červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
908
6.1.09 13:59

Ahoj holky,tak jsem tu z výletu :lol: Omlouvám se,že jsem vás jen tak prolítla,ale musím udělat něco k obědu manželovi na zítřek,protože jedu zase do Prahy pro výsledky.
Haidu ty chlapy jsou fakt někdy na palici! :evil: My máme teď zase pro změnu období klidu,tak uvidím,jak dlouho to vydrží :wink:
H.soni utz mám až v pátek,dneska to byla jen krvička :wink: ,která se u mě musí hlídat kvůli injekcim.Ale včera mi řekl Honza že se na ten pátek už moc těší :srdce: Tak ti mě to tak potěšilo :lol:
Lentilko my jsme děti z Opařan vozili na koních,ale uže je to pár let.
Vybavička já fakt ještě holky počkám,zatím fakt nikam nechvátám :wink:
Bolest břicha -holky chtěla jsem se zeptat,jestli vás taky pobolívá břicho? Mě teda jen semo tamo,ale občas trochu jo.Je to normální? Už to není takové to píchání,ale spíš jak při ms.
Tak a já jdu něco ukuchtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:07

Ahoj holky jak koukám tak některé to nemáte ružové.
Haidu,já měla něco podobného z manžou když jsme čekala Toma bylo mi 21 Ruda(,manža o 5 let starší)neměl zajem o to že jsem těhu to byla krize když se Tomik narodil tak do taky asi těch8měsícu neměl zájem že něví jak na to.Ale ted je to uplnej opak už jsme spolu 6let a je to uplnej opak ale taky to trvalo do toho hezkého co ted prožíváme dost dlouho,Ted se na mimčo těší sem tam mě pohladí za bříško ale co mě nejvíc dostává když ke mě přijde Tomik a dává miminku pusinky,Tomča si myslí že to bude holka já teda taky ale jinak mi říkají všichni kluka,Já bych chtěla tak moc holčičku.

¨Já byla včera na gyndě pro průkazku a zjistila jsem že jsem přibrala 2 kila,jsem v šoku.S Tomem jsem přibírala až od 5 měs.se asi brzo neunesu :cry: ,
Holky kolik jste přibraly vy?
Jo nejde mi dát metřík jsem 13+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:10

Kubo mě přiško taky pobolívává ale zjistila jsme že to mám ze zácpy když jdu pak na velkou tak hned je to lepší

HOlky víte už termíny porodu já teda zatím první dle poslední menz. na 12 července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
6.1.09 14:11

obrazku my jsme spolu 5 let a 3.5 roku jsme svoji,pricemz od zasnoubeni se zacal strasne menit,veskera romantika vyprchala,zacal lenivet,prikazovat mi apod.....pak jsem mesic pre svatbou potratila porpve,to jsem chtela svatbu odlozit nebo zrusit a manzel rekl ze se nic odkladat nebude…a tak jsem se vdala no.....
Muj manzel je moc fajn clovek,zabavny,spolehlivy,bajecny…ale bohuzel jen jako clovek,v partnerstvi tohle vsechno ztaci,tam je sobecky,liny,nespolehlivy…ja nevim proc…asi tim ze je blizenec tak fakt rozdvojena osobnost?…Vse jen kdyz chce on…Tehu veci jsem si objednala bez jeho vedomi,ani nema smysl se s nim o tom bavit,na geneticky UTZ (pujdu bohuzel az ve 20tt) pujdu bez jeh vedomi,protoze pry naco tam chodit,proc by miminko nemelo byt zdarve??…treba proto ze to dnesni veda umoznuje abychom vedeli ze je v poradku.I zcela zdravym lidem se muze narodit nemocne miminko…Proste tehotenstvi neni nemoc tak nic specialniho zvlastniho netreba natoz obleceni.....
boruwecko kazdy ma sve ruzne problemy a hlavne kazdy je zvlada jinak.Ja driv byla strasne silna a prubojna osobnost plna elanu a beraniho ohne,ale manzel me proste zmenil :roll:
pisojo tak u nas je to spis naopak…driv i semnou sel na UTZ,porat lehal na bricho,porat se tesil atd.....pokojicek sam udelal.A ted?..NIC. Na metrik si udelej mezi nimi mezeru..jínak me Tomasek taky moc rozesmiva kdyz me hladi brisko ze :mimi a nosi me ze supliku co mam schovane miminkovske dupacky,i jednou na navsteve sebral panenku a oblikal ji plenku a ze nema ponozky a cepicku..... :D tak si myslim ze to snad pujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.09 14:11

Pisoja..no tak ja jsem dnes taky 13+2tt a do teď už jsem přibrala 3kg :-(.. A vůbec nevím, jak. Jím pořád stejně a hlavně se snažím jíst zdravě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.1.09 14:17

Obrazku já už jsem byla od tý doby co jsem těhu na gyn. 3× a teď ve čtvrtek jdu počtvrtý, doktor říkal, že si mě bude zvát častěji, protože mi při prvním otz našel defekt na děloze, respektive přepážku v děloze, takže tam má mimísek míň místa.
Pisojo já jsem v první poradně nevěděla kolik přesně jsem vážila před těhu, tak jsem řekla 55 kilo a když jsem hupla na váhu, tak se tam ukázalo 54 a předevčírem jsem se vážila a mám 53, takže zatím spíš hubnu, než abych přibírala.
Jinak dneska jsou asi nějaký erupce na slunci, protože mi vojta vynadal, že akorát furt polehávám a nic nedělám a akorát fňukám a pořádně nevím proč. A že když se nudím, tak že mám jít za nějakou kamarádkou, to že mám nejbližší v budějovicích a druhou v jihlavě, na to nějak zapomněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
6.1.09 14:27

No holky já už mám za sebou KO hodně…ale u mě je to as jiné, zaprvé jsem byla na umělém, pak ty problémy a teď dvojčata. Jinak jsem 13+2, břicho už mám jak balon a přibrala jsem necelá 2 kila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:27

ivko to jsme spolu stejnak,jsem zvědavá kdy budem cítit pohyby já u Toma je cítila hodně brzo.

Já jsme ěmla na silvestra takovou menší brečící,byly jsme na tom Slovensku manža je slovák a byly jsme u jeho ségry kde byly i ostatní 2 ségry a brácha s a kupa dětí a mě se chtělo hrozně brečet tak jsem zlykala jak osel a nedalo se to utišit pak to přešlo a bylo mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:31

Ajiku ty máš právo mít bříško vždyt tam máš dvě mimiska,jaký to je mít dvě nedopedu si to představit kamarádka taky čeká dvě a ta nechce vědět pohlaví doma už má 5 letýho kluka a říkala že jak se dozvěděla že tam jsou dvě že brečela jak hrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
6.1.09 14:36

Pisojo já teda taky trpím na zácpu a teď když jsem byla naposledy,tak jsem mylsela,že asi porodim :oops: Nepomáhají ani vycházky,ani hodně pít,ani švestky :cry: Jako co já by jsem snad dala za průjem :lol: Neznám já tě už z nějaké diskuze tady na miminu?
Chlapy - no tem můj teda zatím taky nejeví zájem o těhu.Nějak nám to taky ochladlo.My jsme spolu teda 12 let,ale to si myslím,že nemění nic na tom,aby byl ten chlap stále pozornější a občas taky ukázal,že mě má rád.No ale asi moc koukám na TV :roll:
Váha - já si teda teď stoupla na váhu poprvé od těhu a koukám na to jako puk 8O 3 kg jsou nahoře :roll: A teď to půjde jen nahoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
6.1.09 14:37

Tak u nás to byl šok…kor když tam původně byli 3. Jinak kromě rychleji rostoucího břicha asi zatím žádný rozdíl není. Akorát na UTZ je to vždycky sranda donutit je aby se otočili tak nějak aby bylo vidět vše a oba na jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:41

Asi jo mě se zdá že jsi chodila na podzimní snažilky 07 miminka 08 já tam taky chodila,to jsme se snažili jenže pak mi onemocněl Tom a nebylo chutě protože jsme často byly v nemocnici no a pak se z toho pomalu aji dostal tak jsme začaly jenže to už jsme tam nechodila a když jsme se snažily tak to nešlo a najednou bum dvakrát si nedal pozor a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.1.09 14:41

Kubo já občas taky mám pocit, jako bych to „měla dostat“, takový ale zlehka, trvá to třeba půlden, a jak to je často - moc ne, třeba 1× za týden. Vezmu si jednu tabletku magnézka a jsem spíš v klidu, na gauči u tv nebo si čtu. Myslím, že to bude tím, jak roste děloha a natahují se děložní vazy.
nic horšího si nepřipouštím. je pravda, že horší to je, když mám průjem, ale ten se u mě pozvolna spíš mění v zácpu :oops:

Lentil já jsem doma taky, jsem na tom pracáku, do práce se nehrnu, s pohovorama jsem skončila na začátku prosince, kdy jsem zakrvácela.
Venku je mráz, tak ani nevystrčím nos, vstávám mezi 9-10h, pozvolna si udělám snídani, zapnu pc, pak si vzpomenu umýt nádobí, zlehka poklidit, prádlo na žehlení se mi tu kupí a nahoře se mi suší nový a jsem táák líná a unavená :roll: :oops: až hrůza, nepoznávám se.
Moc nevařím, protože se mi z toho dělá blivno, i když už je to lepší a dneska se překonávám a rozmrazuju makrely, že udělám rybí sekanou s bramborovo-hrachovou kaší. a teď peču perník (od Vitany).

NAŠTĚSTÍ Milan mi nic nevyčítá, ani když není uklizeno, ani když vidí hromadu nevyžehlenýho prádla, a když má hlad a není co, jde nahoru k mamince.
Vím od jeho kamarádů, že po dítěti touží už strašně dlouho, chodil s jednou holkou 3 roky, která po roce snažení se o mimi mu dala kopačky, nějak to neklapalo, a 3 roky se z toho dostával, než jsme se potkali…
Takže NAŠTĚSTÍ má starost, jak se cítím, když mu řeknu, že mě někde něco píchlo, tak hned ať si jdu lehnout, teď se mi furt motá šiška, tak se taky stará.
No nicméně všeho s mírou, dokonalý to není, jak už jsem se zmínila předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
6.1.09 14:43

Já jak jsme byla na tom sreeningu tak se to otočit taky nechtělo tak mě dr burcoval do břicha až jsem hleděla jak moc ale bylo to super no vidět tam dvě nebo tři tak mě asi rovnou budou křísit.Já bych hctěla 3 až tak za 10 let to mi bude 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
6.1.09 14:46
ajik píše:
No holky já už mám za sebou KO hodně…ale u mě je to as jiné, zaprvé jsem byla na umělém, pak ty problémy a teď dvojčata. Jinak jsem 13+2, břicho už mám jak balon a přibrala jsem necelá 2 kila

Ajiku nevím jstli už máš vybráno ale 20.ledna v Brně je výstava kočárků pro dvojčata a sourozence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí