červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
7.1.09 13:46

HOlky nedovedu si představit že by se stalo něco mému hafanovi je to sice poulička(srnka s něčím)ale je daleko chytřejší než ostatní vyšlechtilci.
Nám se stalo v září že ju někdo nechal před barákem asi paní co knám chodí mi pomáhat s babičkou nevědomě.
A nějakej hajzlík nám Teu ovdezl do Olomouce a vyhodil ju u zenitu to je přibližně přes celou ol.tam ju našli nějací dobrordeční lidé a odvezli ji do utulku.
Nikoho nenapadlo že by tam byla ale ségra se zvala a jela se tam kouknout a byla tam to bylo radosti :D
Chutě- tak já jím všechno krom sladkýho ale taky mám spíš chutě na nezdravé a na čem ulítám je bramborová kaše a brokolice uvařená jen v páře to bych se užrala :oops:
Jména nevíme se dohadujem ale až ve 20 týdnu se budem bavit už jistěji jak jsme psala já si myslím že to bude holka.Lilly,Viktorie,Žaneta muj syn chce Merry Jane ze spidermana :lol: a kluk Alex nebo Šimon ale to jsou jen moje jména nevím co má R vybráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
7.1.09 13:46

HOlky nedovedu si představit že by se stalo něco mému hafanovi je to sice poulička(srnka s něčím)ale je daleko chytřejší než ostatní vyšlechtilci.
Nám se stalo v září že ju někdo nechal před barákem asi paní co knám chodí mi pomáhat s babičkou nevědomě.
A nějakej hajzlík nám Teu ovdezl do Olomouce a vyhodil ju u zenitu to je přibližně přes celou ol.tam ju našli nějací dobrordeční lidé a odvezli ji do utulku.
Nikoho nenapadlo že by tam byla ale ségra se zvala a jela se tam kouknout a byla tam to bylo radosti :D
Chutě- tak já jím všechno krom sladkýho ale taky mám spíš chutě na nezdravé a na čem ulítám je bramborová kaše a brokolice uvařená jen v páře to bych se užrala :oops:
Jména nevíme se dohadujem ale až ve 20 týdnu se budem bavit už jistěji jak jsme psala já si myslím že to bude holka.Lilly,Viktorie,Žaneta muj syn chce Merry Jane ze spidermana :lol: a kluk Alex nebo Šimon ale to jsou jen moje jména nevím co má R vybráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
7.1.09 14:58

Ahoj holky,

vy toho nakecáte, že vás nestíhám :-)

Tak chutě - jídlo, miluju dobrý jídlo, hlavně teplé, nejlepší by bylo od babičky, ale k tý jezdíme jednou za čas… já si tak dobré neudělám…

Mam pocit, že budeme mít holčičku, nevim proč prostě si to myslím… a i podle nějakého čínského kalendáře to vychází. Tím ale neříkám, že chci holčičku, je mi to jedno… hlavně, ať je a je zdravé.
Lentilko, taky si to nechci nechat říct…ale já to nevydržim, takže se příště určo zeptám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.1.09 14:59

Ahojky, tak jsem zkusila skener a napsalo mi to, že už je moc starej a že pro něj nevyšly ovladače pro windows vista a ať si prej koupim novej :lol: Jsem se musela smát, to je teda fakt dobrý chování k zákazníkovi :D Mně je skener na prd, měla jsem ho když jsem potřebovala ofotit něco do školy, teď leží ve skříni nepoužívanej asi tři roky, takže si novej fakt nekoupim. Ale pobavil mě ten přístup HP - máš na to si koupit nový windows, tak máš i na novej skener asi. Bože. Tak až v kanclu někdy.

Jinak mě dneska od rána zase bolí hlava. Doktorka mi včera říkala, že si prej můžu na hlavu brát normálně obyčejnej Paralen, že mimískovi nemůže ublížit. Ale jako když mě ta hlava bolí ob den, tak si nemyslim, že by bylo optimální si ho brát pokaždý. Takže to asi opět zkusím vydžet s mokrým hadrem.

Ještě k těm chutím - já už mám snad 14 dnů porád hroznou chuť na svíčkovou :lol: Vařit sama jsem jí teda nikdy nezkusila, ty omáčky mi moc nejdou, hlavně guláš se mi nikdy nepoved, jak bych chtěla. Tak si pořád říkám, že si ji musím dát někde venku. Ale tady u nás v okolí je to samá pizzerie nebo fastfood, anebo zahulená knajpa plná ožralů, kde si zase vařej všecko, ale člověk aby se tam udusil než mu donesou jídlo. Achjo. A já bych si jí fakt tak dala :lol:

Těch pejsků je mi opravdu líto. Já jsem až hysterická, co se zvířat týče, je to fakt hrozný se mnou. Jedna naše kočička umřela asi před šesti lety na selhání ledvin, byl to neskutečnej mazel. Doteď jsem schopná se rozbrečet když vidím její fotku nebo si na ní vzpomenu. No a byla jsem schopná brečet, i když jsme dali naše kočky kastrovat. Jak se probíraly z narkozy a byly úplně mimo, tak to pro mě byl fakt strašnej pohled a taky jsem řvala. Jsem tu vlastně psala k těm těhotenskejm a jinejm emocím, že to dycky děsně dusím v sobě, ale vlastně když si tak uvědomím, tak pro zvířata to asi nějak neplatí, protože to ze mě byl už Martin na nervy, že jsem fakt hysterka a že těm kočkám nic není, tak ať se uklidním. Ale já byla fakt hotová, jsem fakt trochu magor no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
7.1.09 15:16

Kaji, tě trochu pozlobim, já dneska svíčkovou měla v práci k obědu :-) ale taky to nebylo uplně ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 15:38

Kajisku taky tě pozlobím já měla taky hroznou chut tak mi ju mamka udělala ale plnej hrnec tak jsme ji jedla 3 dny byla výborná s brusinkama citronem šlehačkou no jsme si s mimiskem dávaly,
Jo a já po vyspání dostala hroznou chut na magnuma mandlovej a to já moc sladky nemusm no holt se chutě mění

pisoja

• Citovat
  • Upravit
10091
7.1.09 15:51

Ty jo holky, tak to velká závist :D Ale Pisoja má pravdu - maminka, to mě nenapadlo :lol: Jezdíme k našim obvykle každou neděli na oběd, tak bych si mohla nějak nenápadně poručit svíčkovou :lol: Mamka je celá natěšená na miminko a je přesvědčená, že to bude holka, dokonce mě oslovuje ahoj holky moje :D Tak jí asi zkusím poprosit, ona je na rozdíl odě mě výborná kuchařka. Já ty klasický český jídla moc nedávám, omáčky mi vycházej buď moc řídký, anebo při pokusu o zahuštění v tom potom stojí lžíce. Mám se ještě co učit. Ale tu svíčkovou bych radši jenom jedla a ne se jí učila :lol: Neměla jsem jí od svatby, strádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
7.1.09 16:16

me nejvic chutnala od bývale tchyne, tu uz si ale nikdy nedam :-( kazdy ji totiz dela jinak, a malo kdy mi fakt chutna, ze bych se po ni utloukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
7.1.09 16:41

Kajisku jak dlouho jsi vdaná psla jsi že ti je 21 že?Já se vdávala ve 20,5,na dnešní dobu brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.1.09 17:20

Vdávala jsem se 8.8.2008 :lol: Narozky mám v květnu, takže už mi bylo 22. Ale i tak je to na dnešní dobu brzo no. Ale zase Martinovi je 32, takže ten už se ženit chtěl. Brali jsme se po víc než třech letech, co jsme spolu. Já jsem spíš rodinnej typ, takže mi to takhle vyhovuje no. Ale ta iniciativa vyšla spíš z jeho strany, já se do svatby až tak nehnala. Ne že bych nechtěla nebo si nechávala nějak otevřený zadní vrátka, ale spíš je mi jedno, jestli jsem nebo nejsem vdaná, hlavně když to nějak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 17:50

jé tak jsem tady teď přečetla snad vše a napsala román ale bliklo mi v PC a houby,, tak znova

zvířátka - klinika Jaggy je snad nejlepší v zemi.. a páníčci pejsáčka určitě milují když šli tam stojí to tam šílené peníze. Jestli má šanci tam to zvládne.
mě umřela kočička těsně předtím než jsem otěhotněla.. jsem asi histerka ale mě to totálně zlomilo srdce a dodnes se s tím vyrovnávám. Ale nějak jsem si vzala do hlavy, že mi zařídila a poslala to miminko ona,, a to mi moc pomáhá.

pohlaví - já bych chtěla moc holčičku, dokonce i astroložka mi to předpověděla,, ale kdo ví. Kéž by to vyšlo. Vybrané jméno nemám mě se líbí Marie,,po babičce ale partner nesouhlasí, že je to dnes nemoderní a dítě by bylo chudák ve škole tak nevím. Nevíte kdy se dá už pohlaví poznat nejdřív ??

chutě - to vám všem závidím, já pořád bojuji s tím, že mě trápí nevolnosti. Jednou něco jíst můžu a podruhé je mi strašně zle. Ale mám světlé dny,, kdy se můžu normálně najíst, ale to pak jím jídla co bych normálně nejdedla. Párky z Ikea,, knedlo zelo vepřo a čím mastnější tím lepší… atd.. omáčky a knedlíky jsou dobrou volbou.. Jinak maso moc nemůžu.. Jen uheráček by mi jel to jo. a taky dnes jsem objevila jahody se šlehačkou.. mňam.

zatím jsem nepřibrala ani deko i když prsa mám, že mi je vše malé,
pořád jsem na neschopence a už se mi do práce ani nechce, dojíždím,, a představa že vstávám v půl pátý ráno a přijíždím v sedum večer,, je neúnosná. I tak jak jsem doma stačím tak uvařit a něco málo uklidit a jsem vyřízená

• Citovat
  • Upravit
7346
7.1.09 17:52

ten příspěvek byl můj omlouvám se ale nějak se mi povedlo hrát si na anonyma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
7.1.09 18:11

http://mimino.kvalitne.cz/

všimla jsem si, že všechny chceme holčičky,, zkuste výpočty na téhle stránce,,, a kdo už máte miminka zkuste to jestli to vyjde pravdivě,, docela jsem na to zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.1.09 18:15

Ahojte holky! Paráda, kolik jste toho napsaly. Já se včera vůbec nezvládla ozvat, moc se omlouvám. Byla jsem totiž na genetice a čekala jsem tam 3 hodiny! Takže jsem se domů dostala až v osm večer a s takovou migrenou, že jsem hned zalezla do postele s mokrým kapesníkem na čele.

Hlava mě bolí pořád i dnes. Je to dnes třetí den, co mě bolí v kuse. Už vážně nevím, co s tím. Ale pořád si říkám, že si nebudu brát Paralen, že to prostě musím nějak vydržet

My s manželem nechceme pohlaví miminka vědět a řekli jsem to i včera panu doktorovi na genetice, protože se nás ptal. Tak nevím, jestli už to jako věděl, což mi přijde brzo.

Jména - to bylo jednoduché - Honzík, Anežka.

S těmi pejsky mě to moc mrzí a držím pěstičky, ať to dopadne dobře.

Včera nám dal pan doktor fotku, měli jste vidět manžela. Měla jsem takový pocit, že bude zvonit na každý dům v ulici a všem to ukazovat. Byl tak strašně pyšnej :-)

Mohla bych mít prosbičku, myslím, že to bylo na Alika, ale třeba pomůže někdo jiný. Nemáte nějaké ty odkazy na stránečky, kde se věští to pohlaví dítěte? Chtěla bych to zkusit, protože vůbec nemám tušení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.1.09 18:24

Tak jsem se zeptala a mezitím jsem si odpověď našla sama :-)

Čínský kalendář
https://www.emimino.cz/pages/story/887

Kdyby někdo měl zájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest