červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
4.1.09 19:20

Pisoja tak já jsem kousek od Brněnské…ale směrem do centra…jestli víš jak je Zenit, pak postavili Lidl a tak když od Lidlu jdeš směrem k parku, tak tam :-)

Plánuješ tedy i teď rodit v Olomouci nebo spíš Šternber? Asi ho máš teď blíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.1.09 19:31

Tak teď jsem zase nepochopila svýho chlapa, celej víkend kňučí, jak ho bolí v krku a včera večer se vydal na volejbal, ale to jsem ještě nějak zvládla, ale dneska hekal ještě víc a ani pusu mi dát nemůže, abych to od něj nechytla, ale na volejbal zase šel. Tak buď jsem nemocná a nebo ne a jdu sportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.09 19:33

Jo vím jakým směrem myslíš.Rodit budu určitě v Olomouci už jen proto můj gynekolog je přednosta genetiky a docházím k němu dom.A když jim řekenš že je to tvuj dr tak hned je to všechno jiné.Víš jak to myslím.Ale musím říct že lepšího dr jsme neměla,jsem naprosto spokojená.nepřihlášená pisoja

• Citovat
  • Upravit
7870
4.1.09 19:44

Kajiczek a neptala ses na kolik to cvičení na Lukách přijde? To je tam nahoře v tom betonovým centru? Nebo je to v té hale? Neušila jsem, že tam je i bazén 8O
Potřebovala bych se totiž trochu pohybovat, nebo budu jak bečka. a říká se že i k porodu je to super na fyzičku. A ta mi teda chybí.
Jinak já se klepu taky furt zimou, ještě k tomu mam nízký tlak, takže ruce a nohy mam jak led. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.1.09 20:19

červenec 2009

boruwecko - tak to mě tedy velmi zaujalo, jen muž mi už zas hlásí, že se nebude moct uvolnit z práce, protože je to celkem špátná doba :? , nehledě na to, že nevím, jak to udělat s malým kvůli hlídání, muž by se mohl z práce uvolnit nejdřív tak na 15hod. tak nevím, jestli tam budeš zítra volat, tak to prosím tě pozjištuj a pak dej vědět. Nevíš kolik to stojí? A další problém je, že se nebudu moct potápět, protože mi jinak poteče červená z nosu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.1.09 20:31

tak já chodím každý týden plavat s malou a masakr tahat jí půl hodiny v bazénu nic moc:-)
ted jsem přes vánoce nějak zlenivěla. 7 zase začínáme tak uvidím.
jinak kočárek mám s korbičkou a sháním autosedačku aby šla dát na podvozek bo teda když pojedu někam na nákup tak nepotáhnu podvozek, sedačku a ješčtě korbičku na tu chvilku to vydrží. Kočár co jsem měla na Kajdu dám k mamce a tam teda vozit kočár nebudu vůbec.
Kubo cvičit chci chodit taky ona přibírtá od 20tt tak se můžeme domluvit akorád já musím sehnat hlídání, ale prý si tam i někdo bral dítě ssebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
4.1.09 20:33

Alík - Ne, je to na Lukách, je to udělaný z bejvalý školky nebo jeslí :D Baby klub Juklík, maj tam hlavně plavání pro mimina. Tady je odkaz na to těhu cvičení. Přišlo mi to jako dobrá kombinace.
http://www.juklik.cz/…ni-tehotnych
Stojí to myslim 160Kč na hoďku, což bude asi bohužel normální cena, koukala jsem na všechny možný těhu cvičení po celý Praze a všecko kolem 150Kč. Jestli je u nás poblíž ještě nějaký jiný cvičení, bohužel nevím. Leda tam zajít a zeptat se, betonová hala nahoře asi nemá svůj web :lol:
Jinak ještě ten Juklík - musí se tam volat, nemaj online žádnej rozvrh hodin a mám pocit, že je potřeba zaplatit permanentku snad na tři měsíce, což je ale i jinde. Ale netuším, jak je to tam časově, to by se muselo zjistit. Zatím pořád váhám, jestli jo nebo ne, je to docela drahý a navíc ta zima hrozná :lol: Ale v budoucnu bych tam třeba chodila plavat s prckem. Ale to je ještě daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.1.09 20:39

Kájí já chodím s malou do Juklíku už od loňského září. Ceny sice vysoké ale je to super malé se to líbí ale tohle je poslední kurz který jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.1.09 20:52

Jituško stojí to tam 120,– za hodinu (což je teda docela dost). Ale je to jednou týdně… Ještě jsem zjistila na tom CENAPu, že tam mají slanou vodu, což se mi líbí víc a je to na Horní, někde v centru města. Takže blíž. Je tam potřeba potvrzení do těh. průkazky od doktora, že to můžeme absolvovat. http://www.cenap.cz/t-cviceni.php#… tady jsou informace, taky se mi to líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
4.1.09 21:22

Wave , přesně vím o čem mluvíš! Více než 9 let jsem závodně hrála florbal, což znamenalo min. dvakrát tejdně tvrdý tréninky, chodit běhat, soustředění, zápasy apod. A teď? Nemůžu nic, hrát mě nenechají, protože hrozí úraz (ani bych teda nehrála, ale…) takže chátrám :D naštěstí chodím trénovat holčičky, takže zůstavám blízko florbalu.

b]Kajiszku , na tu v tý Ikee jsme taky koukali, ale nakonec zvítězila kolíbka! Oba nás fakt nadchla. Navíc tu máme úplně novou postýlku od Domči od švagrový, takže až se prckovi nebude líbit se kolíbat, tak ho šoupneme do postýlky… :D

Holky, teda já vám povím, ten můj Míša je nějakej vyměněnej, hodnej, pozornej…vůbec nevím co ho dovedlo k té změně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.1.09 21:27

červenec 2009

boruwecka - jsem se o tom bavila s manželem, a asi to budu muset bohužel odpískat. Ono když jsem to počítala, tak budu muset dát malého na dvě hodiny na hlídání, což mě vyjde na skoro 200kč + 120 to plavání a to si bohužel nemůžu dovolit, nehledě na to, že se manžel nemůže uvolnit od 14hod z práce, sic by s ním vedoucí vyrazil dveře :lol: a další věc je, že malý mi zrovna v tu dobu do 15hod spí, což nepříchází v úvahu vůbec, protože v momentě, když se vzbudí, a nejsem tu já, nebo manžel, tak bude ječet do doby, než někdo přijde.A pak dostanem snad 16.1. klíče od bytu, a manžel bude s tchánem pracovat na rekonstrukci. Kdyby to bylo třeba na pozděj, tak bych šla, to by byl manžel doma, ale takhle je to moc na brzo :cry: .Takže jsem se domluvili na tom, že vzhledem k tomu, že nemám vůbec žádnou fyzičku, tak abych u toho porodu vydržela, tak si jdu objednat dvd pilates, koupim si ten balon, malý bude moc cvičit se mnou na jeho malém balonu, a o víkendu budem všichni chodit do bazénu plavat. Jinak to bohužel nevidím, nebo kdyby jsi třeba chtěla chodit jen na to cvičení. Jinak Větrník máme hned nad barákem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.1.09 22:09

Ahojky…v rychlosti jsem projela,zitra doctu odrobne a prohlidnu odkazy…

postylky Tak my mame zrovna jedn z tech drazsich postylek,rikal me manzel ze stala 8000? TZ toho povleceni s nebesama 3000,takze postylka solo 5000s matraci a vrze stejne!!! ,ale malej je na to zvyklej od alicka takze mu to nevadi, chce to aby se vase polovicky poradne podivaly na to jak je postylka stavena,u te nasi jsou z boku jen narazene takove blbostia na tom je polozena matrace ale ty blbosti jsou kovove.....
Jinak na postylky jako takove asi moc nekukejte jen jaky je pristup k miminku,zda odendavaci spricle nebo cely sundavaci bok apod…,nejdulezitejsi v tomto smeru je matrace!!!Pry udajne se doporucuje pro male deticky s kokosovou vrstvou tu my mame a zatim porat je v pohode,neprolezela nic a to malej casto v postylce pekne radi…

zdravotni mic mam doma tajky a v pslednich mesicich jsem za neho byl rada…casto jsem ho objimala a tim si kraaaaasne protahovala zada :lol:
cviceni je pekne drahe,ja chodim obcas a jinak cvicim doma,jen tak treba u televze se natahnu na zema zvedam nohy a tak a ono se to telo protahne :D jitko pilates opatrne!!At si neprotahujes i brisko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
5.1.09 06:29

Holky, jsem se chtěla zeptat, jak to máte se spaním? Já se každý ráno budím kolem 4-5 hodiny a koukám do tmy, než zase usnu a dneska už jsem neusla, takže jsem z postele od půl šestý a čumím na stupidní pořady na satelitu. Celkově mám tospaní docela lehký a trápí mě to, protože pak jsem utahaná už v 13h a musím si jít lehnout, jenže to pak zase nemůžu usnout. To už se jako moje tělo připravuje na to, že budu vstávat k miminu nebo jak? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
5.1.09 07:24

Ja se taky casto v noci prevaluju jako horkej brambor,ze nejakou dobu se nemuzu uvelebit a pak tedy nejak usnu,jsem zvedava na to az budu ve tretim trimestru :? Jesteze mame zvedai operky hlavy ze budu moct kvuli pupiku spat v pololeze,minule jsem si prat vypodkladala hlavu polstarema…A zda je to jako priprava?…To asi nikdo nepozna,ale muzeme to tak brat a myslim si ze to neni zas tak spatne,protoze si na to zvykneme a pak nas nocni vstavani na kojeni tolik nezaskoci :roll: .
Ale je pro me zajimave ze v porodnici me fungovani v noci nevadilo vubec,nebo ze plakala v noci spolubydlicim miminka,asi protoze mozek vi ze jsme v nemocnici a ne vklidu doma…nevim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.1.09 08:07

Ahojky holky, přeji pěkné ranko..
Taky je u vás tak bílo? U nás je z toho normálně kalamita. Tolik sněhu, už tu nebylo ani nepamatuju..
Holky, tak dnes nebo někdy v tento týden se to chystám oznámit v práci. Ale radši už dnes, abych to měla za sebou.. No ale řeknu vám, že jsem z toho strašně nervózní :-(.. Kdy se na to chystáte vy?? Já už mám asi nejvyšší čas, jinak už by to na mě i všichni poznali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí