Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzi - přesně to jsem si taky říkala, sotva vyrostlo , tak mi ho vzal ten maličký rošták
a nezbylo po něm vůbec nic
což na jednu stranu zase bylo dobrý, že mi nezbylo vytahané bříško ![]()
Naštěstí mu nic nebylo byl to 7,5 měsíc normální, 8 asi lunární lunární, 33tt, tak to bylo dobré, zdraví je jako rybka, občas rýma ale do dnes jsme neměli jenou jedinkrát ještě ani antibiotika ! což u dnesšních dětí beru opravdu jako úspěch
Katko , tak to měl štěstíčko, to bude asi pořádnej chlapík! Ale tak zas na druhou stranu aspoň ses s tím pupíkem netrápila atd. tak snad to druhý vydrží o pár týdnů déle ![]()
ahoj těhulinky
dřív jsem se sem nedostala, tak teď sem dám fotečku mimča a jdu vás dočíst
jinak jsme v pořádku a máme 7,34 cm od hlavičky k prdelce ![]()
http://sweb.cz/…/image01.jpg
Zuzi to je den po porodu moje nedonošená prdelka ![]()
http://emimino.cz/…pim3123x.jpg
Soni to je dobre, ze jste v poradku, mas krasnou fotecku mimiska! uz se moc tesim na pondeli 12.1, kdy doufam take budem v poradku a take ji vyfasneme ![]()
H.soni to je nááááádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluji ![]()
Káťo teo vůbec neni poznat,že je nedonošený! Ani na té první fotce
Je to fešák ![]()
kubí díky moc za pochvalu fešáka, taky je to pěkný raubíř ![]()
sice jsme neměli porodní délku změřenou (byl koncem pánevním) ale cca měl 47cm, takže maličký nebyl, spíš takový stáhlý králíček
no kdyby šel až v termínu , tak by to asi malý mimi nebylo ![]()
Konečně jsem z práce doma …
holky, dnes mě tak bolí hlava…netrpíte na to někdo?
Moc chválím všechny fotečky dětiček, i těch v bříšku i těch venku
nádhera.
Co se týče nevolností, tak asi mě ukamenujete, ale mě nebylo špatně ani jednou
naopak mě postihuje neutuchající chuť k jídlu
jediné čím jsem opravdu trpěla byla hrozná únava…Chodívala jsem spávat už v osm večer a pokud jsem nejela do práce, tak jsem šla spát i po obědě. Teď se mi zdá, že už je to trošku lepší. Ale každý den ráno okolo páté jsem taky vzhůru. V pracovní dny to neva, stejně tak vstávám do práce ![]()
Děvčata, tak jsem to dnes v práci řekla
šéfovi. A představte si, že mi samou radostí vlepil pusu. To jsem tedy nečekala. Zvláště teď, když u nás chtějí tolik propouštět
a už i vymyslel za mě náhradu a mám si odpočinout a pokud to bude nutné, tak prý můžu dělat z domu
takže super
Kdy to plánujete v práci říkat Vy?
Wape tak to je super, že to šéf vzal takhle to se hned tak nevidí ![]()
jina kpři 1.tehu mi taky nebylo ani prd, az mi to bylo blbý, kamarádka blila jak o život a já se nehorázně cpala..
vítám tu mezi námi wape , určitě se taky těšíš na mimčo jako všechny těhulky tady ![]()
kubo taky držím pěstičky na páteční kontrole, mě se to čekání taky zdálo nekonečný ![]()
boruwecko to tě teda obdivuju, že se mažeš poctivě, já si to slibuju každý večer a zatím mi jen přítel každý večer maže nohy, u kluků mi praskaly paty až do krve a hluboko, tak preventivně ![]()
Jitko taky plánujete návštěvu BVV? My rozhodně, myslím, že kdyby tam měli náš vyhlídnutý kočárek, mohl by být za lepší cenu ![]()
lentilko se spaním jsem na tom taky na štíru, večer se mi nechce spát, kolem půlnoci usnu, ve dvě na WC, pak dvě hodiny koukat do stropu, no hrůza ![]()
Ivko to je super, že to v práci vzali dobře, teda aspoň zatím šéf, hned je lepší nálada ![]()
ajiku , tak sis hezky odpočinula, co? a jak dlouho ještě budeš chodit do práce?
ZuzkoM neboj, za chvilku ti naskočí bříško, ani nebudeš vědět, jak ![]()
obrazek tak to jste měli na horách pohodičku, teeda, no super ![]()
katko to bylo krásný mimčo, vůbec mi nepřijde, že by se vyklubal dřív a teď je z něho pořádnej chlap ![]()
moc všem holkám děkuju mimochodem doktor mi ukázal pár obrázků a jeden byl barevný, doktor říkal, že bude hezčí v tom 20tt, teď je prý takovej Fantomas ![]()
Kubo pracovala jsem v blázinci, byli tam postižený děti mentálně, ale já byla u dětí spíše s výchovnejma problémama. U nás v práci za ten měsíc co tam nejsem otěhotněly další dvě kolegyně, asi nějaká epidemie či co:)
Akorát jak mi slibovali automatický prodloužení smlouvy, tak mi jí samozřejmně neprodlouží, takže za mě až do doby než začnu pobírat mateřskou budou platit nemocenskou a pak dostanu mateřskou ze sociálky. No a po třech letech budu nezaměstnaná, ale prej když si podám potom žádost, tak mě třeba i přednostně vezmou. No jo prostě blázinec není to poprvý co mi něco slíbili a nesplnili to. Ale co halvně že mám krevetku a že jsem viděla ty svoje hady v práci.
No jo takhle to nevypadá, spíš by to chtělo asi fotečku jak ho mám na ruce
ale zase tak maličky nebyl , jeto přeci chlap ![]()
Když za mnou přijela mamka do porodnice, tak tam ta druhá mamina měla 3,5kg holčičku a mamka jéje ta je maličkatá, takový mrnousek, a pak mi z JIpky donesli Domču a od té doby říkala mamka , jak je ta holčička obrovská ![]()
No jo novopečená babička, pyšná na to, že je bábou, a je na Domču šíleně hodná a hrozně si ho užívá, nedá na něj dopustit..taky je to první chlap po genereaci holek, my jsm tři sestry a pak samí sestřenky, chlap nikde ![]()