Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky,
určitě každá z nás má nějaké pochybnosti, některé k tomu mají i fakta např.špinění,špatnější výsledky,atd. najde se toho opravdu spousty.
Jsem ráda, že jsem mezi Vámi, nemůžu se ráno dočkat, kdy odvedu syna so Mš, zatopím a už žhavím comp, jen abych si Vás přečetla
.
Ale myslím si, že se některé zbytečně stresujete a možná snad i potom ostaní. Nemyslím, to zle, jen doufám v to, že všechny, co jsme tady máme už za sebou dá se říci to nejhorší a měly bychom se začít těšit na ty naše ZLATÍČKA!!!
Nejsem věřící, ale trochu vím z vlastních zkušeností, že ten nahoře ví, kdy má mimi přijít. Já jsem příkladem. A tak Holky musíme věřit, že to bude vše v pořádku!!!! Také Vám to z celého srdce přeji
Veronika
verunka555- přesně jak to píšeš, naprosto s tebou souhlasím ![]()
Jinak dnes jsem volala na genetiku a všechny výsledky dopadly dobře
na kontrolu do poradny jdu příští týden, tak se těším, že zas uvidím mimise na živo. I když dneska jsem zase poslouchala srdíčko a nemůžu se toho nabažit ![]()
ahojky,tak jsem zpátky z ultrazvuku, obě miminka jsou v pořádku, hodnoty jsou OK, krev bude za týden. Miminka se pěkně hejbala a dokonce otevírala pusou,doktor říkal,že už mluví: mama,tata
Podle UTZ jsem teprve ve 12+3 a obě stejně.Moc pěkný to bylo, byl tam se mnou i manžel.Doktor mluvil ale hrozně rychle a celkem pro mě nesrozumitelně,samé latinské názvy,do toho byl snad napůl slovák.
Smeyo a jak si poslouchala srdíčko?? Ty máš nějaký přístroj??
Verunko555 napsala jsi to výstižně
![]()
jo a kromě miminek mi našel cystu (má 4 centimetry), co s tím? mám se něčeho obávat? nemáte s tím zkušenost?
petulindo - jo jo, takovej malej aparátek včetně sluchátek a kabelu k propojení do počítače a gelu. stálo to 1300,– Kč a můžem mimčo poslouchat každý den
najdu odkaz a přihodím ho sem…
klostermanko- mě našli myom, 6×3,5 cm, ale je nad miminkem, tak mu nevadí, jen občas krvácí a může to prý brzdit porod, takže by mohlo dojít k císaři.
Záleží, kde tu cystu máš, ale myslím, že miminko by neměla nijak ohrožovat.
tak ten slíbený odkaz:
http://www.newline-shop.cz/…onitor-plodu
Smeyo, Klostermanko, gratuluju k vysledkum! jen tak dal, i vsechny ostatni ![]()
a Verunce diky za optimistickej prispevek, tak se na to musi! jinak tuhle zavislost na sobe taky lehce pozoruju ![]()
macicek: Utrogestan jsem brala také 2×1 a nejdříve jsem si mohla vybrat, jestli ho mám polykat nebo zavádět, po zjištění, že jsem těhotná jsem ho už měla zavádět. Má tak větší účinky, protože se vstřebává přímo na místě činu
. Já ho ale po celou dobu zaváděla, protože jsem měla žaludeční problémy. Vím ale, že některé holky ho ráno polykaly a večer zaváděly, kvůli pohodlí v práci, viz.nepříjemné výtoky.
IvcaH: hlásím také 1. miminko
Veri,
moc děkuju za takové povzbuzení.Já vím,že už bude všechno v pořádku a kdyby nebylo,tak by se to už projevilo.To víš jsem trochu plašan a tak hold se snažím aspoň z tohoto vyzpovídat tady.Doma nechci zbytečně plašit.Ale věřím pevně tomu že už za pár týdnů budeme probírat jaké kdo má oblečky na mimi a jaký teda ten kočárek koupit a na to se už moooooc těším ![]()
Tak jsem nevydržela a zkusila jsem zavolat do ordinace na výsledky krve z toho NT a je to negativní v pořádku juchůůůůů ![]()