červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5957
15.1.10 13:53

Terko - diky za vysvetleni, mne to s tema termina na 4D ULT porad nebylo jasne. Tak mi vyrazime az kolem toho 24tt.
Ale jinak krasne fotecky a vy ostatni, co jste vkladaly fota brisek, mate je vsechny pekne, takova akuratni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
15.1.10 13:55

Macicku, strach z pocasi nemej, to si stejne nevyberes a nic s tim nenadelas. My se brali v cervenci a den pred svatbou cely den v kuse lilo, uplne cerno, no nastesti ve svatebni den uz neprselo, ale bylo pod mrakem a vsude mokro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
15.1.10 14:02

Macicku gratuluju k termínu svatby. Počasí se neboj, ono to nějak dopadne. My měli svatbu v srpnu a skoro celý dopoledne pršelo. Až když jsme si řekli „ano“ :-) , tak vysvitlo sluníčko.
Medisku pěkně zalehni a odpočivej, pij čajík s citronem a opatruj se, ať je Ti brzo dobře
Holky, máte krásný bříška, mě už se taky pěkně kulatí, džíny nosím na gumičku. Těhu kalhoty mam jedny půjčený, ale Ty mi jsou velký, tak se chystam taky jedny koupit, abych měla svoje. Jinak teda, když mi ztvrdne břicho, tak vypadam spíš na 7. měsíc než na 4.
Přeju všem krásný víkend! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
382
15.1.10 14:15

Ahoj holky,
ani raději nebudu reagovat na všechny vzkazy…ani si to už nepamatuju :-D …takže se omlouvam …

Chtěla bych se vás zeptat.…včera jsem večer měla divné pobolívání v podbřišku…bylo to asi jako stahy (udělalo se mi i chvilku jakoby na omdlení)…ale jen párkrát po sobě a pak to přešlo…a měla jsem pocit, že mi uplně ztuhlo břicho…to už může být to ""tvrdnutí břicha .{color: red}""? jsme na začátku 16tt, tak jsem se trochu vyděsila. Dr. mi dal minule hořčík, ale občas si ho zapomenu vzít, protože ho nesnesu nalačno a občas prostě jíst nemůžu…

Předevčírem jsem měla poprvé pocit, jakoby mne prcek kopnul a včera ještě několikrát…ale možná jsou to jenom střeva :lol: ..už se těšim, až si budu jistá, že je to opravdu on, protože se teď pořád strachuju, jestli je v pořádku :oops: ..a hlavně po včerejšku…
Těhu oblečení- naštěstí mi moje příbuzné něco půjčily, ale asi si raději stejně něco koupím, protože o to půjčené mám docela strach, abych to nějak neponičila…náhoda je vůl… Jinak mi kamarádka říkala, že mívají hezké těhotenské i v secondhandech a že se občas najde skoro nenošené…možná tam vyrazím, abych měla co na procházky se psem po polích…
Mějte se hezky a přeju hezký víkend! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
15.1.10 14:44

Paddy, já vůbec nevím, co by to mohlo být, ale na jednu stranu si říkám, že jsme už za tím nejhorším obdobím, tak snad by to nemělo nic znamenat,třeba se ti tam malý jen hejbalo a tak se děloha napnula, ale fakt netuším.
Peťulko, není možnost si tam zajít na pohotovost? GD ti moc nepomůže a oni budou jistě vybavení.
Macíčku, kam půjdeš na ten 4D UTZ, já jsem ho našla jen v tom centru jak dělají testy na genetiku, že to tam provádí jen sestřičky a stojí to asi 1000,–. Já nad tím taky uvažuju, ale právě nevím, který týden tam jít. Jinak hezké datum svatby, ono se do té doby bohatě vysněží a těhulkám navíc moc sluší takové ty bílé kožíšky.
Ty fotky z 4D jsou fakt jak snímky malých ufounků :-D
Zub už dneska vůbec nezlobí, jen když piju studené, tak trošilinku něco cítím, tak to asi bude fakt jen odhalený krček, doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
15.1.10 16:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.1.10 16:38

Ahoj všichni,
tak než jsem vše přelouskala, jsem ztracená, kdo se na co ptal :-?

Tvrdnutí břicha- taky mi tvrdne, ale je to prý normální, nesmí tvrdnout víc jak desetkrát za den, pak už by to byl prý problém- info od doktorky

svatba - moc gratuluju k termínku, určitě se nám potom budeš muset pochlubit s fotkama

špinění - taky tím procházím, hlavně po námaze a teď i po sexu - už mám zase chuť :oops: ale u mě je to daný hlavně asi tím myomem, chce to být v klidu a nohy nahoru. Jestli budeš moc, zajeď si na tu pohotovost, ať máš klid, teda jestli to tam jde :?:

Terko- koukám, že se možná nakonec potkáme v Podolí v porodnici :-D na ten 3D jdu do Podolí 25.1. Jak to tam probíhalo? A jak dlouho to trvalo? Jinak krásný fotečky :palec:

bříška - všechny máte krásná bříška, nemůžu se s vámi zatím vůbec srovnávat. Ale svoje kalhoty dopnu už jen jedny :zed:

Zapomněla jsem na něco??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.1.10 17:57

Kvítka:Jej, krásný kalhoty :palec: Já chci takyyy, já byla včera pokoukat v nákupním centru u nás v Liberci po nějakých těhu kalhotáh, tunikách a svetříkách v tomhle stylu - moc se mi líbí a taky jsem chtěla pončo. A myslíte, že něco měli? Leda prdlajs :evil: Nehledě na to, že všude slevy jak blázen a na těhu oblečení nic. A jako na potvoru se mi líbilo pár takových ryze netěhu upnutých věciček, které my jsou teď na 2 věci a to jindy na sebe nic neseženu!Bych do toho kopla :lol: Byla jsem i v Clock housu, tam se mi líbily 2 těhu džíny a 1 těhu společenské kalhoty a ve vel. 34 jsem vypadala jak v pytlu :cert: Jsem se paní ptala, zda menší vel. nedělají, tak na mě čučela asi jako, že jsem spadla z Marsu. Proč se probůh předpokládá, že zákonitě každá těhotná, musí přibrat 100kg a vypadat jak vorvaň? :cert: Proto mám strach objednávat si kalhoty z netu, jenže kde to sehnat? :roll: A to byly taak pohodlný, ach joo. Vetšinu bokovek sice dopnu, ale když si sednu, tak mě krutě tlačí a navíc mám za poslední 2 dny pocit, že mi pupek vyrostl snad přes noc. Jakoby ten lumpík věděl, že jsem nesehnala kalhoty a dělá mi to naschvál :think: Někdo tu psal, že ho čekají zkoušky, zasejc jsem zapomněla kdopak to byl :zed: já to mám podobně, do půlky února, musím zvládnout 5 zkoušek, nu jsem na sebe zvědavá :dance: :pocitac: Takže dotyčné se omlouvám a držím palečky :palec: Holky také děkuji za osvětlení rozdílu 3D a 4D, konečně v tom mám jasno. Jinak včera a dnes mi už asi 5 lidí při spatření místo pozdravu oznámili - „ježíš, ty jsi bílá jak stěna, je ti dobře?“ :lol: Nu čím to asi bude že. Včera jsem se stavovala na návštěvě u přítelkyně, co má teď 1,5 starou holčičku a byly se mnou na pokec i rodiče, páč se znají. Nu kamarád výtáhl slivovici, že můj taťka musí to dědkovství přece zapít, takže z odpoledního čaje byl půlnoční dýchánek se vším všudy :lol: Ale mám přislíbeno mnoho oblečků na miminko, i těhu oblečení nu tak se moc těším. Samozřejmě pak tatík ve škodolibé náladě vytáhl - „na co oblečky, však na půdě máš 10 pytlů zásoby po mamince“ a mamča dotčeně „náhodou, za nás takový výběr nebyl. Jsou tam samý skvosty a plno jsem si sama šila, vyšívala a háčkovala“ :lol: Nu sranda byla, vřele doporučuji. To člověk zírá, co z vlastních rodičů, po pár skleničkách vína všechno vypadne, upřímnost nade vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
macicek111
15.1.10 18:27

Kvítko, Marcel, Marfuško a Smeyo - taky díky za gratulaci, jste tady fakt všechny zlatíčka zlatíčkový… :mrgreen: Fotky určitě nějaký dodám nebo spíš vložím nějaký odkaz…

Marfuško - taky jsem koukala, že ho nabízí v tom centru Genetiky v Mladém, kde jinde nevím… :-? Ale v po ráno jdu na kontrolu, tak se nám na to dr. zeptám. Taky se pořád rozhoduju, kdy jít, ale asi to necháme až po tom 20 tt.

• Citovat
  • Upravit
4444
15.1.10 19:48

Smeyo: jé to by bylo fajn, kdybysme se tam potkaly :-D jinak ten uzv, čekali jsme tam jen chvilku, celé to trvalo asi deset minut, dr vše popisoval, kde co mimi má, pak se chvilku čeká než ti to načtou na dvd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
15.1.10 20:34

Ahoj holky, vidím, že diskuse pěkně proudí. Já byla včera na tom testu na cukrovku - fuj to bylo hnusný vypít na lačno tu glukosu, musela jsem to rpzdýchávat před poliklinikou. Doktor mě tam poslal už teď protože mám vyšší váhu. Testy mi dopadly ok a na další už nebudu snad muset jít :-) 21.1. mě čeká ten NT screening v Gennetu. Jak dlouho to tak trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
15.1.10 20:47

Jajo, zavidim ze uz to mas za sebou, a navic uspesne! me se zveda zaludek jen na to pomyslim. jinak ten NT screening trva tak 10-15 min. klido bych tam jeste zustala dyl a do nekonecna se divala na mimi. utece to raz dva, tak si vychutnej kazdou chvilicku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.1.10 21:08

Tak nevím jestli už tady ten odkaz někdo nedával......nestíhám všechno číst :lol: Ale je super.Když si zadáte termín poslední menstruace.....máte super přehled o všem co se děje.

http://www.tehotenstvi.academy.sk/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
15.1.10 21:12

Macíčku no, teď jsem konečně zjistila,že už máš termín svatby :-) ..před svatbou se přát nemá, takže ode mne se dočkáš blahopřání až po svatbě :-)
A s tím počasím si nedělej hlavu…když bude pršet, tak si říkej, že vám prší štěstí…alespoň takhle se to u nás říká :wink:
A budeš mít bílé pannenské šaty? :-) ..kamarádka se vdávala v osmým a na bílý si netroufla (ale moooooc jí to slušelo) :lol: , tak co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
16.1.10 10:09

dobre sobotni rano :-) tak mame registraci v Podoli juchuuu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie