červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10091
10.1.09 22:01

Ty jo, tak jsem teďka zkoukla film The Mist a je to fakt maso, ten konec budu muset rozdejchat. Je to od režiséra, co natočil mojí oblíbenou Zelenou míli a Shawshank + předloha od Kinga, takže bylo celkem jasný, že to bude psycho, ale až tak…No uff. Už budu koukat jenom na romantický komedie asi radši, jsem fakt vypsychovaná. Fuj.

Jinak mě taky každou chvíli pobolívá břicho, ale oproti těm křečím, co jsem měla na začátku, už je to pohoda. Tak si myslím, že je to normální, když to bolí občas každýho. Btw to tričko by se dalo určo i vyrobit, ale já na to asi nejsem nějak dostatečně klreativní. Kamarádka si třeba vyrábí fakt nádherný trička a má to i za babku, ale já si to holt radši koupim, jsem asi trochu lenoch :)

Haidule - kdyžtak tu fotku zkus dát na imageshack a pak sem hodit link, nebo někam jinam, imgshack má ty blbý reklamy, ale teď si nevzpomenu, kde ještě je hosting obrázků bez registrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
10.1.09 22:05

Haidu tak koukám, že už jsi fotku vyřešila, takže s křížkem po funuse no :lol: Šikula :wink: Btw dobrý foto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
10.1.09 22:37

Kaji ani mi nepovídej, že taky miluješ Zelenou míly a Věznici, to jsou moje nej nej nej filmy na světě a o Kingovi a jeho knížkách ani nemluvě, mám už doma skoro všechny jeho knížky, jsem do nich uplnej maniak.
The Mist je podle Mlhy, že jo??? Povídku jsem četla a jsem na film dost zvědavá, ono ty Kingovi představy dostat do filmu je asi dost náročný :lol: Musí to být dost dobrý :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
10.1.09 22:54

Já se přiznám, že jsem Kinga vůbec nečetla, já byla dřív nějak posedlá spíš druhou světovou a teď už jsem děsně dlouho nečetla nic :? Ale filmy jsem oba viděla a fakt je miluju, u Zelený míle jsem se už tolik nabrečela. Můžu to vidět stokrát a stejně mě to dycky dostane. A Mlha je taky dobrá, já koukám na filmy pořád, jenom dneska už jedu čtvrtej :lol: Ale už dlouho mě žádnej nedostal, až ta Mlha. Má to fakt atmosféru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
10.1.09 22:56

tak to díky za tip, já to někde seženu a mrknu se. už jsem totoiž dlouho žádnej pořádnej film něviděla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
10.1.09 23:04

Kdyžtak ti to vypálim a přinesu, má to jen jedinej háček - musím si na to vzpomenout :lol: Ale tak pokusím se to vypálit už nějak zítra a nechat to někde na očích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
11.1.09 00:05

Kajisek a Alík , koukám, že řešíte Kinga, no abych pravdu řekla, tak já přečetla jen Pavučinu snů a moc mě to nebavilo. Zelenou mílu obrečím pokaždý…jinak já miluju knížky od Jamese Pattersona, Mary Higgins-Clarkový a Jeffryho Deavera - on něho obzvláště knízku Sběratel kostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
11.1.09 09:04

Krásné ráno holky,
tak my jsme včera pohřbili tu dogu :cry: :cry: :cry: Holky je to hrozný,když člověk přijde o zvíře,co :cry: :cry:
Zelenou míli njsem neviděla nikdy do konce :oops: Vím jak to skončí a nemám na to vůbec žaludek :oops: Brečim snad už jen když vidim toho černouška :oops:
Oblečení no já potřebuji nutně kalhotky,podprsenku a kalhoty,asi rifle.Když jsme jeli v pátek z té Prahy tak jsem si sedla do auta a pěkně mi křuply kalhoty na zadku.Moje jediný! :evil: No a dneska se mi i zdálo,jak půjdu nakupovat :wink: Jenže u nás těch obchodů s těhu oblečením moc není.Nemáme tu ani H&M takže docela bída :evil: No ale denska jsem psala sestře,jestli by neměla nějaké větší kalhoty,tak uvidíme. :wink:
Divadlo včera večer jsme byla v divadle a řeknu vám,že se jako do ničeho nevejdu! A to jsem byla ještě po večeři! No tohle bříško už fakt nejde utajit :D Mám předplatné do června,to fakt nevim,v čem budu chodit 8O :wink:
Haidu dobrá fotka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.1.09 09:12

dobre ranko!
No tak zelenou mili bych ted nemohla videt ani za mak…vzpomnela bych si jak to dopadne a brecerla bych jak verliba :? Vcera vecer jsem poklizela hracky po prckovi z rana a poprala jsem mu dobru noc a tak to na me nejak prislo jsem jsem to obrecela(je u babicky) :lol: Nejak se me zastesklo a ty hormony teda jely…
kajisku no foto…coz o to foto,ale ti chlapaci!!!!! :lol: :lol: Ti byli,juj.Jojo,takhle uz se jen tak nevyfotim,to by me ten muj roztrhal :( Pritom on kdyby se vyfotil s nehjakou prsatici tak co…kdyz to doma nema…jenze on je ve spouste smerech uplne jinej nez ja :(

Dneska se me normalne zdalo o tak divokym sexu!!!! az jsem se probudila cela opocena :lol: :lol: :lol: a smutna zaroven ze vim ze neco takoveho se svym manzelem teda v zivote nezaziju :lol: :lol: 1)ani nevim co to tam bylo za chlapa,kazdopadne mel absolutne jine/lepsi :lol: prirozeni a 2) to by muj manzel musel vypit minimalne flasku tequily aby trocha zdivocel :roll: A to pryx udajne za mlada prestal holky pocitat u 30,tak jsem predpokladala ze ma sex rad(i kamaradi potvrdili jeho zaletnictvi) no,ale semnou teda.....dodnes premyslim o tom ze bud kecali vsichni nebo uz je fakt vyradenej :roll: Stejne jako jeho vzhled…driv to byl takovy kus chlapa nadhernyho,co jsem videla na fotkach,jeste na svatbe jakz takz a ted je to jen valejici se soudek :evil: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
11.1.09 09:45

Haidule Já byla jednou v Miláně a jednou v Římě, ale moc se mi tam nelíbilo, ještě ke všemu jsem moc nepracovala, já byla spíš přes ty šikmooký :))) ! To znám když to frajer zakazuje… Na štěstí ten můj ted to toleroval.. Ovšem nechci vědět co tu dělal, když jsem byla 2. měsíce pryč… : )))
Každý chlap se mění… Ten můj také, na štěstí jsem ho ted vyhecovala aby zase začal chodit cvičit… Ono je to s nima trochu těžší a většinou to neni, tak jak bychom chtěli, jaká škoda :| )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
11.1.09 10:33

ahoj holky :wink:
marcelko však já dám ve 20tt vědět, co se v létě vyklube :D
kajiszku a kde sis to tričko objednala? každopádně dej vědět, jestli stojí za to :wink: já ještě pořád přemýšlím, který si objednat
Zelená míle nikdy si ji nenechám ujít, i když pokaždé strašně bulím..vím, že to dopadne pokaždé stejně, ale stejn, co kdyby :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.1.09 10:47

ahoj holky,
jsem ráda, že se stránky líbí. Ty dílčí problémky jako že někomu není vidět tabulka nebo metříky… to budete mít asi v inidividuálním nastavení…

k těm složkám na fotogalerii naprosto souhlasím, to není problém, během pondělka max úterka to předělám…
fotky pošlete buď mně: zuzanasinova@centrum.cz nebo vložte do diskuse pokud umíte, do SZ mi pak napište na jakou stránku a kdo jste co vložila. A nejlepší je vložit do naší fotogalerie na emiminu. Já to tam postupně popřetahuju… ;-)

ad metříky na těch webovkách: máte tam každá jiný proto, že já neznám zdrojový kód vašich metříků co máte tu v diskusi.Proto jsem vám každé vytvořila jiný. Musela jsem pečlivě projít všechny data, leckdy odhadnout datum očekávaného porodu, protože někde to nevycházelo. To že to píšu není samochvála,jen že mi to celkem trvalo;-) Vůbec mi nevadí, když některá budete chtít změnit - dát si jiný metřík, třeba i ten svůj Kubi . Jen budu potřebovat, abyste mi poslaly ten kód, co jste si dávaly do podpisu. To já nemůžu od sebe nijak zkopírovat ;-)doufám, že jsem to napsala srozumitelně, víte asi jaký kód myslím že jo?
Ty stránky jsou jen torzo, můžou se hodně vylepšit a je to jen na vás, co budete (nebudete chtít). Takže veškerou kritiku ráda přijmu a klidně se do toho pusťte. Je nás tu ale hodně tak budu ráda, když se domluvíme nějak víceméně jednotně.
Jestli chcete, tak můžu udělat jeden dva druhy metříků aby to bylo pro vás přehlednější nebo sem s nápady. Je to tam takové hodně cikcak ale nic jiného mě nenapadlo…

Kinga taky miluju… :srdce:
Soni doufám, že ti vyjde ta holčička, moc ti to přeju!
Oblečení já jsem zatímna svým, pořád těhušpek, ale kalhoty za chvíli taky budou třeba. Bunda zimní zatím ok, ale podprsenku by to chtělo!!!
To tričko s pacičkama se mi líbí, ale nevím, kdo to psal, myslím Alík, určitě to půjde vyrobit doma
Kubi a ostatní s pejskama je to fakt smutný… ale musíte holky myslet, že čekáte nový život a zase bude dobře ;-)
ZuziM Sběratele taky můžu!
Divadlo mám hrozně ráda a byla jsem naposled, když jsem čekala Terezku… to už je dáááávno!

ještě mě napadlo holky, jestli nechcete udělat takový přehled třeba i tabulku na stránky, kde bude porodnice, ve které chcete rodit, váš osobní tip co čekáte a taky potom kdo to bude mít potvrzené na utz, atd atd…co vás napadne a co budete chtít sdílet ;-)

jinak krásný zbytek víkendu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
11.1.09 11:51

ahoj Zuzi to s tou porodnicí by bylo fajn, někde jsem viděla, že měly holky napsaný i jména, jaký plánují, to by taky mohlo být :wink: stejně tě obdivuju, já už snad měsíc splácávám webovky naší rodiny a nějak se k tomu nemůžu dokopat, abych to dodělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
11.1.09 12:00

Kubo , vím jak ti je, já před pár dny přišla o fenečku vlčáka a doteď nejsem schopná o tom moc mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
11.1.09 12:09

jak jsem tak koukala na webovkách od Zuzanky na tabulku, tak tu dlouho nebyla Duupka, E.lina, no vlastně víc těhulek, jen jak tu nejsem úplně pořád, tak taky nemám přehled, tak doufám, že se brzy ukážou a že jsou v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí