Poradna duly
Jana Čurdová
No s příjmením pro to mimi co čekáme je jasně dané, to by tedy bylo docela zvláštní kdyby se jmenovalo po mém ex
to bych příteli neudělala…ale to co dáváš jako další možnost jsme mu taky navrhovali, aby se jmenoval jako my…při té představě, že by ho v práci hledali pod dřívějším jménem, byla docela sranda…pan H už tu nedělá , ale dělá tady pan D ![]()
Macicku, gratuluju ke svatbe! To je nadhernej den, doufam, ze vam vyjde pocasi! A IvcoH, ja mam narozky 12.4., tak to jsme zase kousek od sebe
At zijou berani ![]()
jinak duben je 3. mesic, kdy se rodi nejvic deti. vede kveten, nasledujou brezen, duben a cervenec
aspon podle evidence ceskyho statistickyho uradu za poslednich 50 let…
Ahoj holky vy jste toho zase napovídaly
jinak už jsem se vrátila od doktorky a mám neschopenku ještě je všemu jsem chytla nějakou vyrózu
no ono není divu holky v kanceláři vydatně prskaly ![]()
Tak hlásim dnešní úpěšnou kontrolu u MUDr., jsem dle UZ 15+2, dle PM 15+1, škoda že paní doktorka nedělá fotky, ale i tam si pamatuju co jsem dneska viděla
prstíky na nohou i rukou a všechno, jen toho pindíka ještě ne ![]()
Jinak pomalu nemám na sebe žádný kalhoty, dopnu jenom bokovky, který nosim pořád, ale přijde mi, že břicho tak velký zatim nemám
a začíná se mi taky špatně spát na břichu. Jinak je vše OK
!
jo ještě něco, neschopenku jsem dostala hned ze začátku, aniž by se mě doktorka ptala, já byla samozřejmě ráda, když jsme pořád denně zvracela celý tři měsíce! a vycházky mám od 8 do 20 takže pohoda, ale jezdim klidně i na víkendy přes noc pryč
Duben je moc hezký měsíc na děti. Kdyby se nám zadařilo na poprvé, tak by se miminko narodilo 9.4., ale musela jsem čekat a i červencové miminko bude moc pěkné
To jsem nevěděla, že je i statistika na takhle polodné měsíce ![]()
Mě napsal vycházky můj obvodní, ale od 10-16, přítel jezdí do práce autem a já ¨musím čekat až se vrátí z práce což je kolem půl třetí a po a stř až po páté…takže , mám tak hodinu na to abych se někam dostala s cestou tam i zpět, natož abych se dostala do Karviné za rodiči, kde nám cesta trvá hodinu jen tam…
„Kvítko: .{color: blue}“ tepláčky jsou z lidovky z Globusu, měli tedy jen žluté, ale moc se mi líbili. Už při prvním těhu jsem si koupila tepláky s tímto pasem ohrnovacím, můžeš je pak nosit i normálně. Stály 149,–.
Nikollen: s tima jmény, nejde nyní si ponechat dvě jména? Jako např.Nikollen Nováková Dvořáková? Určitě to lze. Ty dětičky první by byly Nováci a miminko Dvořák(ová).
Jo holky budu končit mažel přivede synka z Mš tak si jdem užívat víkendík pa ![]()
ahojkyyy, ten 3D uzv znamená, že je to trojrozměrná fotka a 4D prostě je to film…byla jsem v Podolí za 1300, máme 1dvd a 2 fotky, mají dva termíny, kdy se chodí 14-18.týden a pak 21-25. asi tak nějak, prý nejlepší je to po tom dvacátém, že už má mimi krásně vidět obličej…
fotečky pošlu…
Macicku: gratuluju k svatbě, krásné datum ![]()
Medisku: at je ti brzy lépe
Zuzi: gratuluju ke kontrole
hihi a pěkné pupíčky, asi půjdu vyfotit tu svou vanu ![]()
Holky, všem díky za gratulaci. Mám trochu strach z počasí, ten duben je nevyzpytatelnej, zvlášť takhle na začátku, ale snad to vyjde.
Terčo - krásný fotečky!! Závidím ti je… ![]()