červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
15.1.09 12:19

monitor je ciste kazdeh vec zda si ho poridi nebo ne…dost me prekvapilo,to jak si miminko delalo den v noci s tim dychanim od plavani,to by se dalo pocitat ale zrejmne by me to napadlo az kdybych premyslela proc me dite prestalo dychat.Ja jsem nad nim napred taky uvazovala,manzel rekl ze je to blbost(jako spousta vymodernizovanych veci) a nic se nekupovalo a vse bylo v poradku,ovsem okud by se nam nahodou neco stalo ihned bych ho koupila,sirenu chapu ze to tak musi byt aby se miminkoi sokem nadechlo a me probudilo…Ja tedy verim ze u nas potreba ani ted nebude,pokud se miminku neco stane,tak me samo probudi,Tomasek me take casto „rikal“ proc place apod…
Eli tak to jo,tak to chapu s tou amnio…ale slysela jsme tedy ze nektere to nevadi a nektere to dost vadi a me by tourcite docela vadilo ale kdyby bylo potreba nic jineho by mi nezbylo,nez koukat na tu silenou jehlu s fetoskopem :?
Loan ty to mas daleko do Prahy ze?…Ja bych ti ten zanet mocaku vytahla,je hrozny tu cist jak porat trpis a zrovna tohle neni prijemne,uz to mas douho.....Brusinky a brusinky a hodne pit.Kup si treba susene brusinky a basti jako pamlsek,na doplnky stravy jako urinal apod na to kasli,protoze to nemas fyzicky.....Levandulovy olej a mazat cca 5cm pod rameny nad lopatkou,treba levandulovy olejicek namichat s klasickym olejem…Koupel s levandulovou soli treba nebo levandulovym olejem si muzestake dat :wink: ,protahne ti to meridian.Leky ti nepomohou,jen ti ulevi :( Jo a ty brusinky aby dobre ikvidovaly bakterii tak 10dkg denne aspon…cim vic tim lepe.Mozna i v tabletkach je prodavaji…
Ivkoo vis co,pokud vis kdo stebeta tak za nim proste zajdi a rekni jim at ti to reknou na rovinu com aji za problem?Nemaji problem?Fajn…ty taky ne…Ty dite chces a tesis se na nej a pokud ti zavideji tak at si poridi taky.Spadne jim brada a daji ti pokoj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
15.1.09 12:21

červenec 2009

Monitor dechu - u Kubíčka jsem ho velmi zvažovala, protože sestřenice,když byla malá, zapomínala dýchat, takže jí monitor pípal oprvdu velmi často. Nakonec jsme ho nekoupili, protože jsem taky četla podobný článek jako Haidule, nehledě na to, že jsme měli Kubíčka od porodnice v posteli, takže tam by stejně být nemohl a přes den jak jsem tu už psala jsem ho nosila celý den ve vaku nebo na rukách.

Gratuluji k úspěšným kontrolám, a zdravím mimískům :wink:

IvkkaaP - na pomluvy a chytré rady a názory vůbec nedej, pokud jste miminko chtěli a chcete, tak není přece nikde žádný problém, ne? :wink: ostatní at si říkají co chtějí. Já to poslouchám, zase od rodičů, že jsem blbá, že si hned tak brzo a mladá pořizuji druhé dítě. Kubíčka ještě „rozdýchali“, ale hlavně mama s babičkou to nemůžou nějak rozdýchat. Ale co je mi po nich, bydlet s něma naštěstí nemusím, takže ten jeden víkend v měsíci přežiji, pětiminutový hovor přes den taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 13:34

Loan mě doporučili v těhu na potíže s močovými cestami Uroval manosa - jsou v tom akorát brusinky a ta D-manosa, a to je prý „monosacharid v nejčistší farmaceutické kvalitě, který je obsažen v některém ovoci“, " a znemožňuje uchycení nepřátelských bakterií v moč.cestách" www.uroval.cz
Já jsem si to koupila v 7tt, kdy jsem měla strach, že se mi rozjede zánět močáku, ale pak jsem šla na reflexku a paní mi to úspěšně udolala reflexní terapií (stejně jako počínající regulérní angínu). Takže jsem jich spolkla jen pár, asi 4tbl…
Brusinky jsou ještě prý výborný od firmy Swiss, a od té samé firmy teď užívám Lactobaly 5, kvůli problémům se zažíváním a prevencí před těmi chřipkami, co se sem valí… :wink:
Brusinky přírodní sušený jsou sice hrozně dobrý, ale ty proslazený jablečným džusem jsou strašně drahý, a dají se hůř sehnat, na to, kolik se jich musí sníst, aby k něčemu byly a ty proslazený cukrem jsou podle vzhledem k zánětu močáku a těhotenství kontraproduktivní (poševní prostředí nemá rádo cukr, resp. cukr mají rádi bakterie, které v pochvě způsobují záněty)..
Jinak pokud máš v moči kvantitativně bakterie, tak prý už jedině ATB… :-( ? Ale taky bych byla raději pro alternativu, ATB jen jako poslední možnost…

ZuziM máte krásný miminko, taky bych řekla, že to bude holčička - vždyť se podívej na to mý mimčo - a srovnej ty dva profily - ty máš takový nosíček nahoru, bříšečko, něžná princeznička, no a profil našeho broučka - to je sveřepý výraz Milana, pěkně napucnutý pupíček, to je prostě kluk jako buk :lol: :lol:

Kubo taky krásná fotečka, gratuluji! :-D
Tak vidíte holky, už to máte za sebou, to je dobře, že jsme všechny dopadly v pořádku - nebo ještě někdo zbývá? možná myslím Kačátko má termín ještě po mě… - teď ještě ty triple testy a případné amniocentézy, jo a ještě ultrazvuk ve 20tt a už se budeme blížit šťastnému konci :lol: už aby to bylo :wink:

monitor dechu do toho určitě jdeme.

Eli my se máme rozhodnout pro AMC po vysledkach triple testu a mám z ní strach… snad vyjde triple negativni a ne hranicni… Jehly ani výkonu samotného se nebojím, dělal by ho nejlepší člověk v oboru, kterýho znám, ale spíš ty možné komplikace - infekce, neuzavření se plodových obalů… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.1.09 13:46

vecicky na tehulky!!!jeste jsem to teda neprojela ani cenove ale je to bazarek,mrknete na chvilku… na co ja vsechno na tom mimibazaru nenarazim :lol:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… par fotek pro inspiraci
http://88.86.105.149/…b2529861.jpg /> http://img.mimibazar.cz/…19189578.jpg /> Treba se tam nekomu neco zalibi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 14:04

Haidule ty jsi psala, že jsi léčitelka - nemohla bys mi doporučit něco na uklidnění mýho dráždivýho střeva? teda od začátku - už pár let mám potíže se zažíváním a tak když mě došla trpělivost (zkoušela jsem všechno možný přírodní), tak jsem se šla nechta vyšetřit, dělali mi i kolonoskopii, alergie na jídlo, a uzavřeli to jako dráždivý tračník. Jíst zdravě, dietně, nenervovat se a tak…
I když teda s těma stresama moc nevím, přišla jsem si dost v klidu…

Docela jsem se s tím naučila žít, zlobí mě to jen občas. Jenže zrovna včera večer jsem měla takový průjem, že jsem pak v posteli ležela namáčknutá na Milana, byla mi hrozně zle, vnitřní zima, bolelo mě celé spodní břicho, pálí a řeže u toho konečník i jakoby uvnitř střevo :oops: :oops: tekly mi slzy a myslela jsem na mrňouska, aby mu to nějak neublížilo…

Na reflexce mě paní naučila takový krouživý pohyby okolo zápěstí a na nohou, že to uklidňuje, tak jsem to zkoušela, no nakonec jsem z toho usnula a vyspala se z toho… ale docela se bojím, aby se mi to neopakovalo. Začala jsem jíst ty lactobacily, tak snad to bude lepší… Na reflexku jdu příští středu, tak se jí na to zeptám, ale třeba bys i ty měla nějaký tip, jak tyhle ataka zvládnout… děkuju ti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.1.09 14:05

Díky díky, za gratulace ke kontrole…

Obrázku , takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
15.1.09 14:07

Krásný den holky,
na ko jsem včera nebyla , od úterý večer jsme zvracela po 10minutách, dnes už lepší, Dominik už je úplně dobrý, ted to snad nechytne Péta..
všem gratuluji k úspěšným ko a rostoucím miminkům
monitor dechu - pořizovat nebudu, v porodnici jsem měla a když jsem vyndala Domču a zapomněla vypnout, to byl nejen bordel na celé odd ale hlavně šok, a když se zapnul mamince v noci jen tak a mimi v pořádku , tak dvojnásobný..
Ale samozřejmě každého věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.1.09 14:39

Ahoj holky,tak jsem se vrátila po masáži,tak doufám,že to bude znát :wink:
Ivi já mám teda ty kalhoty oboje tak akorát na teď.jestli nebudu moc přibírat přes zadek,tak by mi teda mohly chvilku vydržet :wink: Ale je pravda,že ty plátěný jsou pohodlnější než ty rifle.Zkoušela jsem si o číslo větší a taky jsem se v nich necítila,tak možná že je to tím,že ti jsou vetší.Oboje mají teda velkký jako úplet na bříško. Na drby se Ivi vykašly,to si nevybereš.Všade je něco! :evil: Já bydlím na vesnici a tady jak to jede,to je hrůze.My jsme o mimi 2× přišli a tady se neustále řeší,kolikrát už jsem těhotná byla a kolikrát už jsem potratila :cry: Je to těžký si toho nevšímat,ale člověk se na to musí povznést.Přece se člověk nebude stresovat kvůli takovým blbcům,co za to nestojí! No ne :wink:
Zuzi za chyby se omlouvat nemusíš :wink:
Monitor no my nad tím teda ještě neuvažovali,ale co jsem slyšela od kamarádky,tak jí to pípalo i když se udělal jen průvan a zase sestřenice na něj nedá dopustit.Tak asi je to fakt na každým.
Loan grutuluju ke kontrole :lol: a ten močák,to je teda nepříjemný :roll: No ale hlavně aby už se to doléčilo! A na močák jsou prý dobrý brusinky,třeba jen samotný (sušený) a jsou hlavně i moc dobrý :wink:
Lentilko a Pavlí ,já asi budu taky chodit k Olině,chodila k ní ségra a taky kamarádka a navíc myslím,že v Táboře ani neni moc výběr. Jen to plavání mě prostě láká a na plavečáku je strašná zima a bojim se aby jsem nenastydla :roll: A co to kafčo,dáme někdy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
15.1.09 14:40

Ahoj holky,
tak dneska zase smrkám a smrkám, se toho fakt asi nikdy nezbavim.

IvkaP - já si koupila těhukalhoty v tom H&M a maj teda dost vysokou tu kapsu, ale jako na bříško mi přijdou fakt pohodlný. Ale koupila jsem teda svoji současnou velikost a spíš počítám, že pak nakoupím větší, pokud bude potřeba, takže mám zatím jen jedny a střídám s jedněma normal džínama, který jsou hodně nízký, takže netlačej. Ale mně ty těhu přijdou i nějak lepší, že mi netáhne na záda :lol: Kor v týhle zimě je to fajn věc :D
Jinak na kolegy v práci hoď bobek, já teda žádný kolegy krom jednoho nemám a ty z bejvalý firmy to ani nikdo neví, ale některý moje kámošky ze školy měly celkem zajímavý reakce, co bych nečekala a když jsem šla třeba na jednu oslavu, kde bylo fakt hafo lidí, tak bylo vidět, jak na mě každej čumí a zírá mi na břicho, jestli už mi to roste :lol: No v tý době ještě nic vidět nebylo, ale nějak už jsem se s těma reakcema a kecama srovnala, tak když bych šla znova na takovou akci, tak si ještě schválně vezmu něco pořádně upnutýho, ať pěkně všichni viděj :lol: Už na všecky fakt kašlu, taky jsem se tim trochu trápila, ale fakt nemá cenu to řešit…

monitor - no tak jsem si ve finále ten srpen přečetla…je to hrozný no :cry: Já si teda včera sepsala seznam všech věcí, co mě napadly, včetně orientačních cen, co jsem našla na netu a vyšlo mi to asi na 50tis. Takže to u spousty věcí vidím fakt ve finále na bazar, protože tolik peněz teď fakt nemáme. Ale jako na ten monitor asi dojde, si radši řeknu, že jsem děsně paranoidní, ale ve finále budu určitě líp spát. Do tý kolíbky to jde předpokládám taky normálně pod matraci? Jsem nekoukala na rozměry tý podložky, ale vypadalo to, že to není moc velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.1.09 15:30

Tak jsem dorazila z nákupů a máme vše co jsme chtěli.V Makru pěkný slevy malá má štelovací brusle za 350kč tak super manža novou bundu a já triko v C&A s ťapkama červený pěkně sedí vzala jsem krátký rukáv ted pod něj dám bílé triko.
Eli taky jsem řešila jestli mě pošle na amnio budu mít 35 v září,
ale zatím mi nic neříkala tak uvidíme až jak vyjdou TT.
Loan močák nezávidím.
Ivko na lidi kašli je závidí
Soni jeli jsme opatrně manžovi pořád říkám že nás veze víc.
já jsem v autě strašnej posera a když ještě něco vidím v te-
levizi tak to už úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
15.1.09 16:23

Haidule, Obrazku, brusinky mam v tabletach i suseny…snazim se hodne pit a beru leky co mi napsala dr…no… co vic muzu delat…jako vylozene potize nemam, jen potrebuje casteji na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
15.1.09 17:38

Holky tak já teda pořád nějak nevěděla,co se stalo v srpňátkách a nechtěla jsem se na to ani podívat.A teď jsem si přečetla ve snažilkách,že Dušička přišla o malou Eričku!Jako já fakt nemám slov.Znám jí už asi 3 roky a moc mi pomohla,když jsem nejvíc potřebovala a vím,že se o miminko moc dlouho snažili.A teď tohle,to je prostě strašný,fakt nevím co napsat,brečim tu jak želva :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
15.1.09 18:45

Kubo jo jo je to smutný já to četla včera a moc dobře mi z toho nebylo.
A kafíčko co příští týden? Některý den? To má manža odpolední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.1.09 20:28

ja srpnatka ani necetla ani cist nebudu,staci ze vim o cojde a pisete tu ze je to strasny :roll:
loan na prirodu to chce cas…jde ji to pomaleji nez chemii ale ucinneji.Jinak jsem cetla ze bohuzel nektere tehulky na zanet trpi jak jim deloha tlacina mocak tak se jim to tam podela…Pokud ale potrebujes jen casteji mcoit tak je to fajn,taky jednou denne bych si dala poradnej litak urologickeho caje,ten ti neublizi nikdy :lol:
obrazku mam jednu otazku: jak se ti dycha?nezadychavas se,dusnost nebo neco podobneho?Souvisi to se strevy neboj se. :wink: V kazdem pripade si obcas kup aloe vera piti,je chutne a delaji i s prichutema,v kauflandu prodavaji i kompot aloe.Laktobacily basti basti,jak dlouho je jis?Ted vynech mlecne vyrobky!!!!A sladkosti(ovoce mozne)To vse na streva muzes udelat ihned pro zmirneni problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 21:19

Haidu no je pravda, že se teď fakt zadýchávám!
Třeba vyjdu 2 patra nahoru pro prádlo, tak lapám do dechu, a to se mi dřív nestávalo… Říkala jsem si, že asi jak teď necvičím, tak mám mizernou kondici…? Ale třeba i teď v klidu cítím, že dýchám jakoby ztěžka…

Taky mě občas buší srdce, hlavně to vnímám třeba po ránu, než vstanu z postele - to mi už jednou na začátku když jsem k ní v září začala chodit, říkala ta moje reflexka, že to souvisí s ledvinama, prý je mám oslabený a doporučila mi třít na rukách plošky a různý bylinky atdatd, což jsem fakt skoro 2 měsíce poctivě dělala a zlepšilo se to. A pak jsem otěhotněla…

Aloe vera jsem si občas kupovala, takový to drahý pití King čtverhraný, to je chutově nejlepší, je to fakt strašně dobrý, tak si to zas budu kupovat.
Ty lactobacily jsem si poridila teprve v úterý, takže je mám chvíli. Mléčný výrobky pravda, že na těch teď docela ulítám… A sladkosti si také občas dám. Tak to teď vynechám.
Děkuju moc!!! :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital