červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2354
12.1.09 10:47

marcelko Kubíka jsem porodila 26.6. a vím, že byla v noci bouřka a že mi pak tchýně dovezla jahody, mňam :wink: a Lukinek se narodil 15.4. a to zase krásně všechno kvetlo, bulila jsem jako malá :D jinak je zvláštní, že oba kluky jsem přenášela, Jakuba 14 dní a Lukina 7 dní, oba se narodili přesně v 12,45 hod, oba měli 54cm a oba měli 3850 g, no, kecám, Kuba měl jen 3800g :lol: a stejně Kuba byl kulaťoučkej a Lukinak zase jako pavouček, asi se mu to vrazilo jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
12.1.09 11:43

Ahoj holky,
nejak vas nestiham…a ani se mi nechce vsechno docitat, ptz me boli hlava..nastesti ne moc, to uz bych to tu asi zabalila a sla dom

ale zmerčila jsem neco o striptejzu :lol:

Uz si porizujete vecicky pro miminko? Mne uz kamaradky nabizeji po svych ditkach…ale ja to chtela kupovat az za 2 mesice… prijde mi to jeste brzo, ale abych si od nich mohla vybrat pekne veci, tak musim uz ted (teda jsme domluveni na pristi tyden)

Soni, tys mohla po porodu jahody? Jsem myslela, ze se nesmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.09 11:44

Aktuálně máme 4 potkany. Pana Sherlocka s penem Holmesem a Pana Arsena s panem Lupinem. U čtyř to skončí, protože minule jsme taky měli čtyři a navětší množství už tak nějak nemáme ruce a hlavně klec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.09 11:48

Jo a pro táboračky tuhle sobotu 17 je na základní škole bernarda bolzana burza s dětskými oblečky, kočárky, těhu oblečení a tak podobně. Tak abyste to věděly. Já tam asi s Vojtou zajdu třeba tam budou mít něco hezkýho na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.1.09 12:08

Zdravím při obědě.Tak ráno odběry byly rychlé takže jsem byla už v osum doma.Mimčo má všechno co má mít a kontrola až 2.2. to už by mohla poznat co to bude.Váhu mám pořád stejnou tak jsem i ráda jen at si drobek bere ode mě.To dlouhý čekání u doktora a na lačno vám vůbec nezávidím.Hnus.Chtěla bych začít chodit cvičit na balony pro těhule ale cvičí se v době kdy nemám vycházky.Takže blbý.Jdu si dát špagety tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.1.09 12:18

červenec 2009

lleennttiillkkaa - taky jsme jako dětska měli potkanky :lol: , jsou to velmi chytrá a inteligentní zvířátka, jmenovali se Paní Čipatá, albínka s rezavýma flekama a Paní Bliňatá (Bella) bílá s černýma flekama. A čipina se hrozně ráda koupávala :lol: . Teď přemýšlím, že bych si jedno pořídila pro malého :lol: ,ale nevím jestli mi to projde, manžel totiž křičí, že už žádné zvíře do baráku nechce, že mu stačí 2 psi :cry: . U dědy máme ještě zakrslého králíčka, který ale na nás není moc zvyklí, protože tam jezdíme tak jednou za měsíc v zimě, v létě je to už lepší.

h.sona - jsem dostala chut na jahody se šlehačkou, jak jsi ted vzpoměla :lol: a krásná kolébka, známí mají podobnou, tak jsem se nad ní rozplívala

Ted už nevím která to psala, že si taky objednávala tričko s nožička, myslím Kajiszek, tak hlásím že tričko mám od rána doma a je parádní 8) akorát v červené barvě :wink: . Jinak se mi podařilo dát taky nějakou fotku do galerie, zkusím tam pak dát ještě fotku z uz, ale tu budu muset vyfotit, tak doufám, že tam bude něco vidět 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
12.1.09 12:23

Ahoj holky,

h.sona - hezoučká fotka :wink: Jak jste tu mluvily o těch kolíbkách, už jsem taky rozhodnutá, že ji taky pořídíme. Máma ji na mě měla taky a říkala, že je to super věc.

striptýz - já bych klidně šla, ostatně já jsem vždycky pro každou špatnost :lol:

odběry - já byla zatím jen na jedněch, kde mi rozpíchala sestra dvě žíly, ale mohla jsem teda přijít najedená. A za 14 dnů cca jdu znova a prej můžu zase přijít najedená, doktorka mi to vždycky ještě zdůrazňuje. I když já mám spíš problém do sebe po ránu něco dostat, takže bych to zvládla i na lačno, stejně si dát tak max. jeden jogurt nebo jablko, víc toho k snídani fakt nezvládnu.

bolest hlavy - mě bolívala hlava před těhu opravdu výjimečně a teď je to fakt každou chvíli. Někde jsem zase našla, že když často bolí hlava, bude to kluk :lol: :lol: Každopádně jsem ráda, že už mám pár dní pokoj, ale určitě to zase přijde :?

Tak jdu prohlídnout tu fotogalerii a zkusím tam taky něco přidat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.1.09 13:06

lentilko -tak na potkany mám šílenou fobii.Jen ta představa mě děsí.Manžel by chtěl aji malá ale to bych asi nerozdejchala.Mišy ajiná havět mi nevadí ale tohle fakt ne.Jinak obdivuju že jich máte doma tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.09 13:29

Jitko manželovi vysvětli, že potkan je tak nenáročný zvíře, narozdíl od pejska a je pro dítě mnohem lepší než třeba křeček, protože křečci jsou dost agresivní. Potkani se nechaj ochočit a vymazlit a ani se jim člověk nemusí věnovat několik hodin denně. Existujou i speciální bezchlupů vhodný třeba pro alergiky. Nejlepší jsou u nás dětský návštěvy, protože si vždycky vezmou krabici s piškotama a mlskama a krmí je dokud nejdou domu a potkani žerou a žerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
12.1.09 13:49

Loan já tenkrát ty jahody snědla a malýmu nic nebylo, vůbec se neosypal, byl dobře stavěnej, nic ho nerozhodilo :wink:
Jitko asi si zajedeme do Hypernovy, měli tam jahůdky, mňam, taky mám chuť :wink:
Kajiszku já bych si kolíbku nepořizovala, ale když mi ji mamka připomněla, že leží ve sklepě, tak zase proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
12.1.09 17:12

mnam jahůdky děláte mi chutě :P v lednici máme jahodový kompot, tak jdu alespon do něj.

Jinak včera jsem si šla v půl 11 večer dělat volský vajíčka , Honzu málem kleplo, říká mi ty můj malej otesánku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.1.09 17:50

** Ahojky ** holky, tak už jsem dorazila z Gennetu domů, cestou jsem se ještě zaregistrovala v Motole, úplně bez problémů.
V autobuse ale třetina lidí kašlala a smrkala, tak z toho jsem neměla dobrý pocit, takový ten kuřácký tuberácký průduškový kašel někdo blízko za mnou… :evil: dám si teď jahody s pribiňáčkem a navrch kiwi s kapsličkou rybího oleje, podporuje prý imunitu… :wink:

V Gennetu byl se mnou i Milan, dopadlo to dobře, mimísek je dokonce o něco větší, než jsem čekala, ale tak tatínek má 2 metry, tak se ani nedivím :wink: CRL(od hlavičky k prdelce) má 63mm, což odpovídá 12+6 - podle PM by měl sice být 12+4, ale vždycky jsem ho brala podle prvního UZ - a to by měl být dnes teprve 11+6. Šíjové projasnění i průtoky ductus venosus jsou v pořádku, nosní kůstky má osifikované, takže to je v pořádku a riziko postižení společně s výsledky krve z toho 10tt + můj věk (30let) je 1:8 100… Na začátku února nás čeká ještě triple test a na jeho základě porada s genetičkou a event. 11.2. amniocentéza…

Mrňousek na nás pořád mával pravou ručičkou, (pěstička je i vidět na snímku)druhou měl pokrčenou u tělíčka, a kopal nožičkama, bylo to strašně krásný a jsem moc šťastná, že to dopadlo dobře.
Pohlaví nevíme, ale na tom nám vůbec nezáleží.
Milan byl prý překvapený, jak už byl hezky vidět, prý čekal něco podobného jako minule, (v 6+3 - „váleček se 4 kuličkama“) :D
Dali jsme si pak úžasný slavnostní oběd v parádní restauraci u Hradčanský, medailonky z panenky, já s bylinkovo-smetanovou omáčkou, Milan pepřovou, bylo to mňam mňam mňam… Ale já snědla jen 2/3, a to stěží, víc už se do mě prostě nevešlo. A ještě jsem od té 13h nevytrávila :roll: :wink:

Tak posílám obrázek mrňouska a pak už začnu pracovat na tom metříku :D Zatím papa :-)
 http://sweb.cz/j.obrazek/1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.1.09 17:51

Alíku tak na moje noční chození na jídlo už si Petr snad i zvyknul, je to tak často, že už to asi ani nevnímá :lol:
Dneska mi přišly knížky - konečně, jedna taková ta pěkná - těhotenství týden po týdnu, jsou tam fakt geniální fotky. A i hodně zajímavého textu, který jinde není.. A pak ještě těhotenský deníček. Moc to teda jako deníček není. Je to spíš průvodná knížka těhotenstvím, kde se dá týden po týdnu zapisovat spousta věcí. Až je mi líto tam něco vpisovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.09 17:59

Tak obrázku gratuluju ke kontrole.
Boru hele s tou knížkou si mi připomněla koukněte na tyhle stránky http://www.babyonline.cz docela mě zaujaly, je tam všechno hezky popsaný a namalovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.1.09 18:00

Tak obrázku gratuluju ke kontrole.
Boru hele s tou knížkou si mi připomněla koukněte na tyhle stránky http://www.babyonline.cz docela mě zaujaly, je tam všechno hezky popsaný a namalovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí