Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi
osobní tip kluk, radši bych holčičku ![]()
jména Matyáš, David, Marek, Aneta, Tereza, Nikola
porodnice Nymburk
otec u porodu ano
Ahoj holky tak jsem po delší době zase tady. Jinak Zuzi, fakt jsi ty stránky s tabulkou atd udělala nádherně ! ![]()
POšlu ti SZ s údajema, jen ta první tabulka se mi nezobrazuje..
druhá ano
A jestli tedy můžu, tak vás tu ráda budu navštěvovat ! ![]()
Zuzko tak my bychom chtěli holčičku.
Já mám taky nějaké fotky ve fotogalerii, mám ti je posílat někam mailem?
Tak mi dneska přišly obě věci, co jsem objednala z netu. Svetřík ( http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ) je fakt pěknej, jen jsem si neměla objednávat tu bílou, vypadám v tom jako sud. Břicho ještě povyrostlo a bohužel ne do dálky, ale do šířky
Takže už opět nevypadám těhotně, ale jako megašpek a ten svetřík to ještě podtrhuje. No a tričko s nožkama a ručkama jsem objednala L a je mi megavelký, ale tak co, aspoň mám hezkou noční košili ![]()
Jinak obrázku děkuju za ty odkazy, jsem si to pročetla a už tomu i trošku rozumím ![]()
zuzanasinova - metříky super, líbí se mi to takhle fakt víc, není v tom takový zmatek. Ve fotkách jsem se našla, díky za přidání. Fotku z UTZ jsem sem dávala, ale je to šíleně rozmazaný, počkám až na ten ve 20.tt, snad už to bude vidět líp, takže ji ani hledat nemusíš ![]()
Jo a ještě: osobní tip kluk, ale chtěla bych holčičku ![]()
Kati82 co je to za otázku, to víš že se přidej
Kdy máš další poradnu?mrknu do SZ…
Kajiszku to jsem ráda, že je to pro vás přehlednější…
Verkas , odkud jsi?
Zuzi
osobní typ: Holčička
jména: holčička Michaela, chlapeček Adam
porodnice, když to stiheme tak Praha Apolynář
otec u porodu, v žádném případě nebude (to byla Michalova citace) ![]()
Zuzi, děkuju, nako jdu zítra odpoledne jupí ![]()
Ted jsme byly na gen utz riziko asi 1:8800, a prý naprosto v pořádku
, takže super, tenokrát se amniocentéze vyhnu ![]()
ZuziM a chtěla bys raději? asi holčičku že? ta citace tatínka někteří nechtějí a některé maminky naopak nechtějí u porodu tatínka. Třeba ještě změní názor ![]()
Kati82 a u první holčičky jsi byla? já doufám, že se mi to taky vyhne…
Kaji ten svetr vypadá nádherně…ale na slony nemají
škoda. Já se spokojím s tím tričkem s pacičkama…
já se pro dnešek loučím, jsem KO (dneska jsem několikrát zvracela ach jo)
Hezký večer a zítra zase pa!
Tak holky k těm testům, když jsem šla na první odběry, tak mi jedna známá řekla, hlavně neplaš minimálně jeden ti vyjde špatný, jí vyšli 3 ze 4 špatně a dneska mi z jejich dvou zdravých dvojčat málem praskla hlava.
Zuzi
osobní typ: kluk
Jména: Nina, Matyáš
porodnice: Tábor(pokud nebudu rodit předčasně, riziko tu je docela velký)
otec u porodu: jo(na co prej jinak kupoval novej foťák a kameru.)
Zuzi , u prvního - chlapečka
(Dominik) jsem byla ale to byly ještě ty testy až 16tt , které jsou dost nepřesné, ale stejně jsem z toho byla mírně no vlastně dost v šoku, akže amnoi byla..ted jsem šla na ty placené testy a v pořádku.
Ileenn - hezký pohled na věc od manžela
můj by taky nejraději točil, ale má to zakázaný
, i když první byl císař , ale v KOlíně ho pustili i k tomu, tkaže super.
ZuzkoM - jak se vede, co mimi nezlobí?
Jinak holky když zapomenu na něco reagovat nebo někomu odpovědět, předem se omlouvám, je vás tu fakt mraky, nestíhám a jsem hroooozně sklerotická - i když si to snažím pamatovat a pamatuju , tak než dopíšu jednu věc, tu druhou zapomenu..asi si budu psát poznámky ![]()
Mně ta moje skleroza jednou zabije. Ještě jsem chtěla napsat, že jsem dneska courala po městě a ve Dvořákovi v prodejně Dita mají hezké těhu oblečení a aktuálně tam maj nějaký slevy. To je spíš rpo táboračky.
Jo a Zuzi ještě k tabulce, pohlaví nám je celkem jedno a podle utz nevíme a nechceme vědět.
Jinak z těch stránek mám velkou radost.
Jo a ke včerejším ovečkám, teď jsem koukala na zprávy, chytla jsem než sport a nějaká ruská sportovkyně, nevím jak se ten sport jmenuje, doběhla na lyžích ke střelnici a jala se střílet, jenže si tak nějak nevšimla, že její soupeřky při střelbě leží, zatímco ona stála a netrefila jedinej terč. No pobavila jsme se.
katko neboj on točit nebude, fotit může, ale točit jsem mu zakázala:)
Zuzi , jak ho znám tak si to určitě nerozmyslí. Je úplně hotovej z představy, že by u toho měl být. Říkal, že je to hodně intimní a on tam prostě být nechce…přemlouvat ho nebudu, někde jsem četla, že když tam manžela donutím být, může z toho mít tak nepříjemný zážitek, že by o mě jako o ženskou ztratil úplně zájem… Káťo , ale jo, je to hodnej prcek, nezlobí. Už mi není ani moc zle od žaludku. Jen jsem pořád taková ochrápaná a s mikro pupkem.
Zejtra mě čeká ten screening…Co ty? Všechno v pořádku?
Ileenn kdyby ti to neva tak proč ne
jen si u mě nedovaedu představit, kdo by se na to pak díval
.
Se hrozně nerada i fotím natož natáčím, spíš tedy já jsme ta za kamerou ![]()