červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
8.1.09 21:34

Zuzi krasny gelovy nehty jsem si kvuli praci nikdy nemohla dovolit, byly by hned pryc… :? protoze jsem se porad machala v dezinfekcich a tak 4×/h nejmin si myla ruce.
a ted jak nechodim do prace se mi nehty tak uzasne zlepsily… nikdy jsem je nemela tak zdravy… tak si na ne ani uz nic lepit nebudu.

ale potrebuju uz nutne kadernici, nebo z tech vlasu zcvoknu :roll: byla jsem naposled v dubnu! pak jsem dostala boreliozu, byla tyden v nemocnici, dvoje atb, pak jsem otehotnela, pak to dopadlo blbe, pak sem nemela naladu, pak jsem zase otehotnela, a uz sem byla objednana, kdyz sem zakrvacela… … a ted vypadam jak rusalka bleda (mamka rika, ze jsem zelena jak sedma), divozenka a … hned pristi tyden kadernici musim zavolat.

Mj. kdo jste se nechaly v tehu barvit, jak vam chytla barva???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.1.09 21:34

ZuzanoM neboj nejsi magor já o prcka stála už ve čtvrťáku. Takže vlastně v 19. Je teda pravda, že nám to trochu dýl trvalo. A víte na co jsem přišla až budem ženy v nejlepších letech(35-40 a víc), tak už budem mít děti téměř dospělý, potažmo alespon samostatný a budem si moc užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.1.09 21:36

tím se nenavážím do starších maminek, aby si to někdo špatně nevyložil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 21:43

jejda, to jsem toho zase prošvyhla 8O

Tak jsem si dělala graf i čínský horoskop a v obou případech mi vyšla HOLKA. Honza to okomentoval slovy, že mu kluk prostě není souzenej. :lol: ale moc tomu nevěřim, uvěřim až to uvidim na UZ na vlastní oči.

Mně je 24, a dítě jsem si přála snad někdy od 15. Máma se vždycky hrozně bála, abych si ho nepořídila tak brzo, protože jsem vyhrožovala, že budu klidně svobodná matka, že prostě to dítě chci. :D Ale ted jsem ráda, že jsem vydržela, cítím se zralejší a víc připravená to dítě mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.1.09 21:43

Haidu - já teda fakt žádný tušení nemám :? Ale podle toho, co říkáš o těch spermiích (a už jsem to i někde četla), tak to asi bude ten klučina, milování bylo uprostřed ovulace, pokud vím, spočetla jsem to až zpětně, když jsem si říkala, jaká je asi pravděpodobnost otěhotnět z jednoho sexu, kdy si člověk nedá bacha :lol: Řekla bych, že moc velká ne, ale evidentně je :D Jsem si zapomněla vzít prášky na svatební cestu no. Dávali jsme si bacha a pak jednou, že to risknem :lol: No ale ve finále jsem fakt ráda, že to tak dopadlo :wink:

Jinak souhlasím, že by si každá mamina měla najít trochu času pro sebe. Odložit dítě nějaký chůvě nejni zrovna to pravý ořechový, sama jednu takovou znám, co si pořídila děcko snad jenom na image, ale krom toho, že mu kupuje značkový drahý hadry, aby všichni čuměli, je jí tak nějak dost ukradený a radši se chodí každou chvíli někam bavit dítě nedítě. Ale já teda Martina připravuju na to, že občas teda hlídat bude, že se nehodlám na pět let zavřít doma a nevylézt, to bych asi psychicky fakt nedala. Všeho s mírou, ale nějaký čas na sebe a na zábavu to prostě chce si myslím.

obrazek - aha vidíš, to ani nevím s tou svíčkovou, mně věci z pytlíku moc nejedou, hlavně ty těstoviny s omáčkou, těch jsem se jeden čas strašně přejedla, ale jako věřím, že to může bejt dobrý, některý věci fakt nejsou špatný. Myslím, že třeba hrachová polívka od Vitany je fakt dobrá. Tak třeba někdy prubnu až bude krize :lol:

zuzka - hezký nehty :wink: Já měla gelovky jen jednou, nějak mi to nevyhovuje a vadilo mi to. Ale vypadá to fakt pěkně no.

Btw holky já mám dneska strašně žravou. Ale ani ne tak jako chutě, ale neustálej HLAD. Něco sním a za hoďku už mi zase kručí v břiše. Fakt jsem toho dneska sežrala už děsně moc a už bych jedla zase. Si snad půjdu radši lehnout a zaspat to :lol:

Jo a zítra držím všem moc palce na kontroly a výsledky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 21:46

jo uplně bych zapomněla se pochlubit, koupila jsem si knížečku s názvem Těhotenský deník http://www.alman.cz/…y-denik.html pořád jsem si říkala, že si někam musim zapisovat zážitky a pak jsem šla nakoupit k nám do Billy a viděla jsem jí tam. Tak sem jí vzala, jsem prostě úchyl na takovýhle blbiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.1.09 21:56

obrazek - taky už potřebuju kadeřnici jako sůl. A s tou barvou by mě to teda taky zajímalo, protože jsem zase někde slyšela, že by se člověk snad v těhu barvit neměl vůbec kvůli tý chemii v tom. Ale já bych teda už barvu pomalu potřebovala, odrůstá to. Barvím se teda vždycky sama, ale na stříhání musím už brzy někam zajít.

Alík - tak tu knížku mám doma už asi měsíc, koupil mi ji tatík :D Jsi koupila tady v Bille na Lužinách? By mě nenapadlo, že to tam budou mít :) Ale já teda naopak zase na tohle moc nejsem, v životě jsem si nepsala deník a asi by mi to nešlo ani teď. Ale zase je mi to líto, když už mi to tatík koupil…Ale asi se k tomu nedonutím no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 22:02

Kajiszek jasan u nás na Lužinách. Mě to taky nenapadlo. ale stojim u pokladny ve frontě, čučim po okolí a najednou mě zaujal stojan s knížkama, a tam byl ten Deník. Některý věci jsou tam docela vlezlý, ale ráda si tam čtu o tom jak roste mimísek atd. Ale zatím ji nevypisuju, jsem na tohle pověrčivě opatrná, vypíšu si jí až se mičo narodí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.1.09 22:09

Alík - já nevím no, jestli si to někdy vyplním, na spoustu věcí bych ani nevěděla, co napsat :) Ale možná je vynechám a budu si tam psát jenom nějaký normální údaje o miminku a ne veškerý pocity moje a partnera atd :D Btw musíme dát někdy to kafčo, když bydlíme takovej fous od sebe. Písnem si SZ a dohodnem se třeba někdy na příští tejden, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 22:16

Kajiszek přesně tak :lol: něco vyplnovat fakt nebudu, jako třeba názor partnera na to proč chtěl dítě, na to mi odpověděl že si prostě chtěl …! a smál se u toho :lol:
kafe musíme dát, už ti jdu napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.1.09 22:30

Aliku ten nazor tvyho partnera, proc chtel dite, si tam hezky napis, jednou to budou docela vtipny vzpominky, me to teda aspon rozesmalo :lol:

Milan na otazky kamaradu, kdy bude mimino, odpovidal, ze nam se porad jeste libi na nem jenom pracovat :-) (i kdyz uz jsme se snazili o to prvni, ale nevychazelo to (7mesicu) - to jsme ale nikomu nevytrubovali)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 22:41

obrázek no jo Honza je vtipálek :lol: ale piš to tam, když si to pak dítě bude číst :lol: už slyšim ty otázky, maminko a co to je tohle slovo??? :lol:
náš soused taky řikal, že když se jim narodil chlapeček, tak že ho na tom bavilo hlavně to dělání. No prostě chlapy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.1.09 22:54

Obrázku , já mám barvu a chytla perfektně, ale každej je asi originál :D Jinak moje nehty stojej za prd, ale to kvůli tý dietě…

Lentilko , hele to je přesně to co říkám. Ve čtyřiceti budu mít dvacetiletý dítě, což je paráda!!!

Alíku, Kajísku , teda holky já jsem na takovýhle zapisování jak divá, ale ten děník jsem nikde neviděla…na otázku, proč chtěl můj přítel dítě by mi řekl: „já ho chtěl?“ :D , ale pak by se usmál, protože ta naše prdelka je antikoncepčí omýlek, ale moc se na ni těšíme…

Chleba s májkou , nová mánie. Chytlo mě a už druhej den večeřím dva krajíce s paštikou májkou…nějak se mě drží v hubičce taková pachuť ani nevím k čemu to přirovnat. Každopádně pořád krkám a strašně se nadýmám…nestíhám větrat. Stále bych pořád spala, ráno se nemůžu dostat z postele…ráda bych si takový věci psala, aby pak ta holka věděla jak mi bylo fajn :D

Pejsek , volali mi rodiče, že 18.1. bude novej pejsánek. Je to tak lepší, lépe se s tím člověk srovná…je to fenečka Dogy tygrované a jmenuje se Be Happy (jak příznačné):

http://sweb.cz/…P1000597.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
8.1.09 23:00

ZuzanaM jéé to je krásné štěnátko, to vám bude dělat jen radosti. vypadá fakt úžasně!!!

mně zase chytla mánie chleba s mazacím sýrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
8.1.09 23:32

Zuzka - joo, Májka, to mi teďka taky jede :D Ale zase pro změnu s obyčejnejma bílejma rohlíkama, ještě když sou trochu gumový :lol:

A štěňátko je opravdu nádherný, určo ti bude hnedka líp, když ti bude doma lumpačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí