Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzko je mi to moc lito.. !! Vím, jak se cítíš! Tak se holka drž a hlavně teď mysli na miminko..
Holky nějak se dnes necítím dobře..
.. asi na mě něco leze. Ach jo..
Dobré ránko, tak my jsme s manžel spolu skoro 9let a manželé jsme 1,5roku a bydlíme spolu 5let
. Jinak já chtěla svatbu, než se narodil Kubík, pak jsem otěhotněla a nějak při problémech na to nebyla nálada, ani chut a manžel se hlavně taky nechtěl předtím ženit, celkem mě to taky mrzelo, ale jak se narodil malý, tak svatba byla u nás skoro každodenní téma. Jinak svatbu jsme měli taky v září ![]()
Kubo - já jdu zítra tak na screenig a mám hrozný strach, že není něco v pořádku, včera to bylo ještě ok, ale v noci jsem už nespala. Zdálo se mi, že jsem začala krvácet
, ted mám nějaké nervy, že není vše tak jak by mělo být.Mám hroznou depku ![]()
Jituš tak tohle já měla před minulým utz.Dvě noci jsem nespala,zdály se mi strašný „kraviny“,všechno mi padalo,všechno mš točilo.No fakt depka jak má být.A vše bylo v pořádku.Teď se snažím tolik nenervovat,protože to stejně neovlivním a jen ubližuji mimču.Ale já teď machruju,ale počkej večer,to vám tu budu brečet
Jen se na to snaž nemyslet,určitě se tu zítra budeme rozpývat nad tím,jak ty naše miminka v bříškách jsou nádherná!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj těhule,zase píšu po delší odmlce.Nějak nebyl čas a před štědrým dnem nám uplně kleknul počítač tak až tento týden ho dali do kupy.U mě vše v poho.V pondělí jdu na krev a ultrazvuk tak se uvidí.Jo a lehce mě šimrá v podbřišku tak asi zachvíli začnou pohyby.Jsem druhorodička tak to bude dřív.
Jídlo-ujíždím na sýru almete a lučina +chleba+pažitka.Koláček nebo vánočka po ránu.A svíčková a hovězí to jsem měla i u dcery.
Váha-zatím ani deko ale mám slušný základ tak bych nemusela tolik přibrat.V prvním 9kg.
Pohlaví-tak podle grafu kluk a u prvního mi to ukázalo taky kluka a je to holka tak nevím.Podle čínského máme mít teď holku a první taky tak to vyšlo.Teď vám tady skusím dát Jonáše ten je taky dobrýhttp://lunarium.co.uk/jonas.php nevím jesli jsem to sem dala dobře.Je to aglicky a musíte zadat časové pásmo Amstrdam.Podle tohoto rozpisu jsem i otěhotněla.
tak jsem to vložila blbě tak se omlouvám když poradíte skusím znovu
Kuba - no jenže mě se i zdá, že v tom bříšku nic nemám, tak jak tady popisovala myslím, Obrázek, že se prostě necítila těhotně a miminko jí opravdu nežilo
. Vždycky jsem měla takový pocit „akvária“ v bříšku a ted nic, ale prsa mě bolí pořád a takové ty chutě nechutě nám pořád, tak aspon to mě trošku drží nad vodou ![]()
Malému jsme k Vánocům koupili nástěnou lampičku s měsíčkem a je velice krásná, miminku taky koupíme, se mrkněte, mají tam celkem pěkné věci ![]()
tak jsem zkusila ty výpočty, jak čínský tak ten druhý mi řekly holčičku, ale když jsem zkoušela čínský na kluky, tak mi to u Kuby i Lukina ukázalo holku, ale třeba je to každý rok jiný a nedá se to tak zpětně, co myslíte?
Killi - tak podle Jonáše jsem taky otěhotněla, jen to myslím nebyl ten přesný den, co jsem tam měla napsaný, a podle toho by nám měla vyjít holka, a co jsem zkoušela na emiminu, tak by to měl být kluk. Manžel řekl, že to bude stejně 50 na 50 a snad nic mezi tím, takže je to jedno, co mi kde vyšlo ![]()
Jitko no úplně přesně si mě teď popsala! Jsme na to múplně stejně.Ten pocit prázdnoty jsem měla před tím taky.Přestaly mě bolet i prsa a bylo to dobrý.Tak doufám,že to teď bude taky.URČI|TĚ,MUSÍ!!!!!!!!!!Ani teď nemám žádné „pocity“.O druhé mimi jsme přišli v 7tt a pišlo se na to až při normální KO na utz.Jinak jsem to prostě nepoznala.Tak proto mě to děsí.Ale tentokrát už tomu chci věřit,že se to povede a povede!!!!!!!!!!! A tím,že se teď budeme nervovat,tomu vůbec nepomůžeme.Tak klid!!!!!!!!!
Ahoj holky, tak jsem včera večer lehla s pěknou migrénou a bylo mi teda dost zle. No a dneska to asi koukám nebude taky žádná sláva, podle toho, jak je mi hned od rána. Na začátku těhu mi nic nebylo a teď, když už by mi mělo bejt dobře, tak mě skoro každej den bolí hlava. Achjo. Ale tak ono se to snad zase uklidní.
Jinak já vím, že jsme se třeba brali i celkem brzo, ale nějak mi to ani nepřijde. Známe se asi sedm let, z toho spolu jsme teďka necelý čtyři roky no. Ale bydlíme spolu teda skoro od začátku. No a Martin teda rozhodně není žádnej romantik, až bych řekla, že je úplnej opak romantika, ale ženit se chtěl. On třeba ani nechtěl dítě před svatbou, aby prej nemusel poslouchat řeči o tom, jak se ženit musel. Vzít si mě prostě chtěl a je to pro něj takový jako utvrzení toho vztahu. Já v tomhle nějak zá:,–(ová nejsem, nikdy bych ho do svatby netlačila, kdyby sám nechtěl, ale zase jsem ráda, že jsme se vzali.
Screening - holky, určitě to bude v pořádku. Já teda taky nemohla ani dospat, ale spíš jsem se hrozně těšila, než že bych se bála. Ale zase jsem měla šílenýho nerva před minulým UZ v 11.tt. Čekala jsem na něj měsíc a pořád mě něco hlodalo, že se něco děje a že to nebude v pořádku, kolikrát jsem dostala takovej strach, že jsem ani nespala. Dost to bylo daný taky těma bolestma břicha, pořád jsem lítala na wc koukat, jestli nekrvácím, jak mě trápily pořád ty divný křeče. Takže taky pěkný nervy. Ale nakonec všechno v pořádku. Teď už jsem celkově o dost klidnější, jen mě teda děsí, že mimíska zřejmě neuvidím na UZ skoro dva měsíce. To je šílená doba, se mi bude hrozně stejskat ![]()
Tak já se ted právě naprosto vyřvala manželovi do telefonu, ten mě hned zmrazil, at nešílím, že bych to určitě poznala kdyby se něco dělo… Nevím proč, ale toto těhu hrozně moc vnímám, už od samého začátku jsem věděla že jsem těhu, taky jsem poznala, na které straně to miminko je, a začínám cítit takové šimrání v bříšku, tak si říkám že už budu možná brzo cítit pohyby, a budu zas o něco klidnější, že budu vědět, že je mimi živé a v pořádku. Achjo.., ale tak snad to vyjde, musí, asi bych to nedala, kdyby se něco mělo pokazit, nic jdu ven s Kubíkem, nebo mi to tady sboří a at přijdu taky na jiné myšlenky ![]()
Holky žádné chmury, nebojte všechny jsme a budem v pořádku…prostě musíme ![]()
Screening je paráda…je fakt , že já neměla čas se bát…přišla jsem ke svému Dr. na konci 11týdne a on řekl, žemě nikam posílat nebude, že mi ten první udělá sám (je to primář…původně dělat prenatální diagnostiku)…a tak ve mě a pak i na břiše šmejdil s UTZ asi 15-20 minut, než jsme je oba pořádně prohlídli a poměřili…bylo to báječné.
Teď jdu 13.1. zas na UTZ a budem na 16 tt domlouvat triple testy + velký UTZ v Pronatalu…tak se těším…jak zas ti dva porostli…podle břicha bych řekla že asi dost ![]()
ahoj holky,
tak mam screening za sebou, vse v poradku, jen se prdolka nechtel moc ukazovat, takze fotecka nic moc, doktor mi i sondou „bouchal“ do briska, aby se prcek otocil ale nechtel byt rusen
projasneni sije je 2mm a je o 3 dnyt starsi, takze termin podle tohoto utz mam 7/7.
podle jonase to bude kluk, podle cinskyho holka…ja bych chtela spis holcicku, tak se pridavam do klubu, ale mam pocit ze je to kluk ![]()
a niceho se holky nebojte, zbytecne se trapite a stresujete prcky, ja jsme normalne nervak, a myslela jsem ze az budu tehule, ze budu nervni jeste vic a jsem kupodivu klidna a vubec se nestresuju, sama sobe se divim
![]()
nemam moc docteno, v praci nestiham, tak aspon vsechny zdravim ![]()
Káji, já to nemyslela nějak zle, to já jen, že všichni kolem mě se vdávaj po dvou třech letech a já nic.
Jinak jsem byla dneska na kontrole a prcek byl strašně vtipnej celej po mně. Nejdřív se vůbec nechtěl hejbat, tak říkám doktorovi, žeje po mně, že já normálně touhle dobou taky ještě chrním a pak se probudilo a dělalo stašnej ,,bordel", že ho doktro nemohl zabrat, tak mu říkám se nedivte, mě když někdo násilím probudí, tak jsem taky nevrlá:-)
Já to miminko miluju.
Holky já mám problém, na fotečce z utz mám napsáno že jsem v 11+4 a na průkazce mám napsáno dle utz 12+2. Jsem z toho volako zmatená