červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
9.1.09 20:11

no jo ale u těch metříků zase mít jeden dva druhy to bylo takový nepřehledný… ale je to samo na vás, já jsem myslela, že bude lepší, když bude mít každá svůj jedinečný…
ale mi je to celkem fuk.
Ještě přibudou v aktualitách návštěvy gyndr atd.
S fotečkou: buď poslat na email nebo to hodit sem, ale pak mi pošlete SZ na jaké straně to je. Všechno jsem neprojížděla, jen něco a co mipadlo do oka…

tak já jdu uspávat prckovou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.1.09 20:22

Ahojky…
Vitam tehulku petru dalsi mladice do klubu :D Ja tedy jsem uz tak stred,ale prvni potrat coz bylo planovane tehu jsem mela v 21 letech… Jinak s tim UTZ…jde o to zda lekar ma nebo nema UITZ u sebe..ja treba chodila v prvnim teh k jedne a ta ho nemela tak jsem byla celkove asi jen na 3 UTZ v nemocnici,ted mam novou gyndr a ta ma UTZ ale treba minule me ho taky nedčelala jen zkontrolovala.JInak upozornuji ze UTZ by se nemel delat moc casto je to sice krasne videt miminko,ale nezapomen ze je to zareni a celkove na tehjotenstvi pokud neni nejak rizikove je predepsany jen urcity pocet UTZ ze zdravotniho hlediska.

Jinak jsem vystrachala jednu fotku a zavzpoinala na doby volnosti a svobody…to byly casy.. :twisted:

http://spoluzaci.im.cz/…23481464.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
9.1.09 20:24

Ach jo tak mě nejdouzobrazit ani metříky ani fotka Haidule :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
9.1.09 20:25

tak metříky mi už fungujou, ale fotka Haidule opravdu není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
9.1.09 20:27

Zuzko, mně je to vcelku jedno s těma metříkama a v žádným případě to neměla bejt nějaká kritika, jenom prostě nápad k zpřehlednění. Ale je mi to fakt fuk. Každopádně je fajn, že je tam ta tabulka a fotky, bude to rozhodně přehlednější :wink:

Jinak tohle je moje panděro teďka, na to, že jsem ještě někdy začátkem tejden měla akorát takovej špíček, je to docela slušný, každej den to vylejzá víc a víc :lol:
""http://img165.imageshack.us/img165/139/brichosu2.th.jpg:http://img165.imageshack.us/…hosu2.th.jpg

A tohle byl pokus o vyfocení fotky z UZ mobilem :lol: Jako fakt se to moc nepovedlo no, uznávám. :lol:
""http://img407.imageshack.us/img407/8273/utzun6.th.jpg:http://img407.imageshack.us/…tzun6.th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
9.1.09 20:35

tý brdo Káji to je slušný pandírko!!! líbí se mi jak je máme všechny takový špičatý :D to nás odlišuje od těch co mají kolem břicha jen pneumatiku :lol:

mímí je natočený obličejem k nám, že jo? Sice trochu mázlý ale krásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.1.09 23:17

Teda zuzi velká poklona. Skvělý. Dotaz kam to poslat fotečky:-)
Teď jsme se vrátili z tesca, že nevíte kvůli komu se tam jelo pro magnum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
9.1.09 23:50

Zuzi , paráda. Jen mě napadlo, teda jestli by to bylo proveditelný, udělat ve Fotky maminek každý mamince složku s jejím jménem, kam by si mohla každá dát pár svých fotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
9.1.09 23:52

Alíku , já jdu taky 20.1. a nemůžu se dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
10.1.09 00:36

Alík - jojo mimi focený ksichtíkem k nám :D Pořád koukalo no, takže žádná fotečka z boku. Dr. ještě říkala, že mělo ručičky před očkama, ale to z toho poznat není a upřímně, já to moc neviděla ani na tom UZ :lol:

No to břicho takhle z boku vypadá celkem špičatě, ale zepředu je to teda pěknej pupek :lol: Já jsem fakt celkem široká, takže je to fakt slušný no. Ale jako už to aspoň začíná vypadat víc těhotně než tlustě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
10.1.09 08:22

tak podle vás mám já megabřuch až bbude možnost vyfotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
10.1.09 08:30

Ahoj holky,ještě jsem vás nestihla po včerejšku dočíta.Dneska to asi zase nestihnu :roll: ,protže tu budeme mít na hlídání segry Kubíka.Dneska totiž budou dávat uspávat psíka :cry: Dogu. Tak tu máme trochu smutek :cry: No a večer mám jít do divadla,kde asi usn :roll:
Jinak jsem viděla naše nové stránečky ,Zuzi povedly se ti :! :lol: Jen v těch metříkách mám maličko zmatek 8O Je asi dobrý,že má každá svůj,ale já myslela že budeme mít každá ten,co máme i tady na diskuzi?Už jsem si na tyhle metříky nějak zvykla :oops: Jinak mooooc pěkný!
Chutě jako já mám pořád hlad a chuť na sladký :roll: Já sladký moc nejim,ale teď by jsem se utloukla po zmrzlině :lol: a tak :lol: Holky a mám pořád hlad.Jako já budu zachvíli fakt jak vorvaň :roll: Poraďte mi co mám jíst,aby jsem tak nenabírala.Ovoce,celozrné počivo,nebo je to jedno? :wink: :oops: Já totiž strašně špatně hubnu.Jak něco naberu,tak to nejde dolu.Já vím,že po porodu to třeba budel lepší,ale… :wink:
Kajísku pěkný bříško :lol: taky vám sem brzy hodim to moje :wink: A mimi je taky moc krásný :lol:
Jinak jsem si všimla že tu máme další nové těhulky,tak moc zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.1.09 08:32

pekne rano,

Zuzi stranky jsou moc pekny :wink: jsi sikulka, jen mi nejde zobrazit ta tabulka :oops:
ja uz si budu muset koupit nejaky tehu kalhoty, moje obyc uz me celkem tlaci a kdyz je dam pod pupek tak mi spadnou :? kupovala jste nektera tehu kalhoty pres internet? me se strasne libi tady http://www.tehotne.cz/produkty.php?… ale bojim se aby mi pak byly :?

a taky vitam nove tehulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.1.09 09:23

Zuzko stránky jsou super, souhlasím s názorem (jestli by to šlo) udělat každé těhulce složku a tam dávat její fotečky. Jinak já mám z nějakého důvodu jiný metřík - ale je tam správně vypočítaný týden, tak to ty jsi nějak upravovala? Inspirovalo mně to a chtěla jsem si udělat nový metřík na http://ticker.7910.org ale nějak netuším, jak udělat, aby mi to počítalo, pořád jsem na 0 těhu dní :cry: a nikde to nemůžu najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
10.1.09 09:24

Haidule já mám od jakživa váhu tak od 50.ti do 53kg.. Když mi bylo osmnáct, tak jsem také otěhotněla, ale šla jsem na potrat… Noo a nikdy mi nic neřekli ohledně váhy, na konci těhu jsem měla asi 68kg, ale po porodu jsem sundala všechno, snad ještě víc… Ted vážim zase 53kg, ale já chtěla aby mi po porodu zůstalo aspon pět kilo … Furt se snažim přibrat a nic :roll: asi mi je to souzený… A co modeling ? Cestovala jsi ? Bavilo Tě to ??

nehty všimla jsem si, že jste je řešili. Já mám akrylové nehty ( vcelku dlouhé), nooo a já je ani nezkracovala, mám je už od 15. ti, tak jsem na ně zvyklá a i když se Matyášek narodil, tak jsem zvládala s nima vše…

Jsem se Vám sem pěkně nakýblovala :lol: , ale když já Vám tak zááávidim, bych do toho šla znovu, ale aby to znovu bylo poprvé : )

h.sona a na co typujete ted dítko ?? Holčička ? Chlapeček ? Určo to bude holka… Tyyy jo, nebojíš se jak to budeš všechno zvládat ? Ale kluci už jsou vcelku velký, vid ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí