hlava dubová,nepamatuju si ani co jsem měla k snídani ;-) Pokud budu vědět, ráda pomůžu
Kajiszku tý jo už kočárek ;-)ty budeš připravená… ale co, když byl ve slevě..a jakou barvu sis vybrala???
enio já jsem to chtěla už na Terku ale stálo to skoro 4000 tak mi to bylo zatrhnuto :-D Takže teď určo, díky za odkaz, ta cena je nádherná až podezřelá?
Kubi tak ať ucho už nebolí a přestane bolet i žaludek…;-)
pálení žáhy ťuk ťuk, zatím mě tak od 10tt přešlo, vrátí se to ve 3.trimestru určitě…
chutě ačkoli jsem nepřibrala ani kilo,ve velkém ujíždím na vitaminech z hroznového cukru :oops: musím se krotit…nebo neprojdu dveřma… jé bramboráky… mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí