červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7870
13.1.09 20:48

tak tady jsou info do tabulky:

osobní tip - holka
chtěla bych - je mi to celkem jedno
pohlaví dle UTZ - zatím nevím (KO až 19.1)
jméno pro kluka - Honzík
jméno pro holku - Hanička
porodnice - Hořovice
otec u porodu - na 100% nebude, prý ho tam nikdo nedostane :lol:

obrázek mimča pošlu do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.1.09 20:50

mám z vás holky fakt depku, já na žádném vyšetření (triplletestu) ještě nebyla, úplně mě to drtí, že nic nevím. Kdy se tam normálně chodí?? Nejsem nějak ve skluzu????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.1.09 20:50

ZuziM - tak to je dobře , že nezlobí, mě celkem jo a dnes docela fest - tvrdne a píchá, že se občas ani nepostavím. Jsem zvědavá, co bude zítra na ko, ale asi nic, jako u 1. napíše magnesium a bude to..
Už mám taky minipupík, a ted vůbec chutě na teplý jídlo takže už asi 5.den jsem na chlebu se šunkou :lol: a jablka, která normálně vůbec nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.1.09 21:01

Alíku na ten co si sama hradíš a stojí cca 1000 a je přesnější se chdodí na krev 11-13tt a podrobný utz 12-14tt. Ten druhý se dělá v cca 16tt a je hrazený pojištovnou, je ale méně přesnější, vychází často falešně pozitivně a když ti vyjde falešně pozitivně pošlou tě na amnio - jako mě :) - ale bylo to pozitivní falešně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.1.09 21:09

katka82 aha tak na ten v 11-14tt mě doktor neposlala ani o něm nemluvil, mluvil o tom v 16tt. A prosim tě ten v 16tt se dělá u toho doktora kam chodim nebo někam posílá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
13.1.09 21:29

Tak koukám, že nejsem jediná, kdo svýho chlapa k tomu porodu nedostane :lol: Můj říká, že by to asi nezvlád a že se bojí, že by tam omdlel a ve finále by křísili jeho a ne mě :lol:

Alík - Ten tripple test se asi dělá normálně u doktora, kam chodíš, ale možná to bude i individuální. Já třeba byla překvapená, že mi doktorka dělala i ten NT screening, když většina těhulí chodí do Gennetu. Zase mě naopak do Gennetu posílá v tom 20.tt. Asi to každej doktor dělá jinak no. Já osobně na NT jít chtěla, takže jsem si to zaplatila. Ale jestli ti o tom tvoje doktorka ani neřekla, tak se nedá nic dělat no, ty testy jsou ve finále asi dost podobný, jen ten první vychází zpravidla přesnějc. Jinak já mám teda doktorku, u který se platí za každou kravinu, takže jsem platila asi 2500 Kč na celý těhu a šestinedělí, s tím, že už budu mít všecko zadarmo. Někde se platí za fotku z UZ, za určení pohlaví, za každej UZ navíc, za vyšetřovací zrcadla…Já jsem to nějak nechtěla řešit, tak jsem to zaplatila jako balíček a hotovo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.1.09 21:37

Tak já tedy naštěstí neplatím u dr nic :lol: , jen za fotkyz utz 70,–Kč. a za ten nadstandart test.
Alíku ted screening v 11-14 tt se skládá z odběru krve - tu bud tam kde se krev nabírá nebo přímo u dr. a pak z toho utz.
Ten druhý creening je jen odběr krve - zas bud u dr nebo poliklinaka to ti dr. určitě řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
13.1.09 21:43

Kaja to bych byla ráda, kdyby se to dělalo u mýho doktora, zase se někam vláčet MHD s nemocnejma lidma a s bezdomáčema se mi moc nechce. Já jsem se o placeném triplu dozvěděla až tady od vás, a to už bylo pozdě. Já jsem neplatila nic, ale je pravda, že za každou fotku z UZ platim 100kč, když jí chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
13.1.09 21:44

Tak já tedy naštěstí neplatím u dr nic :lol: , jen za fotkyz utz 70,–Kč. a za ten nadstandart test.
Alíku ted screening v 11-14 tt se skládá z odběru krve - tu bud tam kde se krev nabírá nebo přímo u dr. a pak z toho utz.
Ten druhý creening je jen odběr krve - zas bud u dr nebo poliklinaka to ti dr. určitě řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.1.09 21:48

Alíku mě třeba doktor jenom poslal na krevní testy, první byly v 10tt a druhý budou příští týden ve 14tt a o nějakým velkým utz jsem ještě neslyšela, doktor mi dělal docela čast, neb sleduje moji druhou dělohu. Takže si myslím, že je to velmi individuální a záleží na doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.1.09 21:51

Zdravím všechny maminky s červencovými miminky v bříšku :)
Ráda bych se přidala, sice později, ale přece.
Zkusím se trošičku zorientovat, zpětně načíst a tak
Zatím se mějte krásně
Pavla, Lucinka a mimi v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
13.1.09 22:08

enia tak tě tu vítám. Víš co se říká: pozdě, ale přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
13.1.09 23:03

enia - taky zdravím a vítám tě :wink:

Co se týče těch doktorů, každej je jinej no. Já měla nejdřív děsnou babu, kde bylo všecko zadarmo, ale zase byla protivná a neochotná cokoliv vysvětlit nebo poradit. Jednou za rok na cytologii to šlo, ale při představě, že s ní trávim celý těhu jsem hledala a nakonec chodím k dr., co mi doporučila kámoška. Sice se tam hodně věcí platí, ale zase je ten přístup úplně o něčem jiným. A těch 2500 není podmínkou zaplatit, je to jakejsi nadstandard no. Ale NT jsem chtěla a už to samotný je 1-1,5tis. + k tomu pár těch fotek z UZ + budu chtít vědět pohlaví…Tak je to asi ve finále jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
14.1.09 07:16

Dobre rano!
Koukam resite screeningy a veci na stranky…Me proste rekli,mate 1%rizika,strucne,jasne vystizne a ja rekla,ne diky,amniocentezu nebrat 8) dnesni doba nabizi hromadu vyhod a moznosti ale tim padem je i hodne diskutabilni a vy pak mate strachy,kdyby se zadna genatika nedelala meli byste o starost mene

Jinak moje udaje zuzko
jmeno Petr,Daniela
porodnice Praha Podoli
pohlavi nevime(tusim ze holcicka)
otec u porodu samozrejmne :D

Vcera vecer jsem delala vyborny takvy dezertik nebo dortik nebo co to je,je to dobry a zdravy :wink:
Oloupana rozkrajena jablka rozvarite ve vode,osladite dostatecne dle chuti a az budou rozvarena tak se do nich daji nejake 3,4 vanilkove pudinky,rozmichane ve trosicce vody(podle mnozstvi tam date pocet pudinku uvidite jak to bude houstnout) no a nakonec to potom lijete bud do nejake formy nebo misticek a prokladate piskotama :D mnam.....vyborny…a hlavne ZDRAVY :D

Vitam nove tehulky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
14.1.09 08:05

Ahoj holky,teda vy jedete :lol:
Já jdu dneska na screening tak mám zase strach :roll: Se z toho fakt picnu :roll: Jdu až ve 2 hod.dr přijde nějaký nový utz,tak jsem zvědavá :wink: No hlavně aby bylo vše v pořádku!!!!!!!!!!!
Zuzi info o mě ti napíšu dneska,až budu po utz :wink: ,jinak tabulku chválím :lol:
Lentilko díky za info :srdce:
Vítám novou těhulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí