červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
15.1.10 11:30

IvcaH

No s příjmením pro to mimi co čekáme je jasně dané, to by tedy bylo docela zvláštní kdyby se jmenovalo po mém ex :wink: to bych příteli neudělala…ale to co dáváš jako další možnost jsme mu taky navrhovali, aby se jmenoval jako my…při té představě, že by ho v práci hledali pod dřívějším jménem, byla docela sranda…pan H už tu nedělá , ale dělá tady pan D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
15.1.10 11:32

Macicku, gratuluju ke svatbe! To je nadhernej den, doufam, ze vam vyjde pocasi! A IvcoH, ja mam narozky 12.4., tak to jsme zase kousek od sebe ;-) At zijou berani :dance:

jinak duben je 3. mesic, kdy se rodi nejvic deti. vede kveten, nasledujou brezen, duben a cervenec :lol: aspon podle evidence ceskyho statistickyho uradu za poslednich 50 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
15.1.10 11:43

Ahoj holky vy jste toho zase napovídaly :-D :-D jinak už jsem se vrátila od doktorky a mám neschopenku ještě je všemu jsem chytla nějakou vyrózu :-? no ono není divu holky v kanceláři vydatně prskaly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
15.1.10 11:50

kontrola

Tak hlásim dnešní úpěšnou kontrolu u MUDr., jsem dle UZ 15+2, dle PM 15+1, škoda že paní doktorka nedělá fotky, ale i tam si pamatuju co jsem dneska viděla :-) prstíky na nohou i rukou a všechno, jen toho pindíka ještě ne :lol:
Jinak pomalu nemám na sebe žádný kalhoty, dopnu jenom bokovky, který nosim pořád, ale přijde mi, že břicho tak velký zatim nemám :roll: a začíná se mi taky špatně spát na břichu. Jinak je vše OK :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
15.1.10 11:54

jo ještě něco, neschopenku jsem dostala hned ze začátku, aniž by se mě doktorka ptala, já byla samozřejmě ráda, když jsme pořád denně zvracela celý tři měsíce! a vycházky mám od 8 do 20 takže pohoda, ale jezdim klidně i na víkendy přes noc pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
15.1.10 11:57

zuzkapod

gratuluju ke kontrole, paradicka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
15.1.10 11:58

Duben je moc hezký měsíc na děti. Kdyby se nám zadařilo na poprvé, tak by se miminko narodilo 9.4., ale musela jsem čekat a i červencové miminko bude moc pěkné :-) To jsem nevěděla, že je i statistika na takhle polodné měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 11:59

Mě napsal vycházky můj obvodní, ale od 10-16, přítel jezdí do práce autem a já ¨musím čekat až se vrátí z práce což je kolem půl třetí a po a stř až po páté…takže , mám tak hodinu na to abych se někam dostala s cestou tam i zpět, natož abych se dostala do Karviné za rodiči, kde nám cesta trvá hodinu jen tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
15.1.10 12:01

Kvítko: .{color: blue}“ tepláčky jsou z lidovky z Globusu, měli tedy jen žluté, ale moc se mi líbili. Už při prvním těhu jsem si koupila tepláky s tímto pasem ohrnovacím, můžeš je pak nosit i normálně. Stály 149,–.
Nikollen: s tima jmény, nejde nyní si ponechat dvě jména? Jako např.Nikollen Nováková Dvořáková? Určitě to lze. Ty dětičky první by byly Nováci a miminko Dvořák(ová).
Jo holky budu končit mažel přivede synka z Mš tak si jdem užívat víkendík pa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
15.1.10 12:04

můj „špek“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 12:05

verunka555

pěkný víkend :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.1.10 13:17

ahojkyyy, ten 3D uzv znamená, že je to trojrozměrná fotka a 4D prostě je to film…byla jsem v Podolí za 1300, máme 1dvd a 2 fotky, mají dva termíny, kdy se chodí 14-18.týden a pak 21-25. asi tak nějak, prý nejlepší je to po tom dvacátém, že už má mimi krásně vidět obličej…

fotečky pošlu…

Macicku: gratuluju k svatbě, krásné datum :palec:

Medisku: at je ti brzy lépe

Zuzi: gratuluju ke kontrole

hihi a pěkné pupíčky, asi půjdu vyfotit tu svou vanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.1.10 13:18

fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.1.10 13:19

fotečka 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 13:39

Holky, všem díky za gratulaci. Mám trochu strach z počasí, ten duben je nevyzpytatelnej, zvlášť takhle na začátku, ale snad to vyjde.

Terčo - krásný fotečky!! Závidím ti je… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí