červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
6.1.09 14:46

Kubo víš co mě pomáhá jablka ale nesmí to mít slupku jinak jsem jak balon jen odletět,a nebo jablečná štáva vyštavit jablíčka a loknout je to za 20 minut jsi jak znovuzrozená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
6.1.09 15:07

Ahoj holky, týýý brďo, tady je příspěvků 8O Nestihnu vás teďka všecky přečíst, tak se omlouvám, třeba se mi to podaří večer nebo zítra. Tak jsme byli s manželem na ultrazvuku. Naštěstí je to všecko v pořádku, tak jsem si konečně pořádně oddychla a říkám si, že když už mám za sebou tohle, tak by to už mělo být nějak všecko OK snad. Fotku sem snad hodím až bude trochu času, akorát teda prcek zlobil, že se nechtěl natočit z boku, ale pořád na nás koukal :lol: Takže ho dr. nemohla nejdřív vůbec změřit. Nakonec se jí to po dost dlouhý době povedlo, to projasnění vyšlo dobře, kůstka taky je, mimísek měří 66mm…Tak jsem fakt moc ráda, že to mám za sebou a vím, na čem jsem. Znova jdu cca za tři týdny na krev a pak koncem února do Gennetu na nějakej ten velkej UZ, tak už se mám zase na co těšit :wink:

Btw Haidule a Kubo - srazily jste se nakonec? Já jela ve finále ještě s Martinem na nákup a teďka pofrčim ještě do kanclu, takž nestíhám ani prd no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 15:23

Kaji tak to je supr ze je vsecko v poradku a tesim se na tu fotecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.09 15:26

Kaji gratuluji k úspěšné kontrole.. :-).. a teď už si určitě můžeš oddechnout a vše už bude určitě dobrý.. Pro mě to byl taky takový důležitý bod..
A ty jsi byla na tom utz v Gennetu?? A jestli ano, tak u koho??
Já tam totiž taky byla v pátek. A jak píšeš ty.. tak za tři týdny na krev a pak ke konci února na ten velký ultrazvuk. Do té doby miminko neuvidím. To jdu jenom teď v lednu ke svému gynekologovi do poradny a tam mi určitě dělat ultrazvuk nebude.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.1.09 15:27

Pisojo jojo,podzimní snažilky,to jsem já :lol: Pak jsme o dvě miminka přišli,no a tím jsem nějak změnila diskuzi z podz.snažilek na život po potratu :cry: Ale teď už to určitě vyjde,když je to do té třetice :wink: Jablíčka zkusim.díky za radu :wink:
Kajísku nakonec sraz nebyl,Haidu nemohla a tak jsem to vzala jen na otočku.Zítra si tam jedu ještě pro výsledky,ale až po obědě a to budu ráda,že se do tmy snad doplácám domu :roll: Zítra mi řekne,kdy na další krev,tak vám to hned nahlásím, a zkusíme to ještě jednou :wink: A gratuluji k utz :srdce: Ani nevíš,jak už by jsem to chtěla mít zdárně za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.1.09 15:37

Káji gratuluju,
Obrázku naprosto tě chápu, já taky vstávám tak kolem 10, ale i tak já byla poslední rok a půl zvyklá strávit 6 dní ze 7 v práci a teď tohle. Nejhorší je, že se mi ani do ničeho nechce, pač se cítím hned unavená. No ale snad bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
6.1.09 16:29

Kubo, taky mam tento problem… zrovna od včerejška mam až křeče v podbřišku…přitom jsem celkem dost pila a nejedla nic co by vyloženě stavilo… dneska už mam v sobě skoro 2 litry tekutin, 2 sklenky s vlákninou, jogurt a před chvílí jsem si dala oloupané jablko a pořád nic…doufam, že ty bolesti odhaduji správně na zácpu a miminko je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.1.09 16:39

Loan no mě dokonce Dr. vlákninu moc nedoporučovala,že nadýmá.Ale koupila jsem si nějaký sirup a ten by měl pomáhat.Tak na něj jdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
6.1.09 16:49

Holky koukám, že moc pozitivní nálady tu nebylo… taky bych přispěla se svojí troškou do mlýna, máme komplikované vztahy s otcem, neřešila bych to, akorát přes svátky byla taková melancholická nálada, tak i na slzičky došlo… V tomhle těhu stavu je to aspoň u mě hned…

zácpa naštěstí moc netrpím - ťuk ťuk, ale v předchozím těhu mi pomáhalo celozrnné pečivo.
přírůstek tak já mám od června mínus 10kg, od začátku těhu mínus 3kg. Pořád mi je dost špatně, ale já to zase naberu a i kdyby ne, rozhodně nejsem hubeňourek, takže nevadí…
bolesti břicha taky mám, jako Kubi, podobné MS. Myslím, že to je normální…

koukám, že většina z vás už má za sebou genetický utz, já jdu v pondělí a hrozně moc se těším!!!

holky nové, kdo chcete přidat do tabulky, tak se ozvěte… tabulka je myslím na předpředchozí straně… vy kdo jste mi písly, máte opraveno nebo doplněno ;-)

v květňátkách holky už snad po tom utz v 12tt věděly, co čekají, tý jo to se někdo má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 17:25

Lentilko , kofala mi chutná jen ta citrusová, ale stejně je tam ten kofein. Mě nepomohla ani „výmluva“, že mi pomáhá na žaludek, takže jsem musela zvolit jinou taktiku. :D Jinak s těma prodlužovačkama, nezávidím, já tu mám zas přes celej pokoj nataženej kabel od stolu ke křeslu k noťáku a Michal furt nadává, že se o to jednou oba zabijeme :D

Haidu , dneska jsem zrovna jela na nehty. Mám pocit, že mi teď nějak rychleji rostou (i vlasy), takže to mám pak strašně dlouhý a vadí mi to při psaní na noťasu. Ale viděla jsem paní, ta měla ty tipy snad nezkracovaný vůbec, takže nehty dlouhý jak tejden před vejplatou…já bych si nevytřela ani pozadí. A teď si vem, že by třeba dělala knedlíky - to musí mít víc knedlíků za nehtama než v hrnci. Budeš si je před porodem sundávat? Některý doktoři a sestry na to prej nadávaj…

Obrázku , my bydlíme s Michalvými rodiči v domečku. Ten je sice Michalův, ale stále tu mají hlavní slovo jeho rodiče. Máme dvě místnosti nahoře a zatím nám to stačí, ale jeho máma z toho, že tu bude o jednoho víc dělá neuvěřitelný cavyky. Fakt je, že po nás nechtějí nic za elektřinu atd., ale někdy si říkám, že bych to radši platila a měla klid. Michalově mámě se člověk zavděčí a mě to akorát ničí. Kdybych tohle věděla napočátku, tak bych si to asi rozmyslela. Já třeba nemůžu mít v koupelně přebalovací pultík, protože tam tchýně musí mít dvě pračky!!! a tak tam není pro mimi už místo!

Soni , copak? Jestli o tom nechceš mluvit, tak neva, ale jestli ti to pomůže…

Břicho… tak to mě bolí, teda spíš pobolívá. Hlavně kvůli zácpě a nadýmání…

Kolik bylo u Vás? U nás mínus 13 stupňů, silnice namrzlý, neuklizený jak na konci světa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
6.1.09 18:18

Ahojky holky, nějak nestíhám dočítat, už se snažím od pondělí jim to oznámit v práci a nějak se toho bojím, zatím jste psaly jak na to šéfové reagovaly dobře, já jsem hroznej posera ase, snad zítra. Nejradši bych šla na rizikové, v práci mě to nebaví, doma bylo fajn přes ty svátky.
Udělaly jste mi tu chutě s tou colou, dala jsem si kofolu :oops: , večer a navečer mívám vždy hroznou žízeň, nevím čím to může být, snad ne cukrovka nebo co.
Dneska se mi zdálo jak budeme mít kluka, přitom na začátku těhu jsem měla tušení na holčičku, ale jsem hrozně zvědavá, snad už to bude brzo vidět.
Mrzí mě, jaké máte některé starosti s chlapama, u nás je taky občas malá krizička, ale to je asi všude.
Jinak u nás ráno -11 a líp bylo v posteli teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 19:19

Verčo seber sílu a řekni jim to ono taky záleží jestli máš těžkou práci jestli ano tak bych jim to řekla hned neboj oni to vezmou určitě dobře.
Na začátku těhu jsi měla tušení na holčičku a ted se ti to změnilo?
Já mám taky tušení u prvního mě to vyšlo tak doufám že i u druhýho mi to vyjde.jen mě zblbla švagrová ta si myslí že budu mít kluka
Máte taky některá z vás tušení co to bude za pohlaví
Já si myslím že holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 19:28

Zuzko četla jsme že ještě máte stromeček nic si z toho nedělej my taky a asi ho nechám do konce měsíce at si ho užijeme pokud bude opadavat dřív tak ho vyhodime jinak mi je aji škoda stal 500 a za takovou krátkou chvilku ho vihodit to mi je škoda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
6.1.09 19:48

Pisojo , já mám neodbytný pocit, že je to holka, ani se po modrých věcech nedívám… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
6.1.09 19:50

hezký večer, holky :wink:
jsem tu jen skok, zase jste toho nabrebentily :wink:
dnes jsem mamce poslala email s fotkou prcka a jen připsala TP 7.7.2009 :wink: mamka mi pak celý den volala, ale dopoledne mě vytočila, tak jsem jí nebrala telefon…nakonec jsem dostala email, že gratuluje, akorát prý není poznat pohlaví :D chtěla by vnučku, páč ode mě má dva kluky a od bráchy jednoho, no a její sestra už má dvě vnučky, tak čekám, že máti je schopná tu holku vyvekslovat v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí