červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2354
14.1.09 08:13

ahoj holky :wink:
enia taky tě tu vítám, klidně se přidej a písni taky něco o sobě a rodince :wink:
katko vždyť sem už dávno patříš, proč bys nemohla dál? :D říkala jsem si, kdepak se touláš :wink:
všem těhulkám, co mají za sebou kontroly a screeningy, gratulace :srdce:
Haidu ten dezert dělá přítelova maminka a taky mi moc chutná :wink:
kajiszku a je ti to triko velký i přes prsa? já si chtěla objednat rovný, ne do A, u XL píšou 90 přes prsa a já už mám 100cm, tak jsem si říkala, že to hezky natáhnu, ale nechci pyžamo :roll:
tripple já budu vědět výsledky až 29.1. v poradně, ale vzhledem k mýmu věku nečekám nic závratnýho, ale ani neplaším :wink:
manža u porodu bývalej byl u obou a byl za to moc rád, stál mi u hlavy a držel mě za ruku, kdyby koukal doktorovi pod ruce, asi by to s ním seklo, ale fakt si to nemohl vynachválit a dokonce to všem doporučoval :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.1.09 08:18

kubo neboj, bude to v pohodě, uvidíš :wink: držíme i s miminkem palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.1.09 08:49

dobré ránko,
všem kdo jdete na kontrolu držíme pěsti a je vás několik ;-)
Enio vítej u nás… až se rozkoukáš, tak mrkni pod můj metřík, jsou tam webovky, abych tě mohla přidat, potřebuji údaje do dvou tabulek-termín máš podle metříku 3.7.?
Do té první tabulky jsem tě zapsala, na stránky to uložím, až mi to potvrdíš ;-)
Druhá tabulka to můžeš odkoukat tu od holek, týká se většinou pohlaví miminka,porodnice atd ;-)

No a pak je tam fotogalerie maminek a miminek, koukám, že máš pod metříkem odkazy tak já tam mrknu a přidám tě ;-)
Doufám, že se ti u nás bude líbit…

Alíku ten screening v prvním trimestru - někteří dr na něj neposílají. Tripple testy jsou testy v 16týdnu, které jsou hrazeny pojišťovnou. Pokud bys šla na oba, dr ti vypočítá kombinované riziko a měly by bát přesnější,ale myslím, že můžeme být rádyi za tripply oproti době před třeba 10lety, kdy nic takového nebylo. Neboj, určitě bude všechno v pořádku!

děkuji všem, kdo mi zaslali údaje, tabulka se plní ;-)
Fotky doplním přes den, tak klidně posílejte,odkazujte atd…
Haidule jj to taky dělám u nás se to jmenuje Jablkové tajemství a je to mňamka!!!
Kati82 jé moc se omlouvám..já jsem to teda popletla… tak už jsem Dominika upřesnila… mělajsem tam nejdřív Verunku,asi jsem už zblblá nebo co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
14.1.09 09:07

Haidule jo jo mňamka na druhou také dělám zrovna předevčírem jsem nakoupila piškoty a pudinky ale ještě jsem se k tomu nedostala.
Ted mi ještě volal kolega jestli bych mohla o víkendu do práce takže jdu v neděli na celý den. ach jo snad se nám žádná kravička neotelí abych jí nemusela dávat opasek, nějak se toho ted bojím aby mi třeba nevrazila do bříška a tak, jenže co se dá dělat.
Enii ahoj jak psali holky koukej se nám rozepsat. Jukla jsem že Lucince byl nedávno rok tak to budeš mít mimísky taky pěkně brzo po sobě co?
Soni ten můj stal vedle dr a kecal jí do toho takže taky sranda:-)
Kubo neměj strach vše bude o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
14.1.09 09:14

Ahoj holky,
kubi neboj všechno bude v pořádku :wink:
Jinak moje data do tabulky: můj tip-2 kluci, chtěli bychom -páreček, podle UTZ zatím nevím…snad příště.
Jména zatím psát nebudu…neboť u nás probíhá velký boj o jména…takže až se trošku shodnem dám vědět.. :lol: .Porodnice: FN Brno-Bohunice, otec u porodu…asi ne…budu rodit císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.1.09 09:27

pavli ještě si vzpomínám, jak bývalej byl naučenej masáže zad, ale jak na mě přišly stahy, jen jsem na něho zavrčela, že to nezabírá, tak mě jen držel za ruku :lol:
Zuzi je fakt, že když jsem čekala oba kluky, žádný tripply se nekonaly, jen krev, ale taky jsem tenkrát nebyla vystresovaná jako dnes :wink: někdy moc vědět, není úplně dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.1.09 09:56

Káťo , já jsem na ty jabka taky vysazená přes šťávy, džusy až po ty jabka…ta chuť mi dělá dobře na žaludek…

Kajisku , neboj se, ten můj se k místu, kde budu rodit bude přibližovat jako kočka, pěkně tiše, aby si nikdo moc nevšímal a ještě ho tam na poslední chvíli nešoupnul :D Nemá cenu ho nutit…

Kubo , já jdu dneska v jednu…držím palce…

Zuzi , jo jo rádi bychom maličkou slečnu…ale uvidíme ani chlapečkem nepohrneme :D

Enia , vítám Tě mezi námi…jestli se rozhodneš tohle dočítat a fakt to dočteš, měly bychom zvažovat nějakou cenu :D protože to bude fakt výkon!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.1.09 10:44

Od Haidule -„Koukam resite screeningy a veci na stranky…Me proste rekli,mate 1%rizika,strucne,jasne vystizne a ja rekla,ne diky,amniocentezu nebrat Cool dnesni doba nabizi hromadu vyhod a moznosti ale tim padem je i hodne diskutabilni a vy pak mate strachy,kdyby se zadna genatika nedelala meli byste o starost mene“

Haidule ty jsi takova razna holka, co? :wink: Uz jsem si toho parkrat vsimla… :wink: Myslim, ze mas takovy ten zdravy primy pristup, bud za nej rada, usetris si aspon spoustu nervu.
To my ostatni jsme asi holt trochu jine…

Ale abych mluvila za sebe - u prvniho miminka jsme meli taky 1% riziko - a bum, spadli jsme do toho 1% a zbyly jen oci pro plac. Tak se nediv, ze ted clovek prodebatuje spoustu stranek o vysledcich prvotrimestralniho screeningu a resi a resi… A ma strach. Kdyby se genetika nedelala, mozna bych se bala jeste vic, protoze bych nevedela, PROC to prvni miminko umrelo, kde byla chyba… Takhle vime, ze to byla uplne blba nahoda, nic dedicnyho, jsme oba po strance imunitni i geneticky zdravi a pro tohle tehotenstvi jsme nemeli zadne vyssi riziko, proste zase uplne stejny 1% jako kazda z nas…

Je pravda, že kdo ví míň je víc v pohodě, ale to prostě není moje povaha, nechat to kolem sebe jen tak plavat a nezajímat se… navíc když je člověk od fochu, tím to je horší. Zakázala jsem si myslet na všechny komplikace, které znám, se kterými jsem se na porodnici potkala, a že jich je… Je mi trochu líto, že nejsem mladší, že jsme se s tím „pravým“ tatínkem potkali až teď, když je mi 30, myslím, že tak aspoň 5 let míň by pro psychiku neškodilo ;-)

Enia take te tu vitam! :D :srdce:

Kuba, ZuziM drzim moc palecky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.1.09 10:51

Obrazku tak to mě mrzí, že sis něco takového musela prožít… to psychicky poznamená na celý život asi… a je logické, že máš o něco větší strach…
já kdybych řešila amnio, to je k zbláznění: jít a je tam to riziko potratu, nejít a porodit postižené dítě… je to sakra těžké… a 3 týdny čekat na výsledky…
ale dost už chmur, za chvilku bude tohle období za námi a budeme se radovat z utz ve 20tt a gratulovat si k potvrzeným holčičkám a klukům ;-)

Pavluš tak jsem si představila Mácu jak do toho kecá dr a ty tam rodíš no to musel být zážitek, co… Kája do ničeho nekecal, vedle mě stála PA tak stál za doktorem a všechno to viděl a byl bledý až zelený…

jé tady zase sněží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.1.09 11:09

ZuziSinova ten kolotoč na snažilkách je naprosto nádhernej, co je to za značku? myslíš, že by se dal sehnat?
ZuziM tobě samozřejmě taky moc držíme s mimískem palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.1.09 12:00

Soni to je od First Years Magický kolotoč… je to sice pálka za kolotoč, ale je fakt krásný… to stínítko je látkové a promítají se na něm hvězdičky a měsíc. Má to dálkové ovládaní, a žere to šíleně baterky na ten noční svítící režim,ale já už Terce pouštím většinou jen denní - hraje, ale nesvítí.Má dvě úrovně hlasitosti… pro mimino ideální! Já si ho zamilovala hned…

mají ho všude možně ;-)
http://www.babymax.cz/…ozi-150.html
http://hracky.darovanek.cz/…toc+dp41800/
http://www.kamilka.cz/index.php?…
atd…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.1.09 12:03

díky Zuzi , je fakt úúúžasnej, asi neodolám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
14.1.09 12:43

červenec 2009

Enia - vítám tě :wink:

Haidule - jsi mi udělala chutě, koupím ingredience a zkusím to :lol:

Otec u porodu - Kuba napřed nechtěl ani slyšet, ale pak nakonec šel, a byla jsem moc ráda. Byla jsem sice celou dobu zalezlá ve sprše, takže, jak jsem se pak dozvěděla „jen“ sprchoval hrocha, a v době kdy já se plazila bolestí po sprchovém koutu, on se chechtal :twisted: . Rodila jsem na pytlu, Kuba byl opřený o zed, já o něj. Byla jsem strašně moc ráda, že tam byl, držel mě dost psychicky. Protože si jasně vybavuji jen jeho hlas, sestřička vím, že něco říkala, ale ta byla až na „druhé“ koleji :oops: , takže mi to Kuba musel vždy zopakovat. Ted chci aby tam byl opět z toho samého důvodu, ale hlavně i pro to, že kdyby se náhodou něco stalo a já nebyla schopna reagovat, aby mohl zakročit manžel

Tričko s nožičkama - já mám doma L, je mi teda ještě trochu větší, ale zas na stranu druhou bříško ještě dost povyroste, takže to bude tak akorát, takže to mám ted jako tuniku. Dala jsem si pod to bílý rolák a vypadá to dobře :wink:

Držím palečky ke kontrolám, určitě to vše vyjde v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.1.09 13:05

Dobré odpoledne. Tak já zas dneska chrněla až do 11, ale prý mám spát dokud můžu.
SoniH. Já jdu do poradny taky 29 a taky se tam dozvím výsledky, těch testů.
Kajiszku absolutně vím o čem mluvíš co se týče špatnýho doktora. Já jsem v Jihlavě navštěvovala dvě a ta jedna mě teď po 3 letech co už k ní nechodím, tak naštvala, že bych jí to nejradši došla pěkně říct. Ale teď mám doktora, jako pohádku. Hlavně žádnej stres, škodí to miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
14.1.09 13:37

Díky za přivítání :)

Lucince bude rok a sedm měsíců až se mimi narodí, chtěli jsme brzy od sebe, jen jsme netušili, že se to podaří tak rychle.
Ale snad to půjde, protože Lucinka je sluníčko, vyhraje si, běhá…

Zkusím doplnit data
tabulka
testík… 1.11.
termín porodu 4.7. (na metříku to mám možná špatně, ještě na to kouknu)
info:
Slaný, věk 29, dítko Lucinka 20.12.2007

tabulka 2
osobní tip - chlapeček
chtěla bych - mně je to jedno, tatínek chce chlapečka
jméno pro kluka - Michael
jméno pro holku - řešíme
porodnice - Kladno
otec u porodu - ano

poradna 27.1.

kolotoč Fisher price … měli jsme Motýlky, ale děsně nás štvalo neustále měnit baterie, vyšlo to nakonec dráž než kolotoč, takže jsme ho vyměnili za Tiny Love a s tím je to o něčem jiném…
teď máme vybraný tenhle, snad sem dojde popřípadě si ho necháme dovést o známých:
 http://www.tinylove.com/toy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital