červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
12.1.09 18:01

Tak obrázku gratuluju ke kontrole.
Boru hele s tou knížkou si mi připomněla koukněte na tyhle stránky http://www.babyonline.cz docela mě zaujaly, je tam všechno hezky popsaný a namalovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.1.09 18:20

Zkouším, jestli mi funguje ten metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.1.09 18:27

Šikulka funguje :lol:
Holky gratuluji ke kontrolám no mě až tady jste připoměli že jsem měla volat na výsledky krve když v pátek nebyli no tak zavolám zítra ráno.
Holky já můžu pořád šopák klidně i kupovanej vůbec mi to nevadí. Jsem fakt prdlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.1.09 19:03

obrazku gratulace k miminku, je moc krásný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.1.09 19:27

Obrázku , tak teda gratuluju k tý tvojí prdelce…je to krásný mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
12.1.09 19:27

ahojky
Ted zrovna nakupuju tak musim hodit tip i vam,mam chut neco malicko koupit a potom podle pohlavi dokoupim pozdeji pred porodem :D ,tady maji hromadu krasnych a levnych vecicek na miminka!!
 http://mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.1.09 20:41

červenec 2009

Krásný večer, tak tu zas sedím a bulím jak želva, jestli jste se dívaly na tv prima na zprávy, tak tam ukazovali to roční mimčo, co jsem tu psala s leukémií. Manžel se asi půjde přihlásit jako dárce, totálně mě ty záběry dostaly, řvala jsem, nešlo to vůbec zastavit, manžel mě musel objemout, abych se dala trochu do hromady. Snažím se myslet na něco pozitivního, zítra jdem podepisovat už kupní smlouvu a konečně dostane klíče od našeho nového hnízdečka, tak se snažím myslet aspon na to, jak budu vybavovat byt a hlavně dětem pokojík. Nabarvila jsem si vlasy, tak doufám, že mi to chytne.

obrazek - gratuluji ke zdravému miminku :wink:

lleennttiillkkaa - dneska jsme náhodou s Kubíkem šli kolem zverimexu, a měli tam zrovna ani ne týden narozená potkaní miminka, zaujala mě tam šedivá, která jsem teda ještě nikdy neviděla, ale paní mi ukázala již dospělého jedince a vypadal úžasně. Jen mě celkem překvapilo, jedna potkanka měla prostrčenou pacinku z klece, tak jsem ji pohladila a ona mě hned druhou packou chytla a měla jsem teda co dělat, aby mě nekousla, tak nevím jestli spíš nepoříd morče :? . No ale ono stejně bude ještě boj s Kubou, ale zas na to mám tak měsíc až dva, než budou ti mimisci naprodej :lol:

boruwecka - tu knížku týden po týdnu máš co jsou tam focené obrázky? Já právě přemýšlím, jestli koupit tuto, nebo se dá koupit ještě jedna, ale tam jsou obrázky kreslené, chci to spíš kvůli Kubíčkovi, protože se pořád ptá na miminko, kdy už bude doma, tak aby to trochu viděl reálněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
12.1.09 21:47

Achjo tam je zase dneska zima, jsem jela na Anděla a myslela jsem, že mi umrznou uši, tak jsem si ve finále konečně koupila kulicha, i když jsem si říkala, že to i letos přežiju bez čepice. Už to fakt nejde, ale tak kulich i s rukavicema z H&M za stopade, nekup to :lol:

obrazek - gratuluji ke kontrole :wink:

Alík - já si včera ještě kolem půl jedný v noci ohřejvala svíčkovou :lol: Ale já teda občas chodím spát děsně pozdě, musím se vždycky hlídat, abych si šla lehnout nějak slušně a teď tak poslední tejden je to zase hrozný se mnou. Jak nemusim vyloženě brzo ráno vstávat, tak se nedokopu. Ale tak až bude mimčo, tak si to určitě obrátím, to už mi nic jinýho nezbyde :D

knížky - já tu mám jenom knihu Péče o dítě, co mi dala mamina, je to asi docela starý, ale tak ta péče o mimina se asi nějak extrémně nemění :D A ten těhotenskej deník. Ten občas čtu, ale vypisovat ho fakt asi nebudu…Jinak mi ale přijde, že ohledně těhotenství mám už načteno až dost, spíš se pomalu přesunu k těm kapitolám porod a samotný miminko, ale na to je hafo času. Hlavně ta kapitola porod mě poněkud děsí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.1.09 22:01

zakázané ovoce : jako může mi někdo říct, jak je možný, že moje úchylky na jídlo se týkaj z valný většiny toho, co bychom neměly jíst? Nejdřív paštika - tu jsem si absolutně zakázala, protože bych prý mohla mimi otrávit, a to kvůli těm játrům, ale teď mám novou úchylku. Chleba s ramou (krásně voní - rama) a s herkulem. Mňamka! Týden od týdne se to mění, jak jste psaly o těch jahodách, tak to mi teda fakt nic neříká. Třeba na začátku těhu jsem pila jen džusy a mulťáky, ale teď je nemůžu ani cítit a piju vodu se šťávou - zá:,–(ně s jablečnou.

Bříško , no mě snad mikroskopicky raší! Teda zatím mám větši podbřišek a ten špek, ale paráda!

Screening , jak jste psaly o tom, že to bude ok, já tomu taky věřím, ale tak neříkejte, že Vy jste nebyly na nervy :?

Tlak , pamatuju, že jste tu řešily tlak. Já mám fakt nízkej a pořád mám studený nohy a ruce, Michal mi říká, že když na mě sáhne, vypadá to, že jsem po smrti. :D

Jíťo , já zas měla namále, když ve zprávách ukazovali ty týraný ovečky a toho koně, co okusoval nově narozený jehňátka…to jsem myslela, že to fakt nezvládnu. Dneska mi tchán vyprávěl, že se tady kousek od nás stala rodinná tragédie. Manžel s manželkou v šestém měsící těhu a dvěma dětmi jeli na návštěvu k „babičkám“, manželka vy:,–(ila muže s dětmi u tchýně a jela ke své matce, která žila o dva km dál. Manžel jí z nějakýho důvodu volal večer, aby přijela. Kousek od domu manželovi matky se vybourala a zabila. Protože dlouho nejela, šel jí naproti a našel jí mrtvou v autě…to jsem oplaka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.1.09 06:35

kajisku tak porod vubec neres…proste nejak porodis :lol: Dulezite jejen vedet jak vubec porod zacina a moznosti jsoua budou vzdycky 2: bud ti odtece voda tak do dvou hodin musis byt v porodnici nebo zacnes mit kontrakce a az budou kontrakce po 5 minutach,vyrazis do porodnice.Jinak orod jako takovy fizicky nejak zvladnes.Ja toho tzaky mela nacteno,na kurzu jsem bylaa bylo me to vis k cemu?…Samozrejmne jsem si na to ani nevzpomnela,kdyz jsem mela minutove kontrakce po minute tak jsem dejchala snad lip nez pe za behu,ani nevim jak,proste to ze me nejak slo samo,kurzy nekurzy,ono kdyz te to fakt boli tak reagujes spontanne.

zuzkoM vis co,prestan se koukat na ty zpravy beztak jiste kuka na novu a tam neni nikdy nic jineho nez politika,vrazdy,valky a podobny uchylarny.Proc nemuzou ve zpravach ukazovat treba 50% spatnejch veci a 50% hezkej veci nejake specialitky? :roll:Proc by prosimte nemel byt svreening v poradku??…proc bys mela byt na nervy?Vsechno bude dobry,neplas.....proc bys mela it nemocny dite,mate to v rodine ci co?…
s tim co ti vypravel tchan –ja jednou byla venku s Tomaskem,byl mu rok a sel okolo mlady muz,o neco starsi nez ja a obdivoval malyhojak krasne chodi…Pry ze maji taky takoveho…Rikam no,to budou roduice na neho pysni ze? :D Kdyz uz taky chodi…No…on nema maminku(myslela jsem ze byla snad alkoholicka)…ona mu umrela,tchyne ji strhla volant…jsem na neho sam...... :( Rocni dite......Me zatuhlo a nebyla jsem schopna rict nic,kdybych nebyla vdana hned bych mu nabidla pomoc navstev a kdesi cosi :( No a doma manzel jenom rekl: hm…anic…rikam no a co kdyby se stalo nekdy neco me????Ze reknes jenom hm… :evil:
boruwecko ta tvoje kniha to je to tajemstvi lidskeho zivota jak uz tady o ni byla rec ze je super ze tam jsou original fotky z delohy…jen se chci mrknout do knihovny zda tam treba nejsou jine fotky ze bych i tuhle koupila,kdyz se jmenuje jinak ale jinak i tamta je tehotenstvi po tydnech
udajne zakazane jidlo NIC neni zakazane!!!!!Jen neco byste nemeli jist tolik a treba plesnive syry…jsou zakazane kvuli listerioze…a kolikrat kdo onemocni???.....A pokud budete mit vycitky tak jiste onemocnite,proste i to s chuti spapkejte a jeste si reknete jak to bylo dobry…Male mnozstvi niceho nevadi nikdy.Ja si dopravam vsechno i ryby,pac mam na ne porat chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
13.1.09 07:25

pekne ranko holky,
ja jsem teda asi ostuda nejvetsi, ale ja na mimco jeste nic nekupuju ani nevybiram :oops:
knizky… dostala jsem na vanoce od mamky ten denik a pak i denik pro miminko do 3.let, ale pochybuju, ze tam budu neco psat :lol:

ZuziM zbytecne se nervujes, mimco bude v poradku :wink: ja teda pred screeningem stres nemela, uz jsem to tu myslim psala, ze normalne byvam desnej nervak, ale ted v tehu jsem nejaka klidna a nestresuju se, sama se divim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
13.1.09 07:47

Ahojky holky,
tak jsem se sem poslední tři dny vůbec nedostala.. no hrůza..
Sice jsem vás přečetla, ale už si to všechno nepamatuji..

obrazek - gratuluji k úspěšné kontrole :-), moc krásná fotečka - tedy miminko :-).

Holky já ještě nemám koupenou ani jednu vecičku :( .. nejdřív jsem chtěla koupit něco potom screeningu, ale pak si to rozmyslela a řekla si, že počkám, až potom 20tt. Myslíte,že to není pozdě?? Já jsem s tímhle hrozná.. Ale bojím se, abych něco nezakřikla.. I když už i švagrová mi říká, že už teď můžu být v klidu a těšit se na miminko..
Kdyby mi nerostlo to bříško, tak ani nevím, že jsem těhotná.. Teď už je vidět bříško i po ránu, tak už je to opravdu to těhotenské :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.1.09 08:15

Ahoj holky , dekuju moc za gratulace a pochvalu naseho mrnouska, uplne me to hreje u srdicka a jsem takova - pysna mamina :D

Zuzi ja te uplne chapu, ze mas strach, to je normalni. Ja jsem si nic nepripoustela, byla jsem na sebe hodne prisna, abych se nenervovala a neubirala tim mrnouskovi kyslik…
Ale stejne ty obavy tady porad byly.
Ale vyspala jsem se pred screeningem dobre a jeste rano, kdyz jsem se oblikala na autobus, jsem byla relativne v pohode. Ale jak jsme se blizili ku Praze, najednou mi zacalo busit srdce, a neslo to vydejchat, rozecist, nic. Uklidnila jsem se az kdyz jsem vylezla z autobusu na mraz, ani nevim jak :wink:
A pak uz to bylo dobry, takovy mozna „odevzdani se“, proste ze s tim stejne nic nenadelam.
A nadeje, ze to bude dobry.
A bylo! :D

Takze ti preji pevne nerviky, zkus se zabavit necim, nad cim budes muset premyslet, a treba i vypni pocitac a uz nic nehledej :wink:
Drzim moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
13.1.09 08:31

Ahoj holky, já teda koukám,co jste toho zase napsaly :lol: Omlouvám se ale asito dočítat nabudu.Včera mě zase chytla migrena (mám jí teď snad ob den) a když budu dlouho čučet na net,tak je tu za chvilku znova :roll:
Jen jsem vás tak prolítla a gratuluji ke kontrolám :srdce:
lentilko díky za tip na burzičku,ale asi zatím ještě počkám :oops:
Pavluš a tobě díky za tip na krámky :D
Včera jsem byla u sestry a půjčila mi nějaké těhu kalhoty,ale spíš až budu tak v 7 měs. :lol: No atak se mi snad povedlo zpracovat manžela,že by jsme zítra před tím utz zajeli do Budějic do H§M a nějaké kalhoty si asi koupím.Sice Honza si to vždycky na poslední chvíli rozmyslí :roll: ,ale doufám,že tentokrát ne :wink: Jela by jsem sama,ale s těma migrenana se docela bojim někam dál jet sama autem :roll:
Jinak vám řeknu že už mě ta zima fakt nebaví :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
13.1.09 08:43

Jitko oni sice chňapou, ale je to tím, že jim strkaj ňamky skrz mříže a oni si myslí, že je to žrádlo, já když těm našim strčím prst, tak nejdřív nadšeně přiběhnou, že jim něco dávám, pak mě jenom očichaj, olízaj a čekaj dál na ten piškot. Chce to jenom nebát se. Upřímně morčat jsme jako malá měla asi deset, pokaždý jsem si ho nadšeně nastěhovala do pokojíčku a pak šel ven, protože to jejich kvíkání se nedalo. O něcolepší se mi zdál králíček, ale když mi jednou ze zakrslýho králíka vyrostl králík pekáčových rozměrů, tak to nebylo příjemný.
Kubo já se tam pujdu jenom podívat po oblečení pro mě, na miminko je ještě času dost.
Jinak na zprávy už pár let nekoukám, co potřebuju přečtu si na netu a konec. Maximálně mě rozčiluje naše politika, týrající rodiče, chovatelé zvířat, busch a vůbec. Vřele doporučuju všem. V šest se kouknu na večerníky z regionů.
Jinak včera jsem začala psát deníček pro miminko, na začátek jsem mu napsala dopis a když jsem to nesla Vojtovi podepsat, tak mu říkám, ať tam napíše tatínek nebo taťka a jeho to strašně dojalo a mě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí